- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Léghűtés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Mini-ITX
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bébá
tag
Nos én még decemberben váltottam Vistárol 8-ra kihasználva az olcsóbb árat.Nem bántam meg.Vannak hiányosságai amikat ha javitanának még jobb volna.43 évessen csak pislogtam hogy ez mi?, miután megláttam az új kezelö felületet.De rászántam az idöt beállitgattam magamnak, így már egész használható számomra.Telepités óta cseréltem videókártyát az egyik gyártoról áttértem a másikra.Driver uninstall újat fel.Probléma nélkül viselte.Egy régi Abit alaplapom van, eddig semmi anomáliát nem tapasztaltam.Müködik minden rendessen.Többen irták hogy a rendszer azért van hogy képes legyen a többi programot futtatni, és egyébként sincs kedvük állitgatni,személyre szabni az operációs rendszerüket.Pedig bizony hogy kell.Sőt, bármilyen programot telepitesz azt is beállitgatja az ember ha szükséges.Ha vásárolsz egy autót ott is beállitgatod az ülést, kormányt, tükröket a rádió állomásokat stb.Mert nem biztos hogy neked ugy jó ahogy a gyártó beállitotta.Ha vásárolsz egy új tv-t azt is személyre szabja az ember.Ugyaneszt meg kell tenni az operációs rendszereddel is.Legalább is ez az én véleményem.Így hogy én beállitottam magamnak mindent, felraktam azokat a programokat amikre szükségem van teljessen használható számomra.A start menü hiányát megszoktam, így is megtalálom amit akarok nem bonyolultabb számomra.Az aki megvásárolta a 7-est, és megvan elégedve vele annak tényleg nem biztos hogy megéri váltani és kifizetni nem kevés pénzt.De senki nem tart pisztolyt a fejéhez hogy kötelezö.Sokan sirnak hogy így szar, úgy szar.Szerintem nem szar, vannak hibái de teljessen jól használható számomra.Elnézést hogy egy kicsit hosszúra sikeredet.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Battlefield 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mobilinternet
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest