- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stranger28 #74 üzenetére
Már alig várom
Azt meg sem említettem, hogy a windows+R --> shutdown /s /t 1 /f paranccsal állítottam le...:S
Anno valahogy megtaláltam hol kell, de most nem volt kedvem keresni...
-
Nah, felraktam megint... Adtam egy lehetőséget neki (elfelejtettem, hogy mi volt a legnagyobb baj vele pontosan)
windows gomb elkezdem gépelni, amit keresek... nézek nagyot, hogy hol jelenik meg a találat... keresem, keresem mire meglátom, hogy a másik oldalt... ("jobb" oldalt)
Erre lehet azt mondani, hogy én vagyok a szerencsétlen, akinek 27es monitora van wqhd felbontással és natívan használom... de ez már a hülyeség határának a másik oldala...
A taskmanager nagyon tetszik, végre valami.
VmWare tools után behalt a rendszer, a restore is működik elég jól, ez is tetszik.
Az már viszont megint nem, hogy úgy tudtam elérni csak, hogy reseteltem 3-4x a gépet...
Remélem a win7 is megkapja ezeket a tulajdonságokat sp2 formájában metro ui nélkül... illetve még az új üzemezőt is szeretném <--> vagy metro off, vagy testre szabhatóvá kellene tenni... de a keresést vissza a bal oldalra! -
Írtak már rá valami scriptet, ami kikapcsolja a metro ui-t?
Komolyan, mert ha igen, akkor szívesen kipróbálnám... megint!
-
válasz
stranger28 #2 üzenetére
Én is remélem, hogy 2-3 óránál tovább bírja majd, mint az előző...
Azon gondolkodom, hogy sz*passam-e magam, még nem veszek piedriver magos cput, vagy ráérek csak akkor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest