Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stranger28
addikt
Ezt már régóta így csinálja egy csomó cég. Verseny van, aztán el kell taposni egymást. Csak az új korban mosolyogva, öltönyben, nem fegyverrel. Aki fizet, annak odatesszük, aki nem, annak a programját sose telepíti fel az átlag user.
Nem hiszem, hogy ebből bármi komoly per lenne egyébként. 
-
stranger28
addikt
Nekem bejönnek azok a gombok. Kell a nosztalgia.

Egyébként szerintem azért vették ezt ki, mert lett egy olyan beállítás valahol, hogy eleve nem tölt le, meg nem telepít, csak amikor nincs forgalom. Gondolom ezért rakták át sokan manuálisra anno.szerk: Benéztem, másra vonatkozik. Akkor ez tényleg megint szopás.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem hiszem, hogy ebből bármi komoly per lenne egyébként.