Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Male

nagyúr

Felraktam... a több monitor kezelése alulmúlja a Win7-et, pedig ott sem volt éppen tökéletes.

Egyik monitor HDMI-n, a másik DVI-n (plusz proji D-Subon, de ez most nem érintett). Annyit akarok elérni, hogy csak a DVI-n legyen kép most... úgy tűnik ez meghaladja a képességeit. Megy mind a kettő, alapból a HDMI-s az elsődleges, a DVI-n lévő a kiterjesztett. Beállítom, hogy a DVI-n lévő legyen az elsődleges kijelző, szépen át is cseréli. Aztán a HDMI-n lévőnél kiválasztom, hogy "disconnect this display". Erre a DVI-n lévőt lekapcsolja, a HDMI-n lévőt pedig viszarakja elsődlegesnek. Gratulálok neki.
    Persze már a telepítésnél is hozta a szokásosat... boot a DVI-n lévő monitoron, telepítés is ott, majd a telepítés vége felé úgy döntött, hogy a DVI-n lévőt lekapcsolja, és a HDMI-sre teszi a képet... mert csak. Még jó, hogy nem a projira tette át, mert a Win7 meg ezt szokta csinálni telepítés közbe... ez ilyen felhasználó szivatása funkció gondolom.

Win Update: régebben volt olyan beállítás, hogy ellenőrzi a frissítéseket, és figyelmeztet, aztán amikor úgy gondolom, akkor leokézom, és letölti-telepíti. Ezt csak én nem találom? Mert három lehetőséget ajánl fel: minden autmatikusan települ, csak a biztonságiak települnek automatikusan, win update kikapcsolva. Miért kellett kivenni azt a lehetőséget, hgoy csak figyelmeztet, és én szabom meg, mikor rakja fel?

Az új görgetősévok, gombok (HTM alap gombok, pl itt a PH-s szerkesztő mező alján sorakozók) egyszerűen rondák... kb a DOS-os időben néztek így ki, amikor karakterekből rakták össze.

szerk: Valahogy egyszercsak sikarült átküzdeni a képet a DVI-s monitorra...

Új hozzászólás Aktív témák