Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stranger28
üzenetére
Már alig várom

Azt meg sem említettem, hogy a windows+R --> shutdown /s /t 1 /f paranccsal állítottam le...:S
Anno valahogy megtaláltam hol kell, de most nem volt kedvem keresni...
-
Male
nagyúr
válasz
stranger28
üzenetére
Hááát... csinálják-csinálják, de ennyire durván azért eddig nem.
zsolt501 jól mondja, megszívták ezt már a böngészővel, Media Playerrel, lehet ebből is még valami később.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
stranger28
üzenetére
Erre azért nem fogadnák, lásd a böngészők versenyét.
-
Male
nagyúr
válasz
stranger28
üzenetére
Persze, rá lehet találni, nem az a bajom, hogy nem tudnám használni tőle, hanem hogy (enyhén szólva undorítónak tartom, ahogy) ezzel komoly hátrányba hozzák a kisebb fejlesztőket... nagy cégeknél nyilván ebből nincs probléma, az összes programjukat át fogja engedni (még ha tele is van mindenféle toolbarokkal és egyéb csodákkal), a kisebbek meg szépen veszítik a felhasználóikat.
Vírusirtó átnézi, ez helyes, UAC figyelmeztet a telepítésnél a jogosultságokért, ez is helyes, viszont az, hogy amit kevesen használnak, azt így akadályozza minden valós ok nélkül... remélem szép nagy per lesz a vége, olyan büntetési összeggel ami már nekik is fájni fog

-
Воланд
titán
válasz
stranger28
üzenetére
Windows 8 tippek, trükkök: a klasszikus Asztal megjelenítése közvetlenül indítás után
van egy kis szepseghibaja, de tobb, mint a semmi.
-
Male
nagyúr
válasz
stranger28
üzenetére

Valahogy nekem nem hiányzik már
Közben megtaláltam, nem vették ki teljesen. Ha előtúrom a klasszikus control panelt (magamtól rá nem jöttem volna, hogyan lehet elővarázsolni... komolyan, ez a Win8 mint valami fejtörő játék, az alap dolgokat is úgy kell kinyomozni), ott érdekes módon ott vannak ezek az opciók is... remek, tehát attól függően hol szedem elő valaminek a beállításait, más lehetőségek vannak ugyan arra...
-
válasz
stranger28
üzenetére
Én is remélem, hogy 2-3 óránál tovább bírja majd, mint az előző...
Azon gondolkodom, hogy sz*passam-e magam, még nem veszek piedriver magos cput, vagy ráérek csak akkor...
Új hozzászólás Aktív témák
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi