Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Male

nagyúr

Nos, most pedig vége lett nálam a win8-nak, mert ilyen rendszerből én köszönöm, de nem kérek:

Gondoltam felrakom kedvenc filekezelőmet (FAR Manager). Még nem végleges a 3-as verzió, de úgysem az a fő rendszerem, kipróbálom ezt is legalább. 64 bites verzió kiválaszt. Letöltésnél pirossal fogyelmeztet az IE, hogy ez nem egy általánosan letöltött program, veszélyben lehet a gépem. (mint programozó, iszonyúan örülni fogok, hogyha csinálok valami programot, amit kevesen használnak -> örülnék egyáltalán annyi felhasználónak, mint a FAR Managernek van..., akkor még jól hátrányba is hozza azt az IE-W8 páros, hiszen ezzel jópár embert eltérít a letöltéstől)

Sebaj, lementem, indítanám a telepítőjét, mire közli, hogy:
    "Windows protected your PC

Windows SmartScreen prevented an unrecognized app from starting. Running this app might put your PC at risk." Alapból pedig csak egy OK van kint, és kész. Egyszerűen nem lehet feltelepíteni. (A more infora kattintva azért előjön egy akkor is futtatom.)

Nem tudom, ezt mégis hogy képzelik alap beállításnak??? Teljesen ellehetetlenítik vele a kisebb fejlesztőket.

(A 2-esnél nincs gond, nyilván mert azt azért sokan használják, vagy mert fizettek MS-nek? :U )

Új hozzászólás Aktív témák