- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Androidos fejegységek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Szerintem felesleges ezen "veszekedni". Majd meglátjuk mi lesz, szerintem ez a dolog csak gyári előtelepített operációs rendszerrel érkező gépekre lesz érvényes, ha meg szeretne az ember más rendszert használni, vesz egy freedos-os, vagy teljesen oprendszer nélküli üres gépet és kész.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
#41133696 #50 üzenetére
Ja a hűtése idegesít?
Ezt nem tudtam kibogozni az előző hsz.-ből, de akkor OK.
Én pl. Arctic Cooling Accelero S1 (rev.2) -t dobtam a 9600GT-re mert a gyári Zalman hűtőtől a frász kerülgetett, olyan volt mint egy fodrász szalon, és nem lehetett vezérelni sem.Az X-Fiből meg szerintem ki lehet varázsolni azt a térhangzást is valahogy, persze ehhez türelem kell.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
#41133696 #40 üzenetére
Nekem is X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty van a gépben, és normálisan megy Ubi alatt. Persze nem csillivilli kezelőfelülettel, de tökéletesen megy, és persze a gyártó honlapján is ott ül a linux driver. Anno úgy telepítettem, most már szöszmögni sem kell vele. A Logitech cucc miatt megértem hogy nem erőlteted, de szerintem arra is van megoldás. A 3850-es kártya meg szerintem szépen kellene hogy fusson a legutóbbi zárt driverekkel.
A gyártói támogatás ugyancsak erős húzóerő az biztos. -
kriszpontaz
veterán
Érthető hogy védik az Op. rendszerüket, de ne a felhasználók kárára menjen már ez a dolog. Szerintem a gyártók nem hagyják ki az UEFI-ben azt a funkciót, hogy ezt a tiltást ki lehessen kapcsolni, max addig a Win8 nem indul be vagy a Win alá telepített programok nem futnak amíg vissza nem kapcsolod...Vagy mittomén, remélem nem mondtam hülyeséget.
Mellesleg én is használok Ubuntut, nekem érvágás lenne ha nem lehetne dual boot-ban használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Eladó gamer pc. intel i5 10gen, rtx 2060 super
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Hibás LG 27GR95QE-B Oled Monitor
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest