Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bangesz
csendes tag
válasz
Rickazoid #410 üzenetére
Matekból jeles, de látom nem ment át a lényeg.
Amikor az ember rakosgatja a csekkeket, hogy melyiket tudja befizetni és melyiket nem, akkor kisebb gondja is nagyobb lesz annál, hogy havi ezer forintot félre tudjon rakni egy Windowsra és ugye itt még csak egy szoftverről van szó. Szóval ne legyünk már nevetségesek.
Félre ne értsük egymást, én sem támogatom az illegális szoftverhasználatot, de nem is verem a mellkasomat mint king-kong.
Ugyanakkor be kell látni, hogy szükség törvényt bont. Nekem GodSpeed stílusával volt a problémám, mert az jött le belőle, hogy aki letölt egy szoftvert és nem vásárolja meg az dögöljön meg.
Nem állt szándékomban flamelni, csak egyszerűen szúrta a szememet ez a stílus, mert amíg vannak akik megfagynak vagy éhen halnak, addig mások jó dolgukban azt sem tudják mire költsék a pénzüket. Engem nem is érdekel, de nem is szólom meg azért, mert tehetősek. Akkor a másik ember miért sérelmezi, hogy letölt egy szoftvert. Talán valami kárt okozott vele? Maximum Gates bácsinak, de lássuk be, hogy amíg az állam elveszi a ajámat, majd a tányéromat, addig én sem fogok sírva fakadni, ha le kell töltenem egy szoftvert. Ennyi. Ha megtehetném, megvennék minden szoftvert. Részemről a téma lezárva!
Sweet Lou:
Én már sajnos régen nem járok iskolába, így nálam ez a lehetőség sem játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gainward RTX 2060 Pegasus 6GB / Beszámítás OK!
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 9060XT/RX9070/RX9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung 870 EVO 256GB 2,5" SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest