- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Akciókamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bangesz
csendes tag
válasz
Rickazoid #410 üzenetére
Matekból jeles, de látom nem ment át a lényeg.
Amikor az ember rakosgatja a csekkeket, hogy melyiket tudja befizetni és melyiket nem, akkor kisebb gondja is nagyobb lesz annál, hogy havi ezer forintot félre tudjon rakni egy Windowsra és ugye itt még csak egy szoftverről van szó. Szóval ne legyünk már nevetségesek.
Félre ne értsük egymást, én sem támogatom az illegális szoftverhasználatot, de nem is verem a mellkasomat mint king-kong.
Ugyanakkor be kell látni, hogy szükség törvényt bont. Nekem GodSpeed stílusával volt a problémám, mert az jött le belőle, hogy aki letölt egy szoftvert és nem vásárolja meg az dögöljön meg.
Nem állt szándékomban flamelni, csak egyszerűen szúrta a szememet ez a stílus, mert amíg vannak akik megfagynak vagy éhen halnak, addig mások jó dolgukban azt sem tudják mire költsék a pénzüket. Engem nem is érdekel, de nem is szólom meg azért, mert tehetősek. Akkor a másik ember miért sérelmezi, hogy letölt egy szoftvert. Talán valami kárt okozott vele? Maximum Gates bácsinak, de lássuk be, hogy amíg az állam elveszi a ajámat, majd a tányéromat, addig én sem fogok sírva fakadni, ha le kell töltenem egy szoftvert. Ennyi. Ha megtehetném, megvennék minden szoftvert. Részemről a téma lezárva!
Sweet Lou:
Én már sajnos régen nem járok iskolába, így nálam ez a lehetőség sem játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest