- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- Wake on lan hogyan?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Akciókamerák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Nem játsszuk a világvégét, legalábbis nem mindenki...
De az, hogy az az általad említett 1% le van szarva (többek között általad is, legalábbis az eszmefuttatásodból ez jön le (most olvasom, hogy kikéred magadnak, de azért benne hagyom a gondolatmenetben), az dühítő, és mint már mondtam ez az egy százalék is mondjuk 20 000 000 ember.
Én meg például nem akarok Mac-et venni, mert nem és kész. A legtöbb MS-t védő emberke itt pont azt hangoztatja, hogy ne legyen szabadságod, és ez így van rendjén. De ez baromság. Én akarom a szabadságot, még ha lehet, hogy holnaptól 10 évig én sem használok linuxot, vagy bármi mást, de azért majd ha újra kedvet kapok rá akkor hadd döntsem már én el, hogy milyen hardveren akarom ezt tenni.
A win8 előtti hardveres duma, meg megint egy érdekes kérdés. Mert megint csak oda vezet, hogy aki nem akar win-t használni az dögöljön meg, mondjuk egy linux alapú komolyabb számítási teljesítményt megkövetelő programmal 2050-ben, egy 2010-es géppel. Mert meg fogsz lepődni, hogy egy Blender vígan fut Linux alatt is, és egy komolyabb scene, igencsak megakasztja a durva vasakat is. Tehát akarhatom majd használni a komolyabb jövőbeni fejlesztéseket linux alatt is.
Na szerintem a legtöbbünk agyát ezek a dolgok b@xák fel és nem az, hogy lesz-e Secure Boot, vagy sem. Hanem az, hogy mint emberek vagyunk leszarva, és semmibe véve, a kommentek alapján.
És a legviccesebb az, hogy nem az MS, meg az OEM által vagyunk leszarva, hanem a többi fórumozó által. Szerintem ez a legszomorúbb az egészben.
Ettől függetlenül továbbra is tatom, hogy ez az egész Secure Boot ügy, csak akkor lesz érdekes, hogy ha tényleg nem lesz kikapcsolható a dolog. Amit továbbra is kétlek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest