Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
válasz
brumi1024
üzenetére
Ez lehetséges, nem vitatom! Azonban erre a problémára a legtöbben kapásból szapulják a Microsoftot, holott a gyártók jó előre megkapták a rendszert, hogy elkészíthessék a megfelelő drivereket. Lehet, hogy sáros az MS is benne mert mondjuk menet közben olyan módosítást csinált amit nem jelzett a gyártók fele, de ezt nem tudhatjuk biztosan.
Viszont arra akartam rávilágítani, hogy én mielőtt élesben feltelepítettem vettem a fáradtságot, hogy egy külön meghajtón kipróbáljam működik e minden megfelelően. Ez különösen az ilyen új rendszereknél melegen ajánlott és azoknak akik valóban munka eszközként használják! Itt viszont sokan panaszkodnak, hogy nem tudják munkára használni a gépüket mert elcsesződött a frissítés után vagy feltették de nem működik. Használok mindenféle rendszert (Linux, MS, Mac) és tudom, hogy minden új verzió kijövetelkor vannak ilyen gondok, nem csak a Windowsnál. Tehát fel kell készülni, hogy ilyenek lehetnek! Nem véletlen, hogy a nagy cégek mindig kivárnak!
Röviden a lényeg, hogy akinek munka eszköz a gép annak legyen annyi felelősség érzete, hogy vagy vár míg kiforr az egész vagy meggyőződik arról, hogy biztosan működik e minden megfelelően! Aki pedig nem így tesz az ne kezdjen rögtön mindenkit szapulni, mert szar az egész!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő