Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mr.nagy

tag

válasz brumi1024 #391 üzenetére

Ez lehetséges, nem vitatom! Azonban erre a problémára a legtöbben kapásból szapulják a Microsoftot, holott a gyártók jó előre megkapták a rendszert, hogy elkészíthessék a megfelelő drivereket. Lehet, hogy sáros az MS is benne mert mondjuk menet közben olyan módosítást csinált amit nem jelzett a gyártók fele, de ezt nem tudhatjuk biztosan.
    Viszont arra akartam rávilágítani, hogy én mielőtt élesben feltelepítettem vettem a fáradtságot, hogy egy külön meghajtón kipróbáljam működik e minden megfelelően. Ez különösen az ilyen új rendszereknél melegen ajánlott és azoknak akik valóban munka eszközként használják! Itt viszont sokan panaszkodnak, hogy nem tudják munkára használni a gépüket mert elcsesződött a frissítés után vagy feltették de nem működik. Használok mindenféle rendszert (Linux, MS, Mac) és tudom, hogy minden új verzió kijövetelkor vannak ilyen gondok, nem csak a Windowsnál. Tehát fel kell készülni, hogy ilyenek lehetnek! Nem véletlen, hogy a nagy cégek mindig kivárnak!
    Röviden a lényeg, hogy akinek munka eszköz a gép annak legyen annyi felelősség érzete, hogy vagy vár míg kiforr az egész vagy meggyőződik arról, hogy biztosan működik e minden megfelelően! Aki pedig nem így tesz az ne kezdjen rögtön mindenkit szapulni, mert szar az egész!

Új hozzászólás Aktív témák