- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Dos-tól számítva Microsoft csecseken nevelkedtem,,,
szerettem, használtam(a win majd minden verzióját),,,,alig alig kacsintgattam kifelé (kíváncsiság szintű linux alig-alig kitekintgetések)
A Hetes(7) volt a "csúcspont...",,(számomra tökéletes,kényelmes,stabil)és mikor megjött a 8 láttam, hogy valami olyat kapok amiből már nem kérek...
Fel is vetődött bennem, hogy elértem én is azt a kort mint az általam eddig "meg nem értett" emberek,,,hogy nem képesek váltani,,mi lesz velem,,,a hetessel fognak a föld alá kaparni...
Aztán jött a váltás,,,,,OSXMeglátjuk...
(Már nem b@sztatom fölöslegesen a gépet mint régen,az időm és a családom fontosabb,,, és játszani sem játszom)
Egyelőre kicsit hajléktalannak érzem magam,,,,"Új" Win. már nem,,,,OSx még nem....
Más szóval...:
Engem a hideg ráz az új Windowstól....(bár ha elérkezik az idő, hogy lehet tisztán telepíteni, virtuális térben azért még próbálok vele ismerkedni...)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Hálózati / IP kamera
- Xbox tulajok OFF topicja
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Búvárkodás
- Hyundai, Kia topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest