Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
A vélemény és kijelentés között az a különbség, hogy egyik esetben hülyeséget írsz le, másik esetben szubjektív véleményt. Ez a nem mindegy.
A start menüt én is konkrétan már lesz@rom. De mikor már agyérgörcsöt kapok, mert valaki 1-es érdemjeggyel fejezte be a szoftver ergonómia tárgyat és utána nekem akarják megmagyarázni, hogy valójában nekem jó, hogy néha beflippel egy qrva menü meg eltűnik az ablak, na akkor el lehet húzni melegebb égtájakra, gondolok itt a kedves MS kijelentéseire.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Borderlands 4
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest