Hirdetés
- OLED TV topic
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- TCL LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
üzenetére
Pontosan, ezen az offline fiókhoz való görcsös ragaszkodáson mindig elmosolyodom.
az te vagy, sokaknak - köztük nekem is - fontos az offline fiók (is). máshol meg használom az online-t.
látom, megint van a fórumban egy-kétnyelvtannáci. a létező leg ON-abb téma...

egy kérdés: valaki nem tudja, hogyan tudnék skypre-ra belépni? még egy évekkel ezelőtt regelt, nem e-mail címes, hanem sima nickneves fiókom van, ugye hetesen kiválóan megy, itt meg csak a hotmail fiókkal tudnék belépni rá, de azt meg nem használom, evidens módon.
sehol nem találok erre opciót.a témához: életemben nem használtam még win 8/8.1-et, most raktam fel először pár napja. egyelőre nagyon fura, szokni kell, de vannak benne jó dolgok, újítások.
sebesség sem rossz, bár én sata2-es vinyóra tettem fel, az ssd-n levő,belakott, egy éves win7-emet nem fogom szétbarmolni egy ismeretlen miatt.
érdekes rendszer, szokást igényel. otthonra szerintem egész használható, megszokás után, irodába/munkára egy kalap kaki egyelőre... meglátjuk, mi sül ki belőle, hogy sikerül "ráállnom". -
törölt tag
válasz
üzenetére
Annyit pontosítok, hogy: akinek megvásárolt Windows 7 rendszere van, és nem akar/ tud a váltásra költeni, ez nem nekik szólt. Az iménti poszt azokra vonatkozik, akik megvásárolt Windows 8.0/8.1 rendszert használnak.
Egyébként akik biztosra mennek, a legfontosabb adatokat egyszerre több felhőben is tárolhatják. A SkyDrive ahogyan a cikkben lévő képen is látszik, teljesen ingyenesen 25 GB tárhelyet nyújt, az egyetlen feltétel az volt, hogy az ember időben igényelje. Majdnem a fele az W8-cas SSD-m méretének. A Google Drive pedig másik 15 GB-ot. A Norton Zone pedig további 5+20 GB-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- TCL LCD és LED TV-k
- Microsoft Excel topic
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest