Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Plusz akinek nem jön be az új felület, netalán kevésbé hatékonyan dolgozik vele, az meg reménytelenül maradi, ugye...
Aki meg még virtuális gépet mer használni (vagy legalábbis windowst telepíteni rá), az meg... izé, azt pontosan nem írta le, hogy mit gondol ezekről, csak azt, hogy mást, mint az előtte szóló. De valami köze volta az infravörös diódákhoz, vagy mikhez.

,,Tenyleg nem megy a sorok kozt olvasas."
Már elnézést, de miért kéne mennie? Itt egymás sorait olvassuk, nem egymás sora közit.
-
Set-Comment™
senior tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Nem vedem, szerintem egyszeruen kurvajo az uj gui es szamomra megvaltas a start menu utan, de egy oldalnyi hulyeseget fel tudok sorolni ami hianyzik belole/szar helyen van.
Ha neked ebbol az jon le, hogy szerintem nincs hibaja, akkor sulyos szovegertelmezesi gondjaid vannak. Ne olvass a sorok kozott ha nem megy.

-
mr.nagy
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ZOTAC GAMING RTX 3080 Ti Trinity 12GB GDDR6X videókártya eladó!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mit irtam?