Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Intel találgatós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
De az ugye téged is boldoggá tesz, hogy a MS-nak jó az éves mérlege? Az megoldja a dolgokat
@brumi1024 : Azért Linuxon (Kubi) edig 1 alkalommal ment el a GUI-m frissítés után, mert valamelyik agyatlan a Canonicalnál elírta a default KDE téma nevét
Nyilván nagyon sokaknál okozott ilyen problémát, de az iseddig egy alkalom volt, másrészt egy konfigfile átírás után ment tovább a rendszar. A windózt hasonló esetben sokszor gyalulni kell.
Érted, kevésbé felhasználóbarát amikor össze kell pakolni működőre, de ha ewgyszer kész, be van lőve úgy, ahogy az akár képzetlen usernek megfelel, akkor nem nagyon fog lehalni. -
Ez nem igaz, hogy szívás lenne a Linux-szal, egyáltalán kipróbáltad őket?
Többfélét is kipróbálhatsz, itt van pl. Ubuntu, ami jelenleg elterjedt, de ha nem kell, akkor használhatsz Fedorát, SUSE-t, hogy csak a legelterjedtebb rendszereket említsek.
Asztali gépen Win7 van, a laptopomon viszont Win8 és ezek után egyiket sem áll módomba frissíteni.
-
brumi1024
veterán
Nálam is ugyanez volt a egy Dell 5737-el. Intel HD4400+AMD 8870m. Először az Intel driver volt a probléma, de az AMD driver telepítésére is ugyanez előidézhető. Szerencsére csak tesztgép, de ha a főgépem lenne nem lettem volna túl vidám. Túl sok a bug számomra még a 8.1-el, majd talán 2 hónap múlva amikor nem bétát(bár se a win7 se a win8 bétáival nem voltak ilyen problémáim, pedig mindkettőt használtam hónapokig) kell használni kipróbálom megint.
-
kecskebégető
aktív tag
1 nap alatt 2 gépbe futottam bele ami frissítés és bejelentkezés után fekete képernyőt kapott igaz egér és taskmaneger volt így netezni tudtam és supportot kereseni.Sajnos csak a tiszta telepítés segített.Ahogy olvalsgatom világszerte másoknak is.
cHiába nyomtam nekik a scfc/scannow-ot ujraindítás után mindkettő pár percig nent majd force logoutot kaptam.
ERDETI szoftverek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Gyúrósok ide!
- Intel találgatós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Renault, Dacia topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest