- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Fiatalabbaknak és akik nem használták, érdekes lehet a kezdeti Windowsok puritán felülete. Megjegyzem, nekem akkor már jobban tetszik a C64 GEOS felülete is
Nekem fent volt a 3.11 egy időben, és elmondhatom, a használata egyáltalán nem volt egy élmény. Úgy érezte az ember, hogy feltelepítette a SEMMIT. A kedvenc "alkalmazásom" benne az MS-DOS prompt volt! Talán netezésre már jobb lehetett, mint DOS alatt. A munkahelyemen ki is próbáltam 16 színbenMegfelelő vga driverrel lehetett volna 256 színű is, de azt nem tartotta fontosnak a cég szakembere. És persze a Word, Truetype fontokkal - már aki használta. Nekem otthonra semmit sem nyújtott a Painten és az aknakeresőn kívül. A DOS az NC-vel használhatóbb volt. Szövegszerkesztésre bőven megfelelt a NC beépített szerkesztője, (DN-ban volt mégjobb) rajzolni pedig ott volt a Neopaint.
Bizonyos szempontból tényleg körbeért a Microsoft a "Modern" UI-val: puritán felület, és önmagában alig használható valamire. Net nélkül még annyira sem.
A desktop felülete egy másik világ. Végre jól néz ki, és egy start menüvel kiegészítve megjelenésre legalábbis jobban tetszik a 7-nél. Csak ne lenne annyi negatív vélemény róla! Driver, kompatibilitás, bugok.. Vajon nem az eddigi leg-bugosabban kiadott Windows..?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Apple Watch
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kuponkunyeráló
- Fujifilm X
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest