Új hozzászólás Aktív témák

• ceia

őstag

Fiatalabbaknak és akik nem használták, érdekes lehet a kezdeti Windowsok puritán felülete. Megjegyzem, nekem akkor már jobban tetszik a C64 GEOS felülete is ;]

Nekem fent volt a 3.11 egy időben, és elmondhatom, a használata egyáltalán nem volt egy élmény. Úgy érezte az ember, hogy feltelepítette a SEMMIT. A kedvenc "alkalmazásom" benne az MS-DOS prompt volt! Talán netezésre már jobb lehetett, mint DOS alatt. A munkahelyemen ki is próbáltam 16 színben :DDD Megfelelő vga driverrel lehetett volna 256 színű is, de azt nem tartotta fontosnak a cég szakembere. És persze a Word, Truetype fontokkal - már aki használta. Nekem otthonra semmit sem nyújtott a Painten és az aknakeresőn kívül. A DOS az NC-vel használhatóbb volt. Szövegszerkesztésre bőven megfelelt a NC beépített szerkesztője, (DN-ban volt mégjobb) rajzolni pedig ott volt a Neopaint.

Bizonyos szempontból tényleg körbeért a Microsoft a "Modern" UI-val: puritán felület, és önmagában alig használható valamire. Net nélkül még annyira sem.
    A desktop felülete egy másik világ. Végre jól néz ki, és egy start menüvel kiegészítve megjelenésre legalábbis jobban tetszik a 7-nél. Csak ne lenne annyi negatív vélemény róla! Driver, kompatibilitás, bugok.. Vajon nem az eddigi leg-bugosabban kiadott Windows..?

Új hozzászólás Aktív témák