Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsi83vp
senior tag
Előző hozzászólásomat annyival egészíteném ki, hogy én azért az A4 mellett döntöttem ez helyett, mert abba belemegy a 4 giga (8 is) ram, ez csak kettőt támogat tudtommal, ez vele a nagy gondom. Muterről meg tudtam, hogy szeret több lapot megnyitni, ha keres valamit.
-
bazsi83vp
senior tag
Mint üzletit (is) használó user....
Szerintem az a kis gép tartalomfogyasztásra tökéletes. A tömege is kellően kicsi ahhoz, hogy ne legyen fárasztó a combon tartani és azért ha közbenézek a környezetemben, nem sok felnőtt szeretné úgy egyáltalán a komolyabb játékokat futtatni, nemhogy 60+ fps-sel.
A linux pedig... tartalomfogyasztásra ismét tökéletes. Anyum egyelőre egy Ubuntut kapott az A4-6210 laposra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest