Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • #38075904

  törölt tag

  ezek a 80 ezres gépek amugy aranyat érnek.
  írtam egy a4 es oldalnyi szöveget, de aztán úgy vagyok vele nem kell/akarok meggyőzni senkit.
  Mindenki tudása tehetsége szerint választ gépet, ha gép gyártó lennék az lenne az első pont h:

  Fehér : YES
  tovább már nem is szokták nézni
  1 TB hdd YES
  ilyenkor már a könny szokott kicsordulni.

 • #38075904

  törölt tag

  Egyetlen érv a 80k-s 3060 as hulladékok mellett, az az h pl Terinéni segítség nélkül nem tud jobbat venni, otthon használja, 1X nyitja ki, az xp-s gépet már ideje volt leváltani, na ahhoz képest frenetikus.

  Viszont aki egy (42e+5eram+13e ssd) ezer forintos 8470p-t - 240gb 3 év garos kingtsonnal + 8 giga ram + i5, makula állapotban, 2 órás akksival, ehelyett beajánl egy 80k-s szutykot, amiben az akksi már 2 év alatt kihervad, vagy felpúposodik, zsanérról ne is beszéljünk, ezeknek az embereknek sztem egy külön hely van a pokolban. (asus 7.2V os akksijai villodzó képernyővel és az állandó 65-90 fok ami között működik (utána az 1.6 os proci lethrottlingol alfába)


  bika hűtő
  bika zsanér
  bika építés megfogod a szélénél megemeled olyan íve lesz a gépnek öröm nézni.

  Pár ismerős belelépett a 80 ezres új gépekbe, volt aki amd-s be is, na azon a linux aztán nem volt semmi :D Olyan képhibák voltak 18.04 alatt, hogy röhögni sem volt kedvem, w10 el meg használhatatlan volt.

  Amikor látta az üzleti gépet indulni / nettel használni... sztem nem kell meggyőzni senkit.
  Ez a cikk kb arra jó, mondjuk én az első oldalnál tovább nem olvastam, mert láttam hogy hülyeség, /h a csillios gép is ugyanigy megtojt, és ezért jo a 80k-s új csodagép mert az aztán bika / ez ilyen tipikus terinéni máj dagasztó cikke amit örömmel olvas, hogy megkötötte kútfőből az év üzletét.

  meg hogy egyiksem bir 8 évet " ... ez a trabanttal is lelehet menni a balatonra esete.

  Nemtudom melyik üzleti gép vérzett el a 7w-os procikkal szemben, de ha tippelni kellene akkor valami core 2 es csoda ami használtan 20 ezer forint, azt meg ne hasonlitsuk már egy mostani 80 ezreshez. (de mondom nem is fogom tovább olvasni a cikket, szal nem is érdekel)

  Meg számomra fura, hogy akinek valaha is volt üzleti gépe (thinkpad E szériát felejtsük el meg a divathulladék gépeket) be mer ajánlani jó szivvel egy ilyen uj 80 ezres gépet.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés