- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocky975
senior tag
Tud valaki egy jó file manager-t?Egyszerűen képtelen vagyok felmásolni képeket meg videókat a tabra.Hetek óta szhopok vele.
-
Zotya43
csendes tag
A wifivel nekem is problémàm van a tàlcàn lécvő ikon szürke akàr mekkora tàvolsàgra vagyok ! Illetve ha egy nyilthàlozatu rootere akarok csatlakozni az kín szenvedés multkor szàmoltam kemény 20 perc volt mert mindig hitelesitete utàna hatàrkörön kivül volt sttb és egy igy tovàbb addig ameddig nagy nehezen felnem lépet! Pedig NEM ezt az uj főzött roomot hasznàlom hanem amit Kelzsoca tet ki nem régibe (HA NEM TE LETTÉL VOLNA AKKOR ELNÉZÉSEDET KÉREM KELZSOCA, AKKOR ROSSZUL EMLÉKEZTEM) De viszont az a fura hogy a telom hotspotjàra amikor csatlakozok kb 3mp :S de viszont ott is szürke a wifi ikon és azt szeretném megkérdezni hogy ez a WIPE CACHE NEKEM IS SEGITENE ! Elnézést ha hosszu voltam előre is köszönöm a segitséget
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Rocky975 #494 üzenetére
Az ilyen új cuccokban két dolog szokott vacakolni. A kamera és a WiFi. Na most itt is -férfiasan bevallom- sikerült a másodikba beletrafálni. Működik nálam, de már az azonosítással gondok vannak. Ha most nem szólsz nem veszem észre, mert megy a net vele rendesen, csak az ikon marad szürke...
Ezt a kis csomagot kéne ráküldeni a recovery alól >> [link] és nyomni egy wipe cache-t közvetlen utána. Másra nem lesz szükség. Nálam most működik rendesen. Villog az ikon is, az üzemállapotnak megfelelően.
-
tjb007
nagyúr
válasz
meridarider #489 üzenetére
"usb elosztóval mind2 menne?"
Igen, menne mindkettő.
-
meridarider
tag
Én sokkal próbálkoztam már volt erről is szó. A max payne elindul, jók a textúrák, mozogni is tudok mert a képernyő bal fele az az analóg, meg persze forogni, ugyanez csak a jobb oldal. DE. Semmilyen más funkciógomb nem látszik
elég mókás hogy a legeleső pálya legelején, nem tudod felvenni a telefont ami csörög. (Defymen teszteltem hogy ott jó e. És igen vannak gombok de kegyetlenül akad:S)
GTA III hibátlan. Dead Trigger szintén(szmélyes kedvencem. Csak 100 mega, gyönyörű grafika, de érezhetően kevés az fps sajnos. Nem játszhatatlan csak nincs meg a 60) Modern Combat 3 ugyanaz a szindróma mint a DT nél. Próbáltam Chainfire 3d vel tuningolni kicsit de nem sokat számít.
Ellenben a Gameloftos játékok 90% a nem fut nálam sehogy. Asphalt 6ot sokat próbáltam életre hívni sehogy nem ment, a többi meg ha el is indult nem volt jó a felbontás...
Ha az említett 2őn kívül van még ami érdekel esetleg, írj és kipróbálom. -
meridarider
tag
válasz
elpatkorado #487 üzenetére
Én próbáltam és működik a billentyűzet is
, amin gondolkodtam hogy usb elosztóval mind2 menne? Nem tudom hogy kezel e több eszközt de miért is ne kezelne, igaz gyakorlati hasznát nem látom, de izgatja a fantáziámat, és nincs elosztóm:/
-
elpatkorado
aktív tag
Működik az egerem a tabbal.
Nem tudom miért de eddig ki se próbáltam. Holnap egy billentyűzettel is megpróbálkozok.
-
Zotya43
csendes tag
Lenne egy kérdésem jàtékok terén :-) szerintetek az ilyen ujabb jàtékokat pl: spider man amazing,max panye, az uj batmanos jàték elindul az xtab 80 vanon vagy ez a kategoria még probàra sem érdemes ?!
-
tjb007
nagyúr
válasz
elpatkorado #476 üzenetére
-
Zotya43
csendes tag
Gondoltam megosztom veletek hogy a psx (play station) emulàtor meg a n64 (nintendo64) emulàtof tökéletesen megy az xtab80 an on, több mint valoszinü a 70 en eseken is megy, a psx en a medal of honort meg a crashbandicot teszteltem az n64 en a super mariot , mario party , zelda
Am ezt az uj romot érdemes felteni? I -
elpatkorado
aktív tag
Halljátok a WayteQ vizsgálja a JB frissítést. Talán még kaphatunk is valamit.
Keeperv85: Thx.
Ki fogom próbálni.
-
holzmichl
csendes tag
Kedves fórumlakók!
Szíves válaszotokat kérem arra a kérdésre, hogy nektek gond nélkül működik-e az Olimpia TV app?
Előre is kösz a választ! -
Keeperv85
nagyúr
Picit átrendeztem a készülék lelkivilágát. Megfőtt az első custom romom ugyanis. Részletek: erre!
-
canniball
nagyúr
válasz
elpatkorado #470 üzenetére
Tűzfal?
-
canniball
nagyúr
válasz
elpatkorado #466 üzenetére
Pedig hót egyszerű. Hol akadtál el?
-
canniball
nagyúr
válasz
elpatkorado #464 üzenetére
A PC-n megosztod az illetékes mappát, az ES-ben LAN fül-> new server (vagy valami ilyesmi, most nincs előttem), itt szvsz egyértelmű lesz és ezután tallózhatod amit nézni akarsz.
-
canniball
nagyúr
válasz
elpatkorado #462 üzenetére
Pl. ES FileExplorer+MoboPlayer.
-
elpatkorado
aktív tag
Régebben volt róla szó, de most nem találom. Filmet szeretnék nézni a tabon PC-ről wifin keresztül. Mit ajánlotok?
-
Zotya43
csendes tag
köszönöm mind2 töknek a vàlaszt meg probàkom :-)
-
Zotya43
csendes tag
kenne még egy kèrdèsem erre talàn vàlaszt kapok! tegnao haverom panonos usb netjèt rà kötötötem a tàblàra de amikor a oinnkodot kèrte nem fogadta el a jó pinkodot :-( de tèrerő volt meg fel is ismerte hogy pannon de netezni nem tudtam vele :-\ kell ehez valami alkalmazàs hogy megfelelően müködjön?
-
Zotya43
csendes tag
Szedtem le jàtékot de valamilydn oknàl fogva nem müködik pedig két emulàtor van az egyik a Mojo SNES a màsik az N64droid az egyiknél elindul fekete képernyő azt kilép a màsiknàl rà katintok a fàjlra és ki irja hogy le àll az alkalmazàs :-(( mi lehet a baj ?
-
Zotya43
csendes tag
le szedtem a nintendi 64 emulàtort de jàtèkom sajna nincs azt honna szerezthetek be ? illetve mind1 milyen nintendó jàtèkot szedek le ? vagy olyan verziot kell keresnem ami direkt androidra van specilàzodva
-
lasimon
csendes tag
Bocsi 425-ös
-
lasimon
csendes tag
válasz
kelzsoca #449 üzenetére
Miután a hivatalos frissítést nem tudtam feltenni többszöri próbálkozás után ( frissítés közben leállt mindig) Természetesen ellenőriztem mindent előtte..., ezért az általad javasolttal próbálkoztam 423-as. Ezzel csont nélkül felment, azt használom, de érzem nem az igazi.
-
lasimon
csendes tag
Újabban azt tapasztalom, hogy frissítés után a saját böngésző iszonyúan lelassul, majd kilép. (korábban ezt nem csinálta), próbáltam az Operát is, azzal is ezt csinálja.
Mi a teendő? Valaki van ötlete? ( mazochista vagyok van Tab 50 is...
Előre is köszönöm! -
Keeperv85
nagyúr
válasz
elpatkorado #445 üzenetére
Hát én izomból nyomkodom éppen az enyém hátulját.... semmi baja.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
meridarider #442 üzenetére
Köszönöm. Egyébként egyet értek. A JB a Project Butter miatt lenne fontos, de nem fogok meghalni, ha nem lesz.
meridarider: Néha ha erősebben megnyomom hátul, akkor benyomódik a kijelző, de aztán el is múlik. Tanulság: nem nyomogatjuk a hátulját.
-
meridarider
tag
Van valakinek olyan tapasztalata hogy kicsit erősebben megfogva a gépet pl. egy kézzel, akkor nyomja a kijelzőt? Vagy ha nálam ez egyedi probléma garancia alá esik-e? Elég zavaró tud lenni, +van egy kicsit világosabb(alig láthatóan) 1cm átmérőjű folt meg egy halott pixel. Érdemes e ezzel a gariszervízt keresni szerintetek?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
elpatkorado #441 üzenetére
Köszi, megyek és gyorsan elolvasom.
-
meridarider
tag
válasz
elpatkorado #441 üzenetére
Jó teszt lett, grautla
amúgy a jelly bean nem annyira fájó hiányosság(persze ha valóban nem lesz) volt fent telefonon, lényeges változás esetleg a Project Butter ami valóban sokat dob felhasználói élmény szempontjából, az új kereső hidegen hagy, némi ráncfelvarrás, optimalizálás. ennyi. De a tudad hogy van már csak a placebo miatt is megéri -
elpatkorado
aktív tag
Kint van a tesztem Loguton.
-
Zotya43
csendes tag
válasz
elpatkorado #439 üzenetére
Nem lenne rosz :-) de jo hogy mondod mert elvileg nintendo emulàtor van :-)
-
elpatkorado
aktív tag
Nem vagyok annyira képben és érdekelne, hogy van-e működő ps2 emulátor? Vagy ha nincs, akkor ps1-es?
-
Zotya43
csendes tag
sziasztok lenne 2 kérdèsem ! :-) 1 mejik chainfire 3d verziot ajànljàtok ?
2 szerintitek a 4.1 es android elèrhető lesz az xtab 80 ra ? -
anglergab
addikt
válasz
elpatkorado #435 üzenetére
Jobb hangsúlyozni a figyelmeztetést, mint meglepődni, hogy elvesztek visszafordíthatatlanul adatok.
-
anglergab
addikt
válasz
elpatkorado #432 üzenetére
Figyelj arra, hogy a factory_update_param.aml fájl NE legyen az SD-n, mert ha igen, akkor minden adatod elveszik, beleértve a media partíciót is (belső "SD", NAND).
Ez a fájl mondja meg a recoverynek, hogy a másolás előtt mely partíciókat formázza. Alapértelmezett esetben mindet formázza. -
kelzsoca
félisten
válasz
anglergab #431 üzenetére
Mehetne, ha viszont bármi rendellenesség előjön, az lesz az első, hogy egy rendszer visszaállítást kérünk a felhasználótól, így inkább a tiszta telepítés ajánlott.
Mondanám, hogy lehet menteni különböző backup alkalmazásokkal, de az sem az igazi, amit tudok mondani, hogy egy megfelelő fájlkezelővel (root szükséges) a data/app mappa teljes tartalmát kimenteni SD kártyára, így a Marketről vagy egyéb külső forrásból utólagosan feltelepített alkalmazás meglesz egy helyen.
(#432) elpatkorado
Manuális telepítéssel csak az update.zip csomagot telepítsd fel, a wipe műveleteket kihagyva telepítsd a rendszert, és meglátod, hogy miként működik ezután, ha nem lesz jó, pedig mehet fel tisztán a rendszer.
-
anglergab
addikt
válasz
elpatkorado #430 üzenetére
Szerintem mehet, hasonlóan a CM nightlykhoz.
Pl. ha törlöd a cache-t is, akkor biztosan lesznek fennakadások, de egyébként szerintem nem.
Melyik frissítésről van szó? (azt gondoltam, teljes rendszer update-ről) -
anglergab
addikt
válasz
elpatkorado #427 üzenetére
Miért kellene minden adatnak elvesznie az upgrade-del? Lehet úgy csinálni, hogy minden megmaradjon (ha nincs nagy eltérés a jelen rendszer és a frissített között).
Manuálisan kell upgrade-elni nyilván a recoveryben és ügyelni arra, hogy NE wipe-oljuk a data és cache partíciókat.
Az update.zip-et kell csak telepíteni.
Mielőtt belekezdenél azonban, várjuk meg, hogy ezt kelzsoca is megerősítse / jóváhagyja. -
elpatkorado
aktív tag
-
Zotya43
csendes tag
Lenne egy kérdésem :-) ha letöltök egy apk filet mondjuk ez egy jàték telepitője , nagyban be folyàsolja azt hogy az az apk pl Mali 400 ra van megirva és hogy ez àltal joban kompatilisebb legyen a tabbal vagy ez tök mind1 ?
-
kelzsoca
félisten
válasz
elpatkorado #424 üzenetére
Kérlek, tégy egy utolsó próbát:
MD5: ce634448a072b93b176b8e8f7e3df25f
Letöltöd=>md5 ellenőrzés=>kicsomagolás (update.zip fájlt nem bontod tovább) kártyára felmásol, és telepítés indul.
-
kelzsoca
félisten
válasz
elpatkorado #422 üzenetére
Akkor próbáld meg innen: katt
-
kelzsoca
félisten
válasz
elpatkorado #420 üzenetére
A WayteQ oldaláról
-
kelzsoca
félisten
válasz
elpatkorado #418 üzenetére
Már javították is, kérlek most próbáld meg letölteni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
elpatkorado #416 üzenetére
Közben leszedtem én is, és én sem tudtam bontani, lehetséges hogy sérült a fájl, a problémát már jeleztem a WayteQ felé.
-
kelzsoca
félisten
válasz
elpatkorado #410 üzenetére
Szedd le a WayteQ oldaláról a szoftvert újra, ellenőrizz vissza MD5-re, majd egy 1-2-4-8gb-os sd-re másold fel a csomagot, és így próbáld meg telepíteni.
Az sd kártya legyen hibátlan, és lehetőleg más ne legyen rajta, csak az 5db fájl.
-
anglergab
addikt
válasz
elpatkorado #410 üzenetére
Ellenőrizted az MD5 hasht? PC-n meg tudod nyitni az update.zip-et?
-
kelzsoca
félisten
A szoftverfrissítés kikerült a hivatalos WayteQ weboldalra: [link]
-
elpatkorado
aktív tag
Gyors segítség kéne! Felraktam az új szoftert, vagyis még telepítem, és failed-et írt ki. Mit csináljak?
-
elpatkorado
aktív tag
Nem tudjátok, hogy mennyi idő mire egy cikk megjelenik?
-
Zotya43
csendes tag
Esetleg az én problémàmra valami ?
-
Zotya43
csendes tag
sziasztok, lenne egy kèrdèsem de lehet hülyesèg! A wifit nem lehet erősiteni? csak mert amikor az előszobàba vagyok akkor felismer kb 2-3 csikot de amikor be mek a szobàba akkor meg màr nem is làtja , de pl a telefonom mèg èrzèkeli igaz az màr gyenge jelen de akkor is ! meg mèg az amikor a beàlitàsban 3 csikon èrzkeli a megadott pozicioba az előszobàba rà akarok csatlakozni akkor leveszi 1 csikra amikor meg nagy nehezen kapcsolodik akkor meg ugyan ott ahol àlok ès ahol eddig 3 csikot èrzèkelt felkapcslodot álapotban meg èphogy meg nem szakad :-( tehàt megvan zavarodva ! ez mièrt van ? pedig uj frisitès van fent bàr ezt azelött is csinàlta
-
elpatkorado
aktív tag
Megírtam a tesztet, már csak idő kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest