- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
elpatkorado
aktív tag
-
elpatkorado
aktív tag
Utólag én is gondolkoztam azon, hogy mi lett volna ha, ha egy Xperia Play-t veszek, vagy mi lett volna ha, ha egy PS Vitát veszek, vagy mi lett volna ha, ha inkább gyűjtök és veszek egy iPad-et, de végül így döntöttem. Kicsit megbántam, kicsit nem. Mostmár megbarátkoztam a tabbal, bár abban egyet értek, hogy nagyon nehéz lesz majd eladni (bár ha már megvettem, szerintem családban fog maradni).
-
Keeperv85
nagyúr
Task Killer olvasnivaló
-
kelzsoca
félisten
-
Bobby
csendes tag
Sziasztok!
Nálam is vacakol a wifi.
TPLink 1043nd routerem van 3 nagy antennával.
A tablet csak a routerrel egy szobában tud netezni, ha átmegyek a másik szobába akkor még éppen csatlakozva marad de abban a pillanatban amikor adatforgalom keletkezik megszakad és újra ip cím lekérés.......
Visszavittem kicserélték egy újra de ugyanaz a helyzet.
Feltettem a wifi analyzert és összehasonlítottam a Blademmel és ahol a Blade ugyan csak -75 dBm el de stabilan netezik ott a tablet nem is látja a hálózatot (egyet sem miközben a Blade még 4-et lát)
Mit lehet tenni? Minden szobába nem akarok egy AP-t. -
meridarider
tag
Én sokkal próbálkoztam már volt erről is szó. A max payne elindul, jók a textúrák, mozogni is tudok mert a képernyő bal fele az az analóg, meg persze forogni, ugyanez csak a jobb oldal. DE. Semmilyen más funkciógomb nem látszik
elég mókás hogy a legeleső pálya legelején, nem tudod felvenni a telefont ami csörög. (Defymen teszteltem hogy ott jó e. És igen vannak gombok de kegyetlenül akad:S)
GTA III hibátlan. Dead Trigger szintén(szmélyes kedvencem. Csak 100 mega, gyönyörű grafika, de érezhetően kevés az fps sajnos. Nem játszhatatlan csak nincs meg a 60) Modern Combat 3 ugyanaz a szindróma mint a DT nél. Próbáltam Chainfire 3d vel tuningolni kicsit de nem sokat számít.
Ellenben a Gameloftos játékok 90% a nem fut nálam sehogy. Asphalt 6ot sokat próbáltam életre hívni sehogy nem ment, a többi meg ha el is indult nem volt jó a felbontás...
Ha az említett 2őn kívül van még ami érdekel esetleg, írj és kipróbálom. -
anglergab
addikt
Ne vard meg, mig teljesen lemerul! A Li Pol akksik ezt nem szeretik, a teljes lemerites csokkenti a varhato elettartamukat! Akarmikor lehet tolteni, nincs memoriaeffektus. Hosszabb ideju tarolasra ~ 80 % idealis / optimalis: erdemes mindig ratolteni akkor is, ha nem hasznalod (potold az onmerules veszteseget). Tultolteni sem erdemes, bar ezt jobban kepes megakadalyozni a beepitett vedelem (lekapcsolja a toltest), mint a tulmerulest. A tulmerulest igyekezzunk elkerulni.
-
tjb007
nagyúr
Rakj fel egy root checker alkalmazást a Play Store -ból, az megmutatja neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Autós topik
- E-roller topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- One mobilszolgáltatások
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple asztali gépek
- ArchiCAD és Artlantis topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Dell Precision 7710 Workstation- Nagy kijelzős 17.3"- CORE I7 6820HQ - 32Gb rammal
- HP Zbook 17 G3 - Nagy 17.3" kijelzővel - CORE I7-6700HQ
- Hp Zbook 15 G3 Workstation- 15.6"- CORE I7 6820HQ- 32Gb ram- Quadro M2200
- Lenovo Thinkpad P51S - Workstation- Quadro M520 VGA - 15.6"- Core I5 7300U
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest