Hirdetés
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djcool
tag
válasz
#35723520 #1699 üzenetére
Látom azért itt is vannak elvakult fanatikusok (mint az AMD-Intel vagy ATI-nVidia vitában)...
Nem tudom,kit mit szólna,ha venne egy sportautót, aminek csak annyi hibája van,hogy nem megy a turbó és néha a fedélzeti computer megadja magát menet közben isa kocsi váratlan leállását okozva...
Mint már leírtam korábban, a tabletet azért vettem,mert speckók alapján egy igazi erőgép LEHETNE,de valamiért mégsem tudja kifutni magát. Remélhetőleg egy romfrissítés megoldja a sebességproblémát (és én inkább Wayteq romot szeretnék rá,nem más gyártóét). Bár a wifi probléma nekem hardveresnek tűnik-hullámzó minőségben gyárt a kínai gépsor...de nem vagyok szakértő (arra van itt más).
Gondolom (én),hogy sok usernek az a baja, hogy a Wayteq részéről eléggé csend van support tekintetében (és ne jöjjön senki azzal,hogy milyen gyorsan megjött a 4.2.2.rá,mert szerintem azzal KELLETT VOLNA KIADNI)Remélem tényleg megjön valamikor az a 4.3 vagy 4.4-es csodarom
Kelzsoca,minden bizodalmam benned vanremélem hamarosan lesz valami frissítés!
Peace testvéreim
-
air
nagyúr
-
air
nagyúr
válasz
#35723520 #885 üzenetére
Ilyet még nem.
Viszont amit én tapasztaltam, hogy a némítás időnként, teljesen magától visszakapcsol.
Többször előfordult, hogy éppen olvastam valamit, nem értem sem a kijelzőhöz, sem a hangerő gombokhoz, amikor megjelent a képernyőn a hangerő kijelzés, és visszakapcsolt a hang.
Ilyet tapasztalt már más? -
kelzsoca
félisten
válasz
#35723520 #662 üzenetére
Akkor most kapcsold be a tabletet, dugd össze a PC-vel, indítsd el a flashelő alkalmazást, de ne nyomj rá semmi gombra (elvileg rózsaszínben világít az első kocka)
Majd nyisd meg a Vezérlőpult-Rendszer-Eszközkezelő fület, és most hogy látod ezt az eszközkezelő ablakot, nyomj rá a switch gombra, és írd le mi történt. -
-
kelzsoca
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek minőségű kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a WayteQ legújabb táblagépe, a működési sebességgel azonban gondok akadnak.
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Honor Pad8 bontatlan, új eladó
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest