Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz
BomiBoogie #2280 üzenetére
Lobogó sál a csiga nyakában, hiteles
-
Fandango
veterán
válasz
BomiBoogie #2275 üzenetére
BomiBoogie a szemeidre nem húzhattak sapkát, igy lett belőled ajándék csomag?
-
Fandango
veterán
Mivel annyire dicsertetek a Dragon romot, ezert en is felraktam. Rovid hasznalat utan erzesre tenyleg jobb mint a gyari, gyorsabbnak tunik az egesz rendszer. Felraktam ra minden appot amit hasznalok, remelem hosszu tavon is ilyen marad.
-
Fandango
veterán
Talalkozott mar valaki olyan hibaval, hogyha bekapcsolom a tabletet, miutan bejott a lock screen utana azonnal kikapcsol a tab. Kovetkezo bekapcsolasra mar nem csinalja, es ez nem egyszeri eset.
-
Fandango
veterán
Mai napon en is boldog tulajdonosa lettem ennek a keszuleknek, mar frissitettem is 4.2.2-re, felraktam mindent amit akartam. Meg allitgatom es ismerkedek vele, de eddig kifogastalan szamomra.
-
Fandango
veterán
Le tudna valaki irni, hogy ez a tablet, hdmi-n keresztul milyen felbontasokat tud kiadni?
-
Fandango
veterán
Itt egy reszletes cpu governor es scheduler lista, nezd meg mit tud a tab, es a leirasok alapjan dontsd el melyik lenne a legjobb neked.
-
Fandango
veterán
Na ezzel sokat segitettel neki.
(mert ezt, ha a keprol nem allapitotta meg, akkor az se mond neki semmit, hogy CWM)
-=Libria=-
-
Fandango
veterán
Milyen jó, hogy az eddig hsz-ek 80%-a köszönő viszonyba sincs a topic témájával.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek minőségű kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a WayteQ legújabb táblagépe, a működési sebességgel azonban gondok akadnak.
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- iPad Pro M1 128GB 11
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest