Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-book olvasók
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz BomiBoogie #2280 üzenetére
Lobogó sál a csiga nyakában, hiteles
-
Fandango
veterán
válasz BomiBoogie #2275 üzenetére
BomiBoogie a szemeidre nem húzhattak sapkát, igy lett belőled ajándék csomag?
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
Mivel annyire dicsertetek a Dragon romot, ezert en is felraktam. Rovid hasznalat utan erzesre tenyleg jobb mint a gyari, gyorsabbnak tunik az egesz rendszer. Felraktam ra minden appot amit hasznalok, remelem hosszu tavon is ilyen marad.
-
Fandango
veterán
Talalkozott mar valaki olyan hibaval, hogyha bekapcsolom a tabletet, miutan bejott a lock screen utana azonnal kikapcsol a tab. Kovetkezo bekapcsolasra mar nem csinalja, es ez nem egyszeri eset.
-
Fandango
veterán
Mai napon en is boldog tulajdonosa lettem ennek a keszuleknek, mar frissitettem is 4.2.2-re, felraktam mindent amit akartam. Meg allitgatom es ismerkedek vele, de eddig kifogastalan szamomra.
-
Fandango
veterán
Le tudna valaki irni, hogy ez a tablet, hdmi-n keresztul milyen felbontasokat tud kiadni?
-
Fandango
veterán
Itt egy reszletes cpu governor es scheduler lista, nezd meg mit tud a tab, es a leirasok alapjan dontsd el melyik lenne a legjobb neked.
-
Fandango
veterán
Na ezzel sokat segitettel neki. (mert ezt, ha a keprol nem allapitotta meg, akkor az se mond neki semmit, hogy CWM)
-=Libria=-
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
Milyen jó, hogy az eddig hsz-ek 80%-a köszönő viszonyba sincs a topic témájával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest