Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
SD kártya nélkül nem fog menni a szoftverfrissítés, alkalmazásokat tudsz pendrive-ról futtatni, ehhez az OTG adapter kell, ami benne van a csomagban.
Szoftverfrissítéshez pedig egy 512mb-os vagy 1Gb-os micro SD is megteszi, ezek pár 100ft-ért apróból beszerezhetőek, ha nincs kéznél. (én ajánlom egy minimum 2-4gb-os kártya beszerzését, nyilván nem csak szoftver update-hoz jönne jól)
-
Exelsior
senior tag
Nekem is ez volt a bajom vele mikor először dugtam win 7-re. azt vettem észre hogy fel megy a netre és onnan szedi le a drivert hozzá, azért lát dream-et.
Windows-on belül eszközkezelőben töröld le a HTC dream eszköz tejesen. De elötte húzd ki a net kábelt vagy tiltsd le a netet. Ezután huzd le a Tab-ot az USB hostról és dugd be újra.
Lényeg hogy gyors legyél, amint előjön a Tab-on a felugró kép hogy "USB háttértár" azonnal nyomjál rá. Elméletileg már rendesen fel kell ismernie. Nekem így sikerült azt hiszem, és azóta megszűnt a hiba.[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
tjb007
nagyúr
Szerintem egyszer már leírtam, hogy ez nem az európai piacra készült, ráadásul nem is új és nem tudom, hogy mitől kéne sokkolnia.
(#1684) consono
Az a SoC régebbi és gyengébb is, 1080p -t ez is tudja, 3.0 meg esélytelen, amire a Google kiadja a teljes forráskódot addigra már 5.0 -ás Android lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior
senior tag
jah csak sokkol hogy 256 ram-ot írnak,800*600 Display, RK2918 1.2GHz ARM Cortex A8, ez kevés a 3.0-hoz ahoz tegra kell és 2 mag. és nagyobb felbontás. ez kamu. 3.0-ra tuti nem elég.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest