Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
A Cedega-ra gondolsz? Mármint hogy az fordítja át OpenGL hívásokra a DX9 hívásokat? Én nem ismerem közelebbről, de legalábbis a System Requirementsben nincs benne az OpenGL.
ha jól tudom, a Cedega egy Wine fork, a Wine pedig OpenGL-t használ 3D-hez...Lényeg, hogy megoldható (legalábbis állítólag egyeseknél működik, csak pl. kell hozzá egy telepített Visual Studio is, stb.).
lényeg, hogy a tizenpár sdk tutorial közül 1 db volt hajlandó elindulni, futott is átlag 1-2 fps-sel.. ez egy színes háromszöget rajzol ki.. ja, meg a d3dx függvények nagy része megy, de jó.. ahogy FTeR is írta, elég nagy különbségek vannak XP és Vista között (WDDM - virtualizált vga mem, szálak a GPU-n) - gyakorlatilag ismerned kell a Vista kernelt, és át kell tudnod írni az XP kernelt, ha DX10-et akarsz XP-re..
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest