Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sularan

    csendes tag

    válasz zebede #5393 üzenetére

    én is használtam a kamerát de rájöttem hogy ekkora téglával fényképezni külső szemlélőként elég röhelyes és telefonálni is igen viccesen jön le. Ezért vagyok a JB és az ICS híve. Ha rám hallgatsz felrakod a JB-t amit joestone csinál elöbb utóbb lesz kamera is csak idő kérdése. Az alap rommal szerintem senkinek nem volt gondja mégiscsak a smart tab-ra lett szabva :d. De az ICS és JB tartalmaz olyan dolgokat amiket az alap HC nem. Fejlesztési lehetőségekbe én bekapcsolom azt hogy a háttérbe ne fusson program igy mindig 300MB alatt van a ROM így jobban kihasználják a futó alkalmazások a helyet ami most joestone-nak köszönhetően ismét 765MB. Függetlenítő kód nincs de amiket innen leszedsz romot akármelyiket mind szoftver szinten lessz független és láss csodát onnantól bármit elfogad.

    Amit én az alap HC-be nem szerettem, hogy voltak programok amiket a HC nem támogatott de a JB meg az ICS már támogat. Hidd el több előnye van a főzött romnak mint hátránya hogy yelveszted a kamerát.

    Én vettem egy HTC-t a vodánál nem került sokba tudásba sem a leg jobb de androidos és telefonálásra fényképezésre már jó. Tablet mellé már nem igénylem a csúcs androidos készüléket. Ha az alap romot hagyod fent akkor sosem lessz független. Másik ami már benne van a JB-be és az ICS-be az a tárcsázó ami ugye HC romba nincs benne :D max sms-t tudsz írni és ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák