- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeorgeV
aktív tag
Nekem két Loewe tévém is volt. Az egyik még mindig használatban van. Minden részén érződik a prémium hatás, de különösen fontos ez a távkapcsolónál, amit ha kézbe veszek, érzem, hogy kurv@ jól meg van csinálva. Más távkapcsolók annyira gagyik mellette. Még az Apple TV távirányítója az, ami hasonló minőségű.
-
MeszesKPT
őstag
Sosem találtam szépnek a Loewe tévéket, drágának annál inkább. Én inkább a wallpaper tévére szavazok.
-
rodrigez
senior tag
Hehe a Bodo SperLein féle zárszelvény TV állvány, amit a 3-4 milliós szarjaikhoz adtak. Szerintem az tette ki a készülék árának 2/3-át.
-
Bogyi007
veterán
Ez az ürge volt itt Európában az Umc Group vezére, akiknél a Blaupunkt és Sharp tévék gyártási joga volt. Szlovákiában volt is egy összeszerelő üzemük.
No ezt vette meg nemrég a Foxxconn és úgy tűnik kellett nekik valami jól csengő név.
Hát nem biztos hogy az a minőség lesz itt mint volt régen...
-
Azért azokban a tévékben volt rendes hangrendszer, ami igen jól szólt is.
Illetve egy ismerősömnek kirámolták a lakását, de azt nem akarták elvinni valahogy. Meg sem emelték. Minő szerencse, mert alatta meg titkos rekesz volt zsével.
Bezzeg a mai modelleket nem viszik el - simán összetörik, nehogy élvezze már a tulaj. -
Rodi 4.80
senior tag
Na azon a széken nézze végig a Titanicot pisiszünet nélkül aki az árképzésért felelős!
-
opr
nagyúr
Kivancsi leszek, remelem fognak tudni valami ujat mutatni, nem csak annyit, hogy ime, LG panel, android sw, fura hazban!
Mert ha csak ennyit fognak csinalni, akkor elobb - utobb le lesznek Loewe. -
Vladislav Khabliev
Milyen szép kínai név
-
Tibiajax
nagyúr
kérdés persze továbbra is csak az, hogy van-e erre egyáltalán igény.
majd kiderül.. puding próbája az evésén mindenesetre üdvözlöm a hírt. utálom a jelenkori kínálatot, a kommersz márkákat. az összes brand megszűnt, ami bármi különlegességet, olyan valamit képviselt, amivel nem volt tömeg meg tucat.. ma ha tévét akar venni, mindenhol csak szarsznug, eldzsíííí...meg talán sony?.. aztán ennyi
hányinger -
Piftuka
veterán
Egyébként valóban érdekes szereplői voltak ők mindig a műszaki berendezések piacának.
Ám nem véletlenül mentek csődbe. Annyira drága, és annyira ronda termékekkel rukkoltak ki az utolsó évtizedben, hogy azokra nehezen találtak vevőt.
Pusztán azért feléleszteni, hogy folytassák ezt a hagyományt, nincsen értelme.
Ám ha esetleg piacra dobnak egy legalább 65 colos, 3D-s 4K OLED tévét, akkor én támogatom a visszatérésüket! -
mepet
addikt
Nekem hiányzik a Loewe. Régen olyan gazdag szerettem volna lenni, hogy ilyen tévém legyen. A visszatérésükkel a gazdagság kielégítetlen vágya új értelmet nyerhet!
-
Nem kellene visszahozni, ha drágán fogják adni,mert amennyivel drágábbak voltak mint a többi márka annyival nem volt jobb sőt semmivel sem volt jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A tavalyi csőd után egy befektetőcsoport élesztené újjá a német luxusmárkát.
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest