Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Én úgytudom, hogy pont szeptember 22.-ére harangozott be az nv sajtótájékoztatót, ami lehet véletlen is, vagy lehet, hogy pont direkt időzítették az új radeonok bemutatásának napjára.
Hivatalos hír az AMD kártyáiról sincs még egy sem, úgyhogy ebből a szempontból, pont ugyan úgy áll mindkét gyártó. A gtx 275 piacra dobása miért lett zakó? Miért nincs az nv sehol? Minden szegmensben erősebb kártyát kínál, közel azonos áron. Az embereket nem érdekli, hogy milyen chip van a kártyán, a lényeg, hogy jól működjön. Akármilyen jók is az AMD kártyái a tények azok, hogy az utolsó negyed évben is kétszer annyi nv kártya fogyott a világban, mint ati.
Az, hogy egyesek azt skandálják, hogy az nv sehol nincs nem jelenti azt, hogy igaz is.
Majd ha lesznek kézzelfogható termékek, és eredmények akkor lehet konzekvenciákat levonni, és ha még egy évig nem jelenik meg új nv kártya, akkor lehet mondani, hogy nv sehol sincs.
De addig nem kell beállni az Abu álltal terelgetett nyájba, és vígan bégetni.
Úgy tünhet elvakult nv hívő vagyok, pedig nem. Pont tegnap vásároltam ati kártyát saját használatra, csupán az egyoldalú, demagóg, csak azért is ez a jobb, és másik a sz@r szövegekkel nem értek egyet.Mindenki vegye meg a szimpatikus kártyát, de ne kezdjen itt hülyeséget terjeszteni egyik gyártóról sem. <-- Nem személy szerint Neked szól.
(#64) Gyuri27
Megosztanád velem az nv dx11-es kártyájának megjelenési idejéről szóló hír forrását?
A hidd el kicsit kevéskének tűnik, mert mondhatnám, hogy hidd el jövőre nem kell adóznod, és eltörlik az áfát.
Voltál katona? Én ott megtanultam, hogy csak az a biztos ami már elmúlt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged