Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• antikomcsi

veterán

LOGOUT blog

válasz CptMisi #62 üzenetére

Én úgytudom, hogy pont szeptember 22.-ére harangozott be az nv sajtótájékoztatót, ami lehet véletlen is, vagy lehet, hogy pont direkt időzítették az új radeonok bemutatásának napjára.

Hivatalos hír az AMD kártyáiról sincs még egy sem, úgyhogy ebből a szempontból, pont ugyan úgy áll mindkét gyártó. A gtx 275 piacra dobása miért lett zakó? Miért nincs az nv sehol? Minden szegmensben erősebb kártyát kínál, közel azonos áron. Az embereket nem érdekli, hogy milyen chip van a kártyán, a lényeg, hogy jól működjön. Akármilyen jók is az AMD kártyái a tények azok, hogy az utolsó negyed évben is kétszer annyi nv kártya fogyott a világban, mint ati.

Az, hogy egyesek azt skandálják, hogy az nv sehol nincs nem jelenti azt, hogy igaz is.

Majd ha lesznek kézzelfogható termékek, és eredmények akkor lehet konzekvenciákat levonni, és ha még egy évig nem jelenik meg új nv kártya, akkor lehet mondani, hogy nv sehol sincs.

De addig nem kell beállni az Abu álltal terelgetett nyájba, és vígan bégetni. ;)
    Úgy tünhet elvakult nv hívő vagyok, pedig nem. Pont tegnap vásároltam ati kártyát saját használatra, csupán az egyoldalú, demagóg, csak azért is ez a jobb, és másik a sz@r szövegekkel nem értek egyet.

Mindenki vegye meg a szimpatikus kártyát, de ne kezdjen itt hülyeséget terjeszteni egyik gyártóról sem. <-- Nem személy szerint Neked szól.

(#64) Gyuri27

Megosztanád velem az nv dx11-es kártyájának megjelenési idejéről szóló hír forrását? :DDD A hidd el kicsit kevéskének tűnik, mert mondhatnám, hogy hidd el jövőre nem kell adóznod, és eltörlik az áfát. :DDD Voltál katona? Én ott megtanultam, hogy csak az a biztos ami már elmúlt. ;)

Új hozzászólás Aktív témák