Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Tudom, megvan a BF3 is, de azért párszor nagyobb mapok is vannak
Sok csapatmunkát én se láttam, bár csak 10-20 órát játszottam vele, mert nem jött be. De inkább lassabb játékmenetű, és nem az ide-oda lövök, és rohanok mint a barom stílus, hanem megfontoltabb, taktikusabb. 
-
Lacee1986
senior tag
Csodálkozok, hogy egyáltalán valaki megveszi a DLC-et ehhez. 3 pálya... Puff. Ha talán fegyvereket esetleg új titánokat raknának bele, akkor elgondolkoznék, de ez így nagyon kevés.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Végül is, hja. Szép is lenne ha másért is fizetnénk.

-
Ed3r_X_
nagyúr
Mert minden játéknak a csapatmunkáról kéne szólnia? Szépen is néznénk ki. Én meg mindig tettem a csapatmunkára. (annyiban nem, hogy másnak a hátsó felét rendszeresen bevédtem, de vissza sose kaptam) Egyedül izgalmasabb

Season Pass-t nem vettem, elvagyok én a simával is, így is küzd a gépsárkány vele. Ha éppen nem 200+ a pingem, akkor szépen fut, kivéve mikor valami ok folytán 5 FPS, máskor meg 50

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Es azert pont ennel a jateknal kiemelni ezt, mikor mas joval rosszabb - vagy nem letezo - supporttal rendelkezonel meg semmi...

-
eLit-MiLan
őstag
3 maponként 10 dolcsi..

Egyébként melyik fps nem agyatlan hentelés csapatmunka nélkül pubon?
oric: ha már belekötöttek a semmibe, én akkor már valamibe

folyamatosan érkező javításoknak, térképeknek, játékmódoknak köszönhető. Igaz, ezekért fizetni kell
Ezekért helyett csak a mapokért köll fizetni, többi ingyen van
-
-
batai15
félisten
Hurrá! még egyik dlc mapon se játszottam sokat mert alig vannak rajta.
-
törölt tag
Nagy hype után nagy koppanás jött.
-
gyáliSanyi
őstag
Valami izgalmasabb zárópálya jöhetett volna. Hát nem jött.
-
mlinus
őstag
jól eltűnt a süllyesztőben, pedig jó játék.
-
Def26
félisten
Akkor ezzel le is zárják ezt a "sikersztorit".

-
[CsuCsu]
őstag
"az éves bérlet tulajdonosai természetesen ingyen juthatnak hozzá"
Tehát ha veszek egy BKV bérletet az azt jelenti, hogy utána minden nap ingyen utazok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Es tudod nekem megvan mindketto. 

Egyszerűen nincs tartalom a játékban, azért nem fog rá senki emlékezni egy év múlva.