Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlue69
őstag
válasz bostone #1173 üzenetére
Igen.. És ezelőtt a xarakodás előtt jó volt.. most meg nem értem.. factory után is ilyen maradt..De csak a lockscreenen..Lifehack megoldva.
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
-
kicsizee
aktív tag
ajánlom esetleg camera mx progit, sztem jobb mint a gyári, és kikapcsolható a képkészítés hangja is
gumitokot/szilikontokot még nem találtam
nekem megérkezett aliexpressről a védőfólia. simán rákeresel, aztán lutri
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
rik76
csendes tag
Én írnék az eustocknak, hogy írják már meg, hogy mennyi lenne, ha ők küldenének érte futárt...valszeg jobb árat kapnak, mint Te. és vonják le a visszautalt pénzedből...
Nem én találtam ki, egy lengyel airsoft bolt így intézi a garis javításokat (díjmentes a visszaküldés GLS-sel, ők küldik a futárt, semmi dolgod)"Na most már örökre jó lesz egy darabig!"
-
-
azbest
félisten
-
kicsizee
aktív tag
aki május 15 előtt rendelt, annak adnak, mivel igéretükkel ellentétben nem gyorstöltővel postázták a cuccost (állítólag átverte őket a töltő gyártó, és ahogy elnézem a töltési sebességet így is van) annak aki június 15 ig regisztrált a fórumjukon és megadta a kért adatokat, küldenek "eredeti vernee" tokot
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
zebede
őstag
Szerintem tényleg vissza kellene küldened, amíg ki nem csúszol a 14 napból, mert valószínűleg kifogtál egy selejtet.
GPS-t teszteltem már vidéken, autópályán, meg a mátrában is, csak még városban olyan helyen nem ahol szűk utcában, magas házak árnyékolnak.
Eddig tökéletesen tette a dolgát. -
nickedez89
senior tag
Lehetni lehet vele együtt élni, de biztosan nem kell!
Ha több embernél fennállnak ezek a problémák akkor marad az eladás, vagy vissza küldés (a nevetséges kb. 6 hetes várakozással), mivel akkor lehetséges típus hibákról van szó, amik vagy zavarnak valakit 40 rongyért, vagy nem.
Ha viszont csak a tiédnél jelentkeznek, akkor gari. (Bár az érintés érzékenységre már több panaszt olvastam pl.)"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Lortech
addikt
Azt hiszem, mindkettőt tapasztaltam. utóbbit akkor, amikor erősebben nyomom a kijelzőt, de ha odafigyelek és alig érek a kijelzőhöz, akkor "nem rúg vissza". Én is felvettem a pointer speedet egyébként és jobb így. Érintőkijelző teszt alkalmazás alapján jónak tűnik az érzékenység és a pontosság, tehát a hardver szerintem rendben van.
Thank you to god for making me an atheist
-
zebede
őstag
Erről a görgetési anomáliáról tudnál esetleg egy videót feltölteni, tényleg kíváncsi vagyok rá.
Valaki már igérte, de aztán adós maradt vele.
Ha jól emlékszem a Kisegítő lehetőségeknél az Érintés és tartási késleltetést állította át, és jó, vagy legalábbis jobb lett neki.Az akksi nálam 15%-tól kezd gyorsan elfogyni.
-
Tarhonyabogá
csendes tag
Ez így nem mond semmit sem.
Főleg, hogy nem tudjuk, mit csinált közben a telefon. Egy játék futott 100% fényrővel? Navigáltál? Vagy "csak" frissített? Azt éppen 4G-n tette, vagy 3G-n, netán máson?
Közben látom, kapott töltést is, de elszórtan, kis időkre... Na ez pont az a funkció, amit az akkumulátorok nem szeretnek.
Ezeket az új akksikat ugyan elvileg nem kell formázni, de meghálálják, ha lehetőleg üzemszerűen bánunk velük. -
Macika66
őstag
Nagyon egyszerű. 3rd party programmal (ilyen a Total Commander is) nem engedélyezett 5.x óta (vagy már korábban is?) a külső SD-re írás, (de a 6-osban már van rá megoldás).
A gyári fájlkezelővel simán lehet bármit bárhová másolni.
Ezért tudsz a gyári kamera-appal fotózni az SD-re és ezért nem tudsz pl. a Google (Open) Camera-val ugyanoda.
[ Szerkesztve ]
-
kmarkk22
aktív tag
Nálam is ilyen, és én is állítottam az érzékenységén és eleinte azt hittem hogy jobb lett, de igazából nem... De mindegy, ezzel együtt tudok élni, mert csak bizonyos sebességnél ilyen, egyébként pedig sima. Ja én is eustocktol rendeltem, de nincs rajta fólia, mégis tapasztalom amit írsz.
[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
Az felfogható optimalizálásnak, szvsz ajánlott (feltéve ha nem "herélt" a rendszer)
más:
én is írtam pár saját véleményt: klikk(#203) $p@rr0w: nagyon igen
Nekem előtte volt egy Newman N2 (S3 belső), össze se lehet hasonlítani
viszont az N2-nek tesztek szerint jobb a kamerája az S3-nál ... és a Thor nálam nem hozza az N2 szintjét[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest