Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz Wallenberg #5686 üzenetére
Szerintem tesztelnek, hogy így is annyian veszik e mint olcsóbban. Mondjuk most karácsony van így biztos kapkodják. Én most segítettem a vételben egy családnak karácsonyi ajándék gyanánt még ezen az áron is rögtön kettőt berendeltem.
ⓑⓣⓩ
-
-B-
senior tag
válasz Wallenberg #5416 üzenetére
Most leginkább a Meizu m3s felé hajlok.
-
zebede
őstag
Doogee X5 Max Pro, szoftveresen 8 megapixelre felskálázott 5 megapixeles kamerával... az igen!
-
törölt tag
Az a Doogee egy jóval döcögősebb telefon, mint a Thor, már ami a rendszertempót illeti, hiába a 2 GB RAM, ha nincs jól optimalizálva a rendszer. Ha nem nézzük az üzemidőt, a Thor egy jóval jobb ár-érték arányú telefon. Ha meg annyira fontos az akksi, inkább Xiaomi Redmi 3s. Persze az drágább is.
[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
válasz Wallenberg #5412 üzenetére
Köszi!
Rájuk néztem, de ezek már tényleg elég gyengének tűnnek. 1 giga ram már elég kevés. -
zebede
őstag
1 giga rammal... ne már!
-
Aethelstone
addikt
Azért ezekben elég hitvány vas dolgozik. A Thor köröket ver mindkettőre...
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Wallenberg
senior tag
válasz Wallenberg #5342 üzenetére
Alcatel POP 4S
Ára most (Edigital): 49990 Ft.
Eredeti ára (Edigital): 64990 FtAmit tud:
5,5 colos Full HD kijelző, ujjlenyomat olvasó, 4G/LTE 800-as frekvenciával (B20), 8 magos processzor, Android 6.0 Marshmallow operációs rendszer, NFC, gyorstöltés funkció, 13 megapixeles kamera PDAF autókusszal és 0,3 másodperces gyorsfényképezéssel, 2 GB RAM, 16 GB ROM, micro SIM + nano SIM, memóriakártya foglalat, beépített 2960 milliamperes akkumulátor, értesítési LED, 2 év hazai gyártói garancia.Gyors, hangos és headset is van hozzá.
Tesóm erre cserélte le a Thort.
[ Szerkesztve ]
-
Wallenberg
senior tag
válasz Wallenberg #5341 üzenetére
Az előbb kimaradt:
Memória: 2 GB RAM és 16 GB ROM
Gyorstöltés miatt hamar feltöltődik a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
válasz Wallenberg #5331 üzenetére
Elvileg már vége a BF-nek, és a Vernee oldalán előre meg nem nevezett telefon 50%-os áron volt, de mivel most a csapból is a Mars folyik, valószínűleg az volt az.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
bencze
senior tag
válasz Wallenberg #5331 üzenetére
A 35k az állandó black friday ár
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
Wallenberg
senior tag
válasz Wallenberg #4670 üzenetére
Mindkét fentebbi telefon frissíthető már Android 6.0 Marshmallow operációs rendszerre.
A Lenovo S1 Lite OTA frissítéssel, a Zopo Speed 7 számítógép segítségével.
[ Szerkesztve ]
-
Burwor
tag
válasz Wallenberg #4349 üzenetére
Igen csak ne felejtsd, hogy most adott ki 40+ ezer forintot szegény és most van egy levélnehezékje, telefonja meg semmi.
Nekem szerencsére szépen muzsikál, minden azonnal elindul rajta, sokáig bírja az aksi. Remélem kiszolgál 1-2 évig.
Kipróbáltam egy-két VR alkalmazást csak teszt miatt, és a Giro szenzor hiánya miatt nem működnek ahogy az várható volt, viszont érdekes módon a VR Cave nevű alkalmazásban fel-le lehet nézelődni és jobbra-balra dönteni a mobilt, azt teljesen jól érzékeli, nyílván másik szenzor.[ Szerkesztve ]
Összes eladó cuccom: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=burwor
-
annulus
aktív tag
válasz Wallenberg #3499 üzenetére
komikus, hogy dobálják ki havonta a frissítéseket, de ezt a WEP hibát valahogy csak nem sikerül javítani..
de aggodalomra nincs ok, mert cserébe pl. kapunk ilyen ezoterikus javításokat: "Enhanced the data transfer speed via USB to PC and optimized the transfer stability;" // idézet a 4. otából -
Because
őstag
igen sajnos a oldalán olvastam, hogy ez megoldás rá, viszont nem kérhetek meg mindenkit, hogy csak ezért légyszi
(#3502) RudY: otthon még megyeget, de mesze nem látja úgy mint a Galaxy A3 tette. munkahelyen, barátnőnél nem állítgatok. kamerája is rosszabb mint a Samsung, nem lettünk barátok
[ Szerkesztve ]
-
phoenix64
őstag
Wep-es wifim van otthon is es munkahelyemen. Miota megvan a telo azota egyszer sem dobott le egyik sem...( Igaz szenvedek.en eleget azzal, hogy ledobal a 4G rol 3G vel meg nem tolt be semmit, illetve a GPS nem tul.hasznalhato).
Dogee x5 pro eleg also kategorias a 2 giga ram ellenere is, a nagy akksihoz relative gyenge hardver es hasznalhatatlan kamera parosul. Honor 4x vagy p8 lite sokkal jobb vetel 40 korul.
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
válasz Wallenberg #2939 üzenetére
Beleolvasva a topikjába, van panasz ott is rendesen!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Dexar007
veterán
válasz Wallenberg #2944 üzenetére
En is sokat szoktam fürdetni a kis dragamat.. minden reggel,es este,kajcsi es büfiztetes utan.
Give me your cum,bull!
-
LámaZ
addikt
-
Wallenberg
senior tag
válasz Wallenberg #2940 üzenetére
A Zopo Speed 7 is rendelkezik a B20, azaz a 800-as szabvánnyal.
[ Szerkesztve ]
-
ZABHERO
tag
válasz Wallenberg #2779 üzenetére
Megnezem
-
phoenix64
őstag
válasz Wallenberg #2016 üzenetére
Hat nem tom osztaly tarsamnak is speed 7 je van, neki be van lakva jopar honapja, es rengeteg a mikro illetve nagyobb lagg is.. Sok animacional mar sok az a full hd a mali t720nak...Szerintem osszeszerelese se vmi jo, meg a thorhoz kepes se, illetve nekem kulsore nagyon "kinai". Egy vmiben viszont nekem is jobban tetszik a thornal, az pedig a digitizere, ami sokkal jobban es pontosabban erzekel a thorenal, plusz a gorgetesi sebesseg/elmeny fenyevekre van a thoretol. Nekem tetszik a thor mocsok gyors, belakva se laggolt meg egy pillanatra se, akksi jol birja, bar nekem is 15%rol 5p alatt lemegy 1re( ezzel kapcs. nem tom mit.tud a zopo.mert csak parszor nyomkodtam. A thor a digitizernel lett elvagva, mert az tenyleg egy hasznalhatatlan f*s, ezert fogom.csak.lecserelni ha lesz penzem( talan egy apollo litera ha megbizhatobb lesz).
-
sto1911
veterán
válasz Wallenberg #2148 üzenetére
Es olyan, ami nem csak a telora jo? (Bocs, hogy itt kerdezem, de porog a topikja. Ill. aki Debrecenbol rendelne Thor-t vagy barmi mast toluk, az irjon ram.)
-
zebede
őstag
válasz Wallenberg #2000 üzenetére
Amugy mi a gond a Thor GPS-ével? Csak azért kérdem mert most autóztam le vele 360km-t és kitűnően szolgált.
Egyébként a Zopo Speed 7 nálam már ott elvérzik hogy a kapacitív gombok a kijelzőből veszik el a helyet, meg nekem már fontos a fingerprint.
Kisebb az akksija mint a Thor-é és egy full HD kijelzőt kell hajtania, hát nem tudom...Tiéd tudja a B20-at? Mert az edigitalos terméklapon nem szerepel, pedig én úgy emlékszem tudnia kellene.
-
Pikachu24
aktív tag
válasz Wallenberg #1966 üzenetére
Én arra gondoltam ha más kezében van a telefon és nem az enyémben. Remélem nem kell részleteznem.
-
zebede
őstag
válasz Wallenberg #1972 üzenetére
No, akkor már ketten is ugyanazt javasoltuk neki, majdcsak hallgat a jó szóra.
-
Bferibörs
addikt
válasz Wallenberg #1965 üzenetére
20:17-kor kikapcsolt a telefon, kevés böngészés és kb. 1 óra youtube videó futott ez idő alatt ,folyamatosan használtam 19:05-től
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Wallenberg #1967 üzenetére
5 percen belül tudod szerkeszteni a hozzászólásodat, egy hsz-ben is válaszolhatsz több embernek
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Pikachu24
aktív tag
válasz Wallenberg #1957 üzenetére
Amúgy az megoldható hogyha be van állítva az ujjlenyomat olvasó ás ha nem stimmel az ujjlenyomat akkor ki írjon valamit?
Kérem add vissza a telefont a tulajának. xD
[ Szerkesztve ]
-
petya2000
csendes tag
válasz Wallenberg #1957 üzenetére
Akkor szinte mondhatjuk azt is, hogy a plusz 1 Gb Ram-on kívül minden más a P70 mellett szól ?
Értesítési led nem igazán érint, eddig sem volt, de ha lenne, az sem hátrány persze.
Ami nekem kicsit fura és arról nem igazán olvastam, hogy azzal, hogy a kijelző kicsivel kijjebb van a telefon keretén, legalábbis képen így látszik, nem e okoz kényelmetlenséget, esetleg nagyobb kockázatot egy leejtés stb.Örülnék, ha mások is tudnának majd még hozzászólni a kérdésemhez illetve az elhangzottakhoz.
Köszönöm!Kicsit Off, de nézzétek el nekem.
Még valami! Néhol olvastam olyat, hogy amivel a telefont kiadják(android verzió), azzal a legoptimálisabb a működés.
Ha jól tudom, alapból a P70 még KitKat-el megy, de 5.1-re frissíthető, viszont 6.0-át el kell felejteni.
Nem elég a 4.4 vagy akár 5.1 ? Miért lenne jobb pl a 6.0 ? Vagy egyáltalán kell e váltani a gyári, talán optimális verzión ?[ Szerkesztve ]
-
petya2000
csendes tag
válasz Wallenberg #1951 üzenetére
Kezedben van/volt mind 2 teló. Így meg tudod ítélni, hogy konkrétan melyik lenne a megbízhatóbb "társ a mindennapokra" ? Érzékeltél már lassulást, vagy bármi olyat, ami miatt most kapásból a Vernee-t választanád ?
2 Gb Ram sztem bőven elég ahhoz, amire nekem kell. Böngészés, Viber, Messenger esetenként GPS, zenehallgatás, néha néha egy gyors fotó. Igazából ennyi lenne. Nem használom/használnám játékra.
A mostani (2 éves) S Advance-m már hiába 4.1 Light JB van rajta, CoCore kernellel döcögős. Viber, Messenger megléte óta kb 10 s mire megnyitja a böngészőt egészen, ha viber vagy messenger üzenet jön pl wifi aktiválásakor, 10-15 s-re is meg áll gondolkodni. Na ezt untam meg már. Am egész jó, annak idején pedig kiváló kis telefon volt, de ez a nagyjából 700 MB Ram már nagyon nem elég. :-/Nem akarok 2 hónap múlva másikat venni, meg szervizeltetni alapvető hibák miatt.
Megveszem, használom, semmi mókolás. 2 évig tartson ki kb és az már jó, de legalább egy évet azért mindenképp.Na ezért olvasok már hetek óta telefonokról és ezért vagyok még itt. Nagyon szimpi ez a 3 Gb Ram, de hát ha még most jönnek elő "gyerek betegségek", akkor inkább már egy bevált terméket választanék.
-
Wallenberg
senior tag
válasz Wallenberg #1951 üzenetére
A Lenovo P70 telefonon 2 év garancia van.
Ez 2 éves gyártói, hazai, háztól-házig garanciát jelent (futárszolgálattal).
A P70 jóval minőségibb telefon, de nála az Android 5.1.1 a végállomás, Marshmallowról ne is álmodj a P70 esetében.
[ Szerkesztve ]
-
rzoli
senior tag
válasz Wallenberg #1936 üzenetére
Nálad mi a fontos, mit tudjon egy telefon?
Arról nem, hanem a nagy tesóról van teszt itt a mobilarénán, de nem egyértelműen pozitív a teszt eredménye.
Mondjuk értesítő led helyett vannak már más megoldások is... Pár hozzászólással korábban pont ajánlottam egyet.
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
hege21
aktív tag
válasz Wallenberg #1935 üzenetére
Ha neked a LED megér 10eft
Ha meg a B20 sem kell akkor inkább Xiaomi modellek közül választanák....Más:
Thor ment a háztól ....
Maradok inkább az MI4-nél,nincs B20 igaz,de nagyságrendekkel jobb,használhatóbb telefon!
Ráadáskén egy árba adják már[ Szerkesztve ]
-
Wallenberg
senior tag
válasz Wallenberg #1935 üzenetére
Nálam a Vernee Thort váltaná.
Viszont egy 10-essel több.
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
-
csobolade
csendes tag
válasz Wallenberg #1863 üzenetére
Köszi szépen. Nekem nem fontos a legfrissebb android. Őszintén szólva nem is érzem a különbséget. Annak meg mondjuk a kamerája gyenge, nomeg csak 2Gb a RAM, de sajnos ettől a gyenge készenléti időtől meghülyülök.
[ Szerkesztve ]
-
KoryHu
aktív tag
válasz Wallenberg #829 üzenetére
Nekünk is előjött ez a wifi eldobalas. Tök ugyanaz, magától ki be kapcsolgatja a wifiit, 3 másodpercig be, aztán ki, elfelejtetni se lehet a hálózatot, mert "nincs rá idő", addigra lekapcsol.
Ez egy idegen router (Tplink, 54G-s).
Érdekesség, hogy WEP titkosítás van rajta nem Wpa.Idegesítő, ez egyértelműen valami bug lesz. Most el kell mennem hatokoron kívülre, hogy lekapcsoljam, vagy valami máshoz próbáljak csatlakozni?
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
tothdev
tag
válasz Wallenberg #1253 üzenetére
Köszi a választ, rákerestem a készülékekre, és feltűnt oldalt a kijelző mellett végigfutó fekete sáv, ez a kínai telefonoknál megszokott? Illetve ha ezekről az oldalakról rendelek jön még rá valami egyéb ktsg?
-
goop
őstag
válasz Wallenberg #1253 üzenetére
Írj még ugyanarra a hszre vagy 20 választ légyszi.
-
kicsizee
aktív tag
válasz Wallenberg #1077 üzenetére
nem tudom honnad veszed a százalékokat, de ám legyen.
nem tudom miben jobb, reboot cuccnál megakadt. nem tudom nekem kell e manuálisan restartolni, bár eddig egyik telómnál se nekem kellett, mindig megcsinálta az update végén.
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
hege21
aktív tag
válasz Wallenberg #1077 üzenetére
Szerintem rossz a szemed
-
cellukx
tag
válasz Wallenberg #1064 üzenetére
Amikor eldöntöttem, hogy ez a telefon nekem tökéletesen megfelel és szerettem volna rendelni, akkor szembesültem vele, hogy jelenleg nincs raktáron Be is állítottam az értesítést hozzá és lám, ma már rendelhettem is
-
bostone
addikt
válasz Wallenberg #1066 üzenetére
Tudsz velük beszélni, emilt is küldhetsz, vagy a fórumon is felveheted velük a kapcsolatot, talán elsőkézből megkapod a választ a kérdesedre. Velem mindig nagyon készségesek voltak, bármivel fordultam feléjük.
-
Aryon87
félisten
válasz Wallenberg #1066 üzenetére
Sajna nem tudom. Ha menne is, akkor gondolom Cetelemes lenne, ami engem nem szeret, anno mindig elutasitottak. Nekem az OTP-s lenne a legjobb, vagy BB bankos..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Wallenberg #1064 üzenetére
Rendelnek en is ha lenne szabad keret ra.. Addig figyelem a tapasztalatmegosztasokat
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
SkyLine3000
addikt
válasz Wallenberg #920 üzenetére
Ja ja, tudom. Csak fater 2 hétig vacillált, aztán meg mire eldöntötte, pont elfogyott. Mondtam neki, h kb 1 hét múlva lesz. Ettől függetlenül az eustocknál is intézhetnék kicsit rugalmasabban az utánpótlást, h ne legyenek ilyenek, h hetekig nincs több teló. Ha látom, h nagyon fogy vmi, akkor utánrendelek időben. Bár nem látok bele, h náluk ez hogy megy.
-
azbest
félisten
válasz Wallenberg #832 üzenetére
Nem árt a már említett ÁSZF-et elolvasni. http://eustock.eu/aszf-hu
Nem mindegy, hogy mire hivatkozol. Ha rossz, akkor más szabály él, mintha csak neked nem tetszik.
Szépen felsorolják, hogy melyik esetben melyik címre és milyen módon kell küldeni.(#840) annulus
Milyen sd kártyával próbáltad? én többféle uhs-i-vel, amik pécés usb3 olvasóban 40/10 körüli sebességet adtak, de telóban 25/10 körül maradtak (csak emlékezetből, kicsit eltérhetett)
szerk, jah hogy a 90/80-as u3 kingston, na az kemény.[ Szerkesztve ]
-
hege21
aktív tag
Én tapasztaltam ilyet mikor Horvátba nyaraltunk állandóan eldobálta ki-be kapcsolta az ottani wifit
De csak ott jött elő azóta több wifivel is próbáltam,de nem jött elő a hiba[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Én azért meg próbálnám egy másik router-el is valahol, hátha csak nem barátok az otthonival.
Például az 5 GHz-et biztos hogy nem tudja.
Viszont ez nem magyarázat a fagyásokra, meg hogy nem enged törölni.
Lehet hogy mégis kifogtál egy hibásat[ Szerkesztve ]
-
hjozef
csendes tag
Az Eustock honlapon a ÁSZF-ben ez áll:
"A készülék csere igényét 3 munkanapon belüli jelzés esetén tudjuk figyelembe venni,cserére, vagy a termék vételárának visszafizetésére csak a termék bevizsgálása után kerülhet sor, amit a szerviz végez el.
A hibásnak vélt terméket és a hibabejelentő lapot kitöltve az alábbi címre kérjük visszajuttatni:
WayteQ Europe Kft.
Budapest
Gubacsi út 6.
1097"Ugyanitt vannak letölthető doksik az ügyintézéshez.
-
SkyLine3000
addikt
Igen, 3 napon belül simán cserélni kell, ha tényleg hibás. Az a lényeg, h 3 napon belül jelezd! Viszont internetes vásárlás esetén 12 napon belül indok nélkül (vagy azt mondod, h nem jött be a cucc) elállhatsz a vásárlástól. Tehát indok nélkül visszaküldheted a telót, nekik meg vissza kell utalni a vételárat. Sok helyen ha vásárolsz, mármint neten, eleve küldenek egy nyomtatványt erre az esetre. Már többször kaptam ilyet a vásárolt cucc mellé. Sztem ezt kötelezővé kéne tenni internetes vásárláskor.
[ Szerkesztve ]
-
smithsys
aktív tag
Az is lehet, hogy valami apró gond van csak a cuccal és a Wayteq pik-pak megoldja. Nekem navik kapcsán van csak tapasztalatom a Wayteq-kel, de nem tudok rosszat mondani róluk.
-
smithsys
aktív tag
Nem hallottam még róla hogy bárki ilyet tapasztalt volna.
Lehet hogy sikerült belenyúlnod egy hibás készülékbe.
Azt javaslom vedd fel a kapcsolatot az Eustock-kal! Már persze ha onnan származik. -
kicsizee
aktív tag
válasz Wallenberg #823 üzenetére
Most olvastam a gizchinan, hogy elvileg ehéten fog jönni a 3. ota, amiben a wi-fi problémákat is orvosolják. hogy mikor érkezik, és hogy orvosolja e, azt nem tudom.
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
smithsys
aktív tag
válasz Wallenberg #819 üzenetére
Ahogy kicsizee írta egy gyári visszaállítást mindenképpen csinálj mielőtt visszaküldenéd!
Lehet hogy gatyába rázza. -
kicsizee
aktív tag
érdemes először megpróbálni egy FR-et mielőtt visszavinnéd (nekem is kellett, mikor megvettem, nem is tudom mi volt a baja már akkor)
-
detroitrw
addikt
OTA frissítés megvolt már?
-
Wallenberg
senior tag
válasz Wallenberg #817 üzenetére
Leírom a teljes sztorit:
A telefonomnál az alábbi wifi hibákat észleltem:
Eleinte nem akart az itthoni wifi hálózatra felcsatlakozni.
Ez fura, mert eddig a leggagyibb telefonok is simán felcsatlakoztak az itthoni hálózatra, mert nagyon erős hálózatunk van.Majd csatlakozott és a telefon által felkínált frissítőcsomagot letöltöttem.
Amikor le akartam vele csatlakozni a wifi hálózatról, akkor az itthoni hálózatot nem felejtette el, amikor az Elfelejt gombra kattintottam.
Azt írta ki, hogy "A hálózatot nem sikerült elfelejteni"A wifit ezután önhatalmúan kapcsolta ki és be, magyarán eldobálta.
Az itthoni általa elmentett hálózatot nem engedte törölni sem a Mentett hálózatok közül.
Előfordult az is, hogy kikapcsolt wifinél (!) aktív maradt a wifi hálózat, a wifi jel megmaradt felül és a hálózathoz csatlakozva is volt.
Az itthoni hálózat hálózati jel erősségére hol azt írta ki, hogy gyenge, hol közepesnek, hol kiválónak jelezte azt. Ez azért fura, mert a családunkban lévő összes okostelefon - köztük tesóm Doogee X5 Pro telefonja, amit az Eu Stocktól rendeltem a múlt héten - végig kiváló jelerősségűnek jelzi az itthoni wifit.
Nem tudom, mit tehetnék vele?
Kifogtam egy hibás darabot? Szerintetek?
Mivel nem telepítettem még rá fiókot, alkalmazásokat és a 3 napon belül vagyunk, ki lehetne még cserélni?
Ha igen, akkor ez hogyan zajlik? Eu Stocktól vettem a telefont.[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
válasz Wallenberg #814 üzenetére
Kapcsold ki azt a lehetőséget, hogy a Gyenge jelű hálózatok figyelmen kívül hagyása.
Legyen minden jó!
-
SkyLine3000
addikt
válasz Wallenberg #774 üzenetére
Azért legyen HD 5 coll-ban. Mobilnetet nem használ. Idáig sima nyomógombos telókat használt. Azt sem tudja, mi az a droid. Majd holnap megmutatom neki a G3-on.
Dual sim köll, hisz azért akarja lecserélni a telóit. Nyilván alap a hazai gari, akármi lehet. Magyar nyelv értelemszerű. Nem tudom, miért lett neki annyira fontos a fényképező, de csináljon jó képeket. Persze mihez képest, ugye? Amiket idáig használt, már ezek is sokkal jobbak. Persze, jó, ha cserélhető (valahogy) az akksi, hisz az is bármikor megdögölhet. (én sosem vennék olyan telót, amiben nem lehet bármikor kivenni az akksit, mint írtam, romoláshoz/rootoláshoz van, h elengedhetetlen)
Sztem jobban csak telefonálásra, fényképezgetésre, talán emailre fogja használni. Aztán ki tudja.[ Szerkesztve ]
-
fabicska
tag
válasz Wallenberg #747 üzenetére
Azmegminek? Az eddigi 3 okostelefonomhoz adott kézikönyv cuzammen ment "gyújtósnak" fóliástól együtt. Nem tudom elképzelni, ahogy valaki androidot tanul kezelni kézikönyvből... xD
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
szkuvi
tag
válasz Wallenberg #635 üzenetére
szia, én aliról rendeltem ilyet, van sima és matt is, viszont üvegfóliát -még- nem találtam rá
[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
-
Rómeó
aktív tag
válasz Wallenberg #571 üzenetére
Adhatták volna ajándékba is a telókhoz,sima műanyag,és bőrutánzat nem kapcsol az semmit,csak a karcolások ellen véd!
Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766
-
zebede
őstag
válasz Wallenberg #568 üzenetére
Alapból nem lehet, de rákeresel googleplay-en a "volume unlock" appokra és válogathatsz.
Bár én nem igazán értem mi szükség van ilyesmire egy ujjlenyomat olvasós telefonnál.
-
zebede
őstag
válasz Wallenberg #567 üzenetére
A Noled approl beszéltem.
Azt lehet úgy beállítani hogy az alkalmazás ikonját megjelenítve, figyelmeztessen a nemfogadott eseményre.
Az értesitési led helyett. -
zebede
őstag
válasz Wallenberg #565 üzenetére
NoLed a megoldás, sokan mondják hogy sokat fogyaszt, de ez hülyeség.
Ha meg az asszony meglátja a kijelzőn ugráló színes, telefon, gmail, sms, whatsapp... ikonokat, sikítófrászt kap az irigységtől?
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz Wallenberg #562 üzenetére
-
zebede
őstag
válasz Wallenberg #560 üzenetére
Nejed jobban járt volna egy Dooge x5 pro-val.
-
zebede
őstag
válasz Wallenberg #462 üzenetére
Fogalmam sincs, lényeg legyen benne jó eq.
Mondjuk a jetaudiohoz vannak hangzásjavitók az még rendesen odab@sz neki, de az már pénzes játék. -
p1tyk3r
újonc
válasz Wallenberg #465 üzenetére
Tudom, tudom az a fránya B20. Választ kaptam közben az eu-tól thor beérkezése másfél hét, redmi 3 jövő7 kedd.
-
p1tyk3r
újonc
válasz Wallenberg #463 üzenetére
Redmi 3 egy tízessel többért avagy THOR? (redmi felé húz a szívem)
-
zebede
őstag
válasz Wallenberg #455 üzenetére
Én is Piston 3 fülessel hallgatom, szerintem teljesen ok a mély is és a magas is, persze nem árt egy normális zenelejátszó app pl. poweramp, jetaudio...
Honor 7 fm rádioban sincs rds és három Thor kijön az árából.
Használj pl. TuneIn Radio appot.[ Szerkesztve ]
-
smithsys
aktív tag
válasz Wallenberg #455 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
smithsys
aktív tag
válasz Wallenberg #451 üzenetére
A hátsó hangszóró kuka, de egy jó fülessel teljesen használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Jövedelem
- Óvodások homokozója
- Path of Exile 2
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Óra topik
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest