- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
-
PROHARDVER!
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
BigBlue69 #7467 üzenetére
Hát, én is emailt írtam.
Nameg az eustock oldalán lévő hibabejelentő lapot is kitöltöttem, beletettem a dobozba (3 napon túli [link]).
Van online felületük ahol imei alapján is lehet keresni a javítás állapotára. De türelem kell, kerek 3 hét volt, pont aznap ért vissza, amikorra a javítás várható idejét becsülték. -
azbest
félisten
válasz
BigBlue69 #6245 üzenetére
pár kommentel korábban beszélgettünk éppen az aktuális szervizidős tapasztalatról
(#6246) Bferibörs
igen, javítják garanciálisan, hiszen hiba. Sőt, más miatt kellett beküldenem (az usb elromlott) és kértem, hogy egyúttal a jacket is erősítsék meg megelőző jelleggel és valóban megtették. -
azbest
félisten
válasz
BigBlue69 #738 üzenetére
Egyértelmű, hogy mikor van munkanap. Nem attól függ, hogy ki dolgozik szombaton, hanem a rendeletekről. Most nincsen munkanap áthelyezés, hogy a következő szombat munkanap lenne [link]
Egészen pontos a webshop oldalán a leírás és valójában is úgy történik. Megerősítés jön a shoptól, utána a GLS-től, hogy átvették és várhatóan melyik napon érkezik. Utána pedig kiszállítás reggelén megint a GLS-től, hogy hány óra körül várható a futár.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb, egyben a legújabb shenzheni gyártó, ahogy az lenni szokott, megnyerő specifikációval és még annál is kedvezőbb árral támad, de a meglepetés az, hogy sikerül is neki.
- Parfüm topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vicces képek
- Megújult a PROHARDVER!
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest