Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Steam Deck
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
sander74
tag
válasz nickedez89 #513 üzenetére
Mindenki írja, hogy csak 40 ezer a telefon! Azért nem kevés pénz 40K, örülök, hogy jól megy a a szekér itt mindenkinek! De azért ne hunyjunk már szemet a hibái felett sem, ami felróható annak, hogy új cég, első modell stb. Márpedig a kijelző anomália, és akksi, is nyomós érv szerintem, hogy elgondolkodjon az ember a megvételén, hiába "csak" 40K!
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
válasz nickedez89 #509 üzenetére
Éppen ezért tettem közzé a tapasztalataimat, hogy a közösség véleményezze.
Azt hiszem nem tévedek, amikor azt állítom, hogy a tesztben használt készülék nem hozta az általam említett fícsöröket.
Más kérdés, hogy ezzel együtt kell vagy együtt lehet-e élni. És ez nem tetszik-nem tetszik kérdése.
Nekem fontos, hogy rendelkezésre tudjak állni a nap bármely órájában. Soha sincs kikapcsolva a telefonom.
Ebből a szempontból az akku mizériát nem tartom sokadrangú kérdésnek. Azzal nem tudok kalkulálni, hogy egyik nap 5 óra, másik nap 3 óra, harmadnapra kifekszik mert zárlatos a cella.
-
zebede
őstag
válasz nickedez89 #507 üzenetére
Hagy kínlódjon vele aki megveszi, majd az visszaküldi gariztatni...
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz nickedez89 #282 üzenetére
Ha jól értem, ráadásul van is benne gyorstöltés, csak a gyorstöltőt nem mellékelik a telefonhoz.
Itt most valaki éles szemmel megállapította, hogy ez a telefon nem tud annyit, mint egy 200 ezer forintos telefon (pl. nincs benne olyan hangszóró, ami annyiba kerülne, mint itt maga a telefon), ami tényleg meglepő lehet egyeseknek. FAT32-vel meg majd a telefon megformázza az SD-t - a nagyot is.
Sokan bénán megvettek korábban a Vaterán meg máshol hirdetett 256 mega ramos "csúcstelefonokat", ami persze nem volt használható az első program felrakása után sem.
3 giga rammal és bloatware nélküli droiddal nyilván nem fog belassulni a programoktól, de aki nem tud specifikációt olvasni, és bedőlt a 256 mega ramos csodának, az ennyit tud tanulságnak levonni, hogy kínai = belassul, ahelyett, hogy máskor el kéne olvasni, hogy mit vesz.
-
Geri0325
csendes tag
válasz nickedez89 #284 üzenetére
Bocs félreérthetően fogalmaztam
Igen a honoromra 2 év volt de már csak 1 maradt.
Erre alapból 1 van.
Akkor nem járok rosszul.
Arra gondoltam hogy hasonló a szervízháttér.Motorola RAZR V3-->Samsung Star 2-->Samsung Monte S5620-->Samsung Galaxy i5(Smart Corby)-->Sony Xperia X10-->Nokia Lumia 520-->Lumia 535+Lenovo A7-10F-->Honor 4C+HP Pavilion x2 10-->Xiaomi Redmi 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link WR1043ND router
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest