-
PROHARDVER!
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bferibörs #7358 üzenetére
Nekem jó volt a WP, de a MS alaposan elcseszte, több dologban is. Azért az mégiscsak vicc, mikor a MS saját alkalmazásai sem működnek jól, és sokkal fapadosabbak, ritkábban karbantartottak, mint az androidos verzió.
Maga a rendszer nekem tetszett, semmi olyat nem használok Android alatt, amit WP alatt nem tudtam, sőt valójában van 1-2 dolog, amiről lemondtam Android alatt. Nyilván utóbbi személyreszabhatóbb, de azt is meg lehet unni, utána már csak a hatékonyságot nézi az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb, egyben a legújabb shenzheni gyártó, ahogy az lenni szokott, megnyerő specifikációval és még annál is kedvezőbb árral támad, de a meglepetés az, hogy sikerül is neki.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Google Pixel topik
- Láncfűrész topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest