Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
válasz quailstorm #7199 üzenetére
Én nem vettem észre a hiányát.
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
törölt tag
Ébresztő nougat alatt előbb-utóbb önkényesen visszaállítja az alapértelmezett ébresztési hangjelzést a gyári beállításra. Meglehetősen bosszantó hiba.
Egyébként olvastam egy hírt a Vernee saját operációs rendszeréről, mely állítólag nem soká kijön, a hír szerint valamennyi készülékükön elérhető lesz.
-
Faterkam
addikt
válasz Helios46 #7192 üzenetére
Ezt a beállítást nézted? Ajánlott a Vernee telefonokon!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
quailstorm
nagyúr
Wakelock Detectorral lehet nyomozni, de ROOT kell neki: Play store [fóliák, leírás]
-
tintuska
csendes tag
Segítene valaki? Szeretnék olyan fényképezős programot ami megjeleníti a fotózás időpontját.
-
Helios46
csendes újonc
Sziasztok!
6-os Android van a telefonomon, thor_20161021192956.
Pénteken egyéb problémák miatt csináltam egy gyári visszaállítást.A visszaállítás óta olyan gonddal küzdök, hogy az eddigi 4-5 nap helyett 2-3 nap alatt lemerül a telefon. Megnézve a beállítások\akkumulátor menüpontban a legnagyobb fogyasztásra a telefon tétlen opciót írja (25-30%).
Van valami ötletetek, hogy mi okozza a fent leírtakat és hogyan lehetne javítani a helyzeten.
-
Oldman2
veterán
válasz Oldman2 #7062 üzenetére
A Premium PU Leather Horizontal Belt Pouch Holster Case ma meg is érkezett.
Nem rossz, de az Ebay fotóin sokkal jobbnak tűnik.
-
törölt tag
A napokban visszatettem a Nougat-ot. Valami oknál fogva a Nova launcher alatt sokkal jobban merült, mint a gyári launcher alatt, 6-os esetén is. Én azt valószínűsítem, hogy a TeslaUnread volt a felelős a Novánál, azzal valami nem stimmel. Mellesleg a RAM-ot is durván zabálja. A Nova maga nem, de a Teslaunread igen, ezzel együtt az akkut is.
Nougatnál egy funkciót hiányolok, ami nem került bele: "doze on the go" vagy "aggressive doze". Néztem olyan programmal, ami támogatja, ott a program beállításainál nem támogatottnak írja. Lehet ez a funkció kimaradt, pedig a nougat egyik leghasznosabb újdonsága.
[ Szerkesztve ]
-
NeverGone
tag
válasz The Goth #7185 üzenetére
„Amugy ez valószinüleg azert lehet mert a Verneenél elég rendesen bele kelett nyúlniuk az op.rendszerbe, hogy működjon ezen a hardveren.”
Azért ez egy 8 magos (magonként 1.3 GHz), 3 mega RAM-os telefon. Biztos én vagyok a naiv, de nem gondolom, hogy ez egy gyenge összeállítás, még a mai telefonok között sem, szerintem azért annyira nem kellett széttúrni az alap Androidot. Vagy tévednék?
-
yohnsee
tag
Sziasztok! Frissítettem a telefonom 7es androidra, de valahogy a régi jobban tetszett. Ráadásul az akku időm is csökkent valamiért. Hogyan tudom visszatenni a gyári 6-os androidot?
AVR
-
The Goth
tag
válasz Bferibörs #7184 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy valamelyik app ugy jelzi, rootolt a teló. Ahogy páran ezt korábban irtuk is. Amugy ez valószinüleg azert lehet mert a Verneenél elég rendesen bele kelett nyúlniuk az op.rendszerbe, hogy működjon ezen a hardveren. Egyébként ez idővel (nekem két újraindítás volt) megszűnik, ugyhogy egyszerüen figyelmen kívül lehet hagyni.
"A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"
-
kicsizee
aktív tag
-
Botsie
csendes tag
Sziasztok,
Felraktam az összefoglalóban leírtak szerint infinix-el a gyári 05.04-es gyári ROM-ot és azóta nem érzékel a kijelző (csak ritkán és rosszul), mi lehet a gond? Recoveryből próbáltam a gyári OTA-t is, de semmi változás.Botsie®
-
rzoli
senior tag
válasz kakukkmarci #7179 üzenetére
Elvileg kijött a MadOS új, stabil változata, Android 7.1.1 alapokon.
Október utáni Thor készülékekre nem szabad feltenni!!
Új TWRP is van a letöltések között.
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
pakardo
tag
válasz Oldman2 #7167 üzenetére
hátha a dalvikot is törli akkor persze,hogy hisztiznek a programok
én akkor szoktam dalvikot is üríteni ha új rendszert rakok,
ha mindenképp cach ürités akkor elég a cache partitions ot üriteni a dalvikot nem szabad egy belakott rendszernél, mert el kezdenek hüjéskedni az apokÜdv : pakardo
-
p5quser
tag
Régi becsípődés, hogy bizonyos időszakonként vagy rendellenes működésnél törlöm a cache-t és a dalvik-cache-t. Sokszor gyógyír. Még a gyári recoban is van ilyen opció. Gyanítom nem véletlenül. Ha ezt hibásan csinálja meg a twrp, akkor az nem jó recovery. Hozzá teszem, engem sem zavar, bár morcos leszek ha egy belakott rendszert nem tudok majd lementeni, ill. visszatenni. Ott ugyanis nálam alap a cache törlése.
-
btz
addikt
-
quailstorm
nagyúr
Hello
Ha már frissítés a 7.0, az baj-e hogy egy nagyon régi 6-os van fenn, nem a legutolsó? Pár órán belül offline frissítenék. Nemrég lett vásárolva és régi van rajta.
-
Simmss
csendes tag
válasz petrosilov #3757 üzenetére
Helló Petrosilov!
2017.februárjában vettem egy Thor készüléket én is.
Nekem is előjött ez az elnémulás, újraindítás után ismét van hang dolog.
Először az SD-kártyán volt a hangfájlom. Azt hittem h a kártyával volt a bajom, de miután telefonra másoltam a hangfájlt is így is elnémult 2-3 nap után a telefon. Ezután kezdtem utána olvasni.
Te ezt már 2016 augusztusában tapasztaltad. Azóta eltelt félév.
Tudsz valami megoldást a problémára? -
Simmss
csendes tag
válasz petrosilov #3757 üzenetére
Helló Petrosilov!
2017.februárjában vettem egy Thor készüléket én is.
Nekem is előjött ez az elnémulás, újraindítás után ismét van hang dolog.
Először az SD-kártyán volt a hangfájlom. Azt hittem h a kártyával volt a bajom, de miután telefonra másoltam a hangfájlt is így is elnémult 2-3 nap után a telefon. Ezután kezdtem utána olvasni.
Te ezt már 2016 augusztusában tapasztaltad. Azóta eltelt félév.
Tudsz valami megoldást a problémára? -
-
Oldman2
veterán
válasz Bferibörs #7163 üzenetére
Igen erre és figyelj arra, hogy ez a 6.0 ->7.0 -ra frissítő csomag!
A képeden is látható egy fontos figyelmeztetés, alább magyar nyelven ugyanez:
A verziószám: thor_20170214170227
verzió méret: 869.42 MB
Megjelenés dátuma: 2017-2-16Az Android 6.0 és Android 7.0 közötti adatbázis struktúra különbségek miatt ajánlott:
1. A személyes adatok lementése frissítés előtt
2. Frissítés után gyári beállítás visszaállításaHa nem készül gyári beállítás, akkor az alábbi problémák léphetnek fel:
1. Nem lesz alapértelmezett csengőhang
2. A rendszeridő vissza fog állni alapértelmezettre[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz n.csibi933 #7161 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Oldman2
veterán
válasz n.csibi933 #7161 üzenetére
Töltsd le külön, ne itt a Frissítéseknél és tedd fel helyi frissítésként.
Olvass vissza...
-
n.csibi933
újonc
Segítsetek légyszi! Nem tudom frissíteni a gyuszimat nugátkrémesre, mert 62%-nál, minden próbálkozás alkalmával megáll, és a hálózati kapcsolat megszakadására panaszkodik, holott minden abszolút rendben és még gyárira is visszaállítottam elõtte.
Mi lehet a gond? Eddig minden korábbi frissítés rendben zajlott...
Köszi elõre is!
-
p5quser
tag
Jelennleg EZT a TWRP -t használom, de csak addig alkalmaztam amíg rootoltam a telefont, mert valamiért szétcseszi az utólag telepített appokat. Érdemes factory reset után rögtön rootolni, azután megvárni egy működő twrp-t. Jelenleg nem találtam olyat, az xda-n is csak tesztelik.
-
-
mefistofeles
addikt
Szűk két hete használom a telót és tökéletesen elégedett vagyok vele! A 7-es droid is hibátlanul teszi a dolgát. Az akksi nem egetverő de kb. két napot kibír úgy, hogy esténként kímélő üzemmódba rakom.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Oldman2
veterán
válasz Oldman2 #7114 üzenetére
A kálváriám folytatódik...
Gondoltam ma ismét megpróbálkozok vele, de ma még látszólag sem akarja a Flash Tool feltenni a TWRP.img-t.
"Nem is látja a telefont".
Árulja már el valaki hozzáértő, hogy mit kell látnom (ha a "driver" jól van feltelepítve) akkor, ha a készüléket kikapcsolt állapotban feldugom egy Windows 10 x64-es gép USB portjára?
[ Szerkesztve ]
-
Dyrg
aktív tag
Gyári recovery alatt próbáltam 7-ről 6-ra visszarakni, telepítés után az első indulásnál beragadt, malmozott a 3pötty, de nem csinált semmit, fél óra után újraindítottam és recovery-ben újratelepítettem a 7-et, azután jó lett... Most úgy tűnik rendesen működik minden.
Megvenni és megszerelni...
-
-
Oktaan
csendes tag
Valaki próbálta már a 7-es drioddal osztott képernyőn használni a wazét, vagy más navit? Ez az egy, ami miatt gondolkodom a frissítésen, mert az elég zavaró, ha pont egy manőver előtt jön egy hívás, és eltűnik a térkép.
...
-
The Goth
tag
válasz matej84 #7136 üzenetére
Az otp appja nem is fog, erről fentebb olvashatsz, már kitargyaltuk. Az accuweather-t töltsd le újra. Ha úgy sem lesz jó, akkor kompatibilitasi hibás a 7-essel. Ez esetben keress másik időjáras alkalmazást. A naptár, passz. Talán egy gyári visszaállitás, ha még nem csináltal. Ezt amúgy is ajánlott megtenni.
[ Szerkesztve ]
-
matej84
csendes tag
Sziasztok!
Frissítettem android 7-re és azótta nem megy az OTP appja. Az accuweather és a naptár nem frissít. Mi lehet a baj?
Fóliát honnan érdemes rendelt?
Köszi: Máté
-
sz332
csendes tag
Sziasztok,
tegnap vettem asszonynak egy Vernee Thor-t, mert sajnos rá kellett jönnöm, hogy a windows 10 platform halott, és hiába nagyon jó minőségben össze vannak rakva a Lumiák, egyszerűen nincs hozzá egy rakás program, amit ő használna.
Magyar bolthálózatban vettem, 12%-ot engedtek még az árból, ennyiért best buy.
Az elején kicsit megijedtem, hogy nem kapcsolt be, de természetesen az volt a gond, hogy nem volt feltöltve (ehhez képest ugyanabból a hálózatból vett zopo speed7-em félig fel volt töltve).
A telefon jó minőségűnek tűnik, android 7-re nem updateltem, meghagytam a 6-ot. Az nagyon tetszett, hogy minimális saját program volt feltelepítve, de találtam rajta pár olyan alkalmazást, amit nem tudtam leszedni (pl. Über), ezt letiltottam. Ami furcsa volt, hogy bár ott volt a gmail és a többi, a Play Áruházban ezek nem jelentek meg a saját alkalmazásoknál, így kézzel kellett kikeresnem őket, és frissíteni.
Egy nap után ígéretesnek tűnik, hosszú távon meg meglátjuk.
-
boxfan
tag
Teljesen jó a hetes, minden téren. Az elején rövid volt az aksi idő, de 3-4 feltöltés után fokozatosan beállt, most már ugyanolyan, mint a hatoson volt.
[ Szerkesztve ]
Vernee Thor,Xiaomi Redmi 5
-
Pikachu24
aktív tag
válasz The Goth #7117 üzenetére
Amugy azt nem tudom, hogy a 7-es androidhoz kijött-e mar a TWRP olyan változata ami megfelelően támogatott. Ennek azert utanna néztél gondolom?
Ez teljesen hülyeség. A recovery-t nem a rendszer futtatja, semmi köze a rendszerhez. Én 7.0-nál ugyan azt a recoveryt használtam(visszatértem mályvacukorra) mint 6.0-nál
ktmt Szerintem nem túl sok értelme van eddig a 7.0-nak. Én így utólag nem raknám már fel.
Amik tetszettek benne: Duál alkalmazás használat, használható ujjlenyomat olvasó[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Sziasztok! Dual SIM esetén a net APN-ekből kettőt is le tud menteni a telefon? Elvileg T meg Voda kártya kerül bele, mindkettőn van net, de ha nem szükséges, nem állítgatnám manuálisan a dolgokat, amikor átváltok egyik netről a másikra. Köszönöm a válaszokat!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
ktmt
aktív tag
válasz Sznorbi78 #7108 üzenetére
Sziasztok, ma lett egy ilyen telóm. Frissítettem volna 7.0-ra, de az OTA sem jelez, és a Vernee lapon sem találtam romot. Aztán meg olvasom, hogy az OTP SmartBank nem megy 7.0-val. Kérem erősítsétek meg, akkor sem megy, ha nincs root? Mert akkor nem erőlködök egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
-
The Goth
tag
válasz Oldman2 #7116 üzenetére
Pontosan milyen felhasználási mod az amiert ennyire szükséged volna a TWRP-re? Azt mondanám ha amugy minden ok, akkor inkább hagyd. Amugy azt nem tudom, hogy a 7-es androidhoz kijött-e mar a TWRP olyan változata ami megfelelően támogatott. Ennek azert utanna néztél gondolom?
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
veterán
válasz #56474624 #7112 üzenetére
Köszi.
Ez látszólag megy rendben (bár a fekvő robot megjelenése után rá kell érezni az újabb gombkombinációra), viszont ez után mint az kiderült, nekem következetesen a gyári Recovery jön be, annak ellenére, hogy elvileg az SP Flash Tool sikeresen felrakja a TWRP-t.
Miért nem megy fel a TWRP, mikor az SP Flash Tool sikeres telepítést jelez?
-
The Goth
tag
válasz bollokcs80 #7109 üzenetére
De minek fizetni érte ha te is meg tudod csinálni otthon? ☺
Tricker89, udv. a klubban!😀
Ba cy lus, szerintem ennél komolyabb a problémája, nem pusztán a belépes a gond.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Oldman2 #7111 üzenetére
" telefon kikapcs
hangerő fel gomb lenyom és nyomva tart+ bekapcsoló gomb lenyomás és nyomva tartás
a telefon rezzen egyet, ekkor el lehet engedni a bekapcs gombot
a recovery bootolásra léptetsz (a hangerő fel gombbal lehet csak léptetni)
leokézod a recoveryt "hengerő le" gombbal!!!
megjelenik egy elhasalt droid a "nincs parancs üzenettel"
ekkor hangerő fel és bekapcs gomb együttes nyomásával ugrik a recoverybe"[ Szerkesztve ]
-
Tricker89
újonc
Sziasztok! Még új vagyok az oldalon, és nekem is vernee thor készülékem van. Nekem jól működik, csak a gyári androidot használom rajta. amióta ráfrissítettem a 7.0-ra, azóta működik rendesen az ujjlenyomat olvasó, ennyi számomra lényeges különbséget vettem észre. Meg vagyok elégedve a telefonnal, nagyon kis csecse a régim (Sony xperia J) után.
-
J3g
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy mostanában indokolatlanul bekapcsol a kijelző, és ha nem veszem észre időben, akkor egészen lemerülésig ki sem kapcsol(egyik éjszaka jártam így). Találkozott már valaki ezzel? Build: thor_20161021. Sőt, ha én kapcsolom be, akkor sem kapcsol ki (ezt most vettem csak észre, és van beállítva időkorlát).
Továbbá alvó állapotból sem szeret gyorsan felébredni. A bekapcs gomb megnyomása után van, hogy 2-3-4 másodpercnek kell eltelnie, mire megjelenik a kép. Ötlet? -
törölt tag
Visszaküzdöttem a 6-ost.
Ezzel az egyszerűbb módszerrel. Valójában mégsem volt olyan egyszerű, mert telepítés befejezése után pillanatra felvillant a sim pin kérése, aztán az asztal, de közben jelezte a hibákat, mi nem indult el, utána végtelen hosszú ideig töltött és a szokásos powered by android boot képernyőt mutatta csak. Igazából még sosem jártam a recovery menüben, most kénytelen voltam, onnan factory reseteltem, utána már jó lett.
Igen, az OTP Smartbank regisztráció is megy. De igazából az akkumerülés miatt tettem vissza.
Annyit még elmondhatok, hogy a 6-os gyorsabb picit. Az alkalmazások telepítése/frissítése nem, az valami oknál fogva a 7-esen jóval gyorsabb.[ Szerkesztve ]
-
Dyrg
aktív tag
Hali!
Asszonynak még karácsonyra hozta a Dzsízusz ezt a csodát. Az a baja vele, hogy nagyon sokszor megszakad a hívás. Gondolom én, hogy a fülével megnyomja azt a piros lófüttyöt... no gondoltam felrakom rá a legfrissebb 7.0-át... másnap hív, fél perc után megszakad a hívás.
Most mit lehet tenni? Érdekes, hogy nem törlődött semmi rendszerváltás után, csináljak egy gyári visszát?Megvenni és megszerelni...
-
Sznorbi78
újonc
Sziasztok!
Harmadik 7.0 telepítésre sikerült elérnem ezt az akkumlátor üzemidőt! Az első kettővel nekem is 1-1,5 nap volt az üzemidőm. Ujjlenyomat olvasóm mindig is halott volt, mostmár használható, sőt 10/9-es lett. Közelségérzékelő is egész jó lett. Vagy mobilnet, vagy wifi állandóan bekapcsolva, ebben kb 3 óra telefonálás van, 17 db sms, hátérben állandóan fut az 360 security, viber, messenger, e-mail és az időkép. Telepítés előtt, beállításokból csináltam egy gyári visszaállítást, belső memóriából 7.0 telepítése, utána pedig FR. Ne adjátok fel! -
thorveled
csendes újonc
Idézet a fenti site-ról:
When a device is on battery power, and the screen has been off for a certain time, the device enters Doze and applies the first subset of restrictions: It shuts off app network access, and defers jobs and syncs. If the device is stationary for a certain time after entering Doze, the system applies the rest of the Doze restrictions to PowerManager.WakeLock, AlarmManager alarms, GPS, and Wi-Fi scans. Regardless of whether some or all Doze restrictions are being applied, the system wakes the device for brief maintenance windows, during which applications are allowed network access and can execute any deferred jobs/syncs.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest