Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BiP

nagyúr

hogy mit tanácsolna azoknak a szakmában dolgozó nőknek, akik elégedetlenek a fizetésükkel (itt nyilvánvalóan és egyértelműen arra gondolt, hogy a probléma az, hogy azonos munkáért a nők kevesebb bért kapnak).
    A szexistának titulálható véleményem: a nők hajlamosak arra, hogy nyílt beszéd helyett sugalljanak valamit, aztán megy a hiszti, amikor nem értik vagy félreértik őket. :) ;]

normálisan: Bár lehet, hogy a konferencia alapból ki volt erre a témára hegyezve, ezért nekik egyértelmű volt, hogy erre utal.
    De úgy vagyok vele, hogy ha erre a vetületére kíváncsi az "elégedetlen a fizetéssel" kapcsolatban, akkor tegye fel egyértelműen a kérdést, és akkor várhatóan kapott volna normális választ is.
    Vagy ha elégedetlen a félreértett válasszal, akkor utána nyugodtan vissza lehet újra kérdezni, hogy "hé, én igazából erre meg erre lettem volna kíváncsi".

(#6) Stauffenberg: Mondjuk egy 1 évnél fiatalabb gyerekkel nehezebb apukának otthon maradni a gyerekkel, hiszen ő elég nehezen tudná anyatejjel megszoptatni, ha még mindig anyatejes a gyerek.
    De persze egyetértek, sokszor nehezen vonatkoztatunk el a hagyományos szerepektől, pedig ma már lenne lehetőség a fordítottjára is.

Új hozzászólás Aktív témák