Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
hogy mit tanácsolna azoknak a szakmában dolgozó nőknek, akik elégedetlenek a fizetésükkel (itt nyilvánvalóan és egyértelműen arra gondolt, hogy a probléma az, hogy azonos munkáért a nők kevesebb bért kapnak).
A szexistának titulálható véleményem: a nők hajlamosak arra, hogy nyílt beszéd helyett sugalljanak valamit, aztán megy a hiszti, amikor nem értik vagy félreértik őket.normálisan: Bár lehet, hogy a konferencia alapból ki volt erre a témára hegyezve, ezért nekik egyértelmű volt, hogy erre utal.
De úgy vagyok vele, hogy ha erre a vetületére kíváncsi az "elégedetlen a fizetéssel" kapcsolatban, akkor tegye fel egyértelműen a kérdést, és akkor várhatóan kapott volna normális választ is.
Vagy ha elégedetlen a félreértett válasszal, akkor utána nyugodtan vissza lehet újra kérdezni, hogy "hé, én igazából erre meg erre lettem volna kíváncsi".(#6) Stauffenberg: Mondjuk egy 1 évnél fiatalabb gyerekkel nehezebb apukának otthon maradni a gyerekkel, hiszen ő elég nehezen tudná anyatejjel megszoptatni, ha még mindig anyatejes a gyerek.
De persze egyetértek, sokszor nehezen vonatkoztatunk el a hagyományos szerepektől, pedig ma már lenne lehetőség a fordítottjára is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest