- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Persze, Persze, nem olvastad el amit írtam idézem magam, de nem szeretem idézni magam, mert akkor azzal fogsz jönni, hogy még nárcisztikus is vagyok persze nem de alapvetően belekötöttél olyanba aminek semmi köze a témához.
De hidd el nem csak egy bizonyos szint gondolja majd, hogy ez egy értelmes érv volt, nem a felső szinten.
A magyar nőnek jár a hely, előre kell engedni, és még bunkó is lehet, mert Nő. Tisztelet a kivételnek, van, de nem ez a többség.
(#90) Kernel
...
Abból még nem kellene általánosítani.
....elég tiszteletlen vagy, hogy nem olvasod el amit írtam, majd még meg is hazudtolsz.
Hmmmmm....
Csak megkérdezném, hogy vajon miért van az, hogy a magyar emberek (TISZTELET A KIVÉTELNEK, talán te is meglátod így) ilyen félremagyarázásokkal akarnak érvényesülni?
Költői volt nehogy válaszolj
-
VIC20
őstag
válasz
gabber01 #101 üzenetére
Kezdjük a végén:
,,Egyébként meg várom az idevágó MTA stilisztikai szabályokat."
Íme: [link], 148-150. pontok, jelen esetben épp a 150. az érdekes.
,,Nem nagybetűvel (az rendben lett volna), hanem nagy kezdőbetűvel."
Na ez már tényleg szőrszálbaxás."
Szerintem éppen hogy nem! A fent hivatkozott 150. pont mentén el lehet filozofálni, hogy hol kezdődik a ,,nagybetűs Nő" fogalma, meg hol végződik, de a nagybetűs és nagy kezdőbetűs írás közti különbség elég egzakt.
Én is befejezem, térjünk vissza a Nagy Női Emancipáció problémájához...!
-
gabber01
addikt
"Nem nagybetűvel (az rendben lett volna), hanem nagy kezdőbetűvel."
Na ez már tényleg szőrszálbaxás. Egyébként meg azért nagy a kezdőbetű, mert ott van a hangsúlyozás, ennyi. Nem kell már túlmagyarázni. Egyébként meg várom az idevágó MTA stilisztikai szabályokat.
Viszont nem itt, mert ez a téma nem idevaló. Részemről a téma itt befejezve, az off-ok okán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest