Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Persze, Persze, nem olvastad el amit írtam idézem magam, de nem szeretem idézni magam, mert akkor azzal fogsz jönni, hogy még nárcisztikus is vagyok persze nem de alapvetően belekötöttél olyanba aminek semmi köze a témához.
De hidd el nem csak egy bizonyos szint gondolja majd, hogy ez egy értelmes érv volt, nem a felső szinten.
A magyar nőnek jár a hely, előre kell engedni, és még bunkó is lehet, mert Nő. Tisztelet a kivételnek, van, de nem ez a többség.
(#90) Kernel
...
Abból még nem kellene általánosítani.
....elég tiszteletlen vagy, hogy nem olvasod el amit írtam, majd még meg is hazudtolsz.
Hmmmmm....
Csak megkérdezném, hogy vajon miért van az, hogy a magyar emberek (TISZTELET A KIVÉTELNEK, talán te is meglátod így) ilyen félremagyarázásokkal akarnak érvényesülni?
Költői volt nehogy válaszolj

-
VIC20
őstag
válasz
gabber01
üzenetére
Kezdjük a végén:
,,Egyébként meg várom az idevágó MTA stilisztikai szabályokat."
Íme: [link], 148-150. pontok, jelen esetben épp a 150. az érdekes.
,,Nem nagybetűvel (az rendben lett volna), hanem nagy kezdőbetűvel."
Na ez már tényleg szőrszálbaxás."
Szerintem éppen hogy nem! A fent hivatkozott 150. pont mentén el lehet filozofálni, hogy hol kezdődik a ,,nagybetűs Nő" fogalma, meg hol végződik, de a nagybetűs és nagy kezdőbetűs írás közti különbség elég egzakt.
Én is befejezem, térjünk vissza a Nagy Női Emancipáció problémájához...!

-
gabber01
addikt
"Nem nagybetűvel (az rendben lett volna), hanem nagy kezdőbetűvel."
Na ez már tényleg szőrszálbaxás. Egyébként meg azért nagy a kezdőbetű, mert ott van a hangsúlyozás, ennyi. Nem kell már túlmagyarázni. Egyébként meg várom az idevágó MTA stilisztikai szabályokat.
Viszont nem itt, mert ez a téma nem idevaló. Részemről a téma itt befejezve, az off-ok okán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest