Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
Mert tudom mindenki fél életét a start menüben tölti és egy nagyobb ikonra nehezebb rákattintatni mint egy kisebbre, illetve a függőleges scrollozás könnyebb, mint a vízszintes....
Nem is tudom, hogy élték túl az emberek a ribbon menüt vagy éppen a klasszikus start menü eltűnését...
De a kedvencem akinek ugyan hiányzik a start menü és mellette valamilyen dock megoldást használ...Na ezt a német dolgot nem olvastam még, linket tudsz adni?
@(#73) nubreed: persze, szerintem meg hozzák vissza az XP-t is, hogy a fejlesztőnek még egy hülyeséggel kelljen foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ph Az AMD hivatalosan is cáfolta Richard Huddy elszólását, de ez nem feltétlenül jelent jót.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest