- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo5
csendes tag
válasz
szabonagyur #143 üzenetére
2015 közepén várható a dx12 megjelenése és az első ilyen játék 2015 karácsonyára fog megjelenni, szerintem előbb úgyis kiadják a win10-et aztán mérlegelnek hogy win7re legyen vagy sem addig is felesleges ezen filózni.
-
Xelo5
csendes tag
válasz
szabonagyur #141 üzenetére
-
Reggie0
félisten
válasz
szabonagyur #134 üzenetére
Persze, megoldani meg lehet a problemat. Asztalra is kipakolhatnam.
-
Reggie0
félisten
válasz
szabonagyur #129 üzenetére
Ha ott lenne egy Xilinx gyarto, akkor az osszes ISE, ISIM, stb egymas alatt sorakozna egyforma nevvel. A start menuben, meg kulon almenukben lathato alapbol. Es meg gorgetni sem kell oldalra, de ez reszletkerdes.
-
zozoo83
tag
válasz
szabonagyur #123 üzenetére
Nem írtam hogy közük lenne egymáshoz, két külön üzletág. Csak azt próbáltam leírni hogy win 7-re nagyobb a felvevő piac. És lehet, hogy ez nem is fog változni a közeljövőben. És ugye a piac határozza meg a keresletet.
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
szabonagyur #117 üzenetére
Köszi.
Akkor már megvárom a win10-et.... :-)
-
Reggie0
félisten
válasz
szabonagyur #111 üzenetére
Bocsanat, sinesol-nak akartam cimezni nem neked, hiszen o sarkitott.
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
szabonagyur #2 üzenetére
Hol lehet ennek utána nézni? Szívesen upgradelnék...
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #113 üzenetére
és ezt meg miből sikerült leszűrni?
(#115) szabonagyur: az más kérdés, hogy ezen új gépek közül soktól sírni támad kedvem, annyira gagyik...
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #111 üzenetére
" hogy így meghatározod, hogy csak azért használja valaki a Win8-at mert kötelező neki, ezt kell szeretni..."
vagy éppen az OEM baszik win7-es drivereket szállítani a laptophoz. nem ritka eset. akkor bizony win8 a kötelező, ha windows.
-
Reggie0
félisten
válasz
szabonagyur #109 üzenetére
A win7-ben kaptal egy teljesen uj driver architekturat. Technologiailag elorelepes volt, de problemak voltak az atallassal a kompatibilitas miatt. A win8-ban alig van lenyegi valtozas, kompatibilis a w7-el, cserebe egy rakat szar a kezelofelulete. Ezert nem eri meg atallni. Csak azok ugranak egybol akiket kielegit, hogy az elefantcsonttoronybol leszoltak, hogy most mar ezt kell szeretni, es nincs onnalo akaratuk es gondolataik.
-
Reggie0
félisten
válasz
szabonagyur #99 üzenetére
Ez nem a multban elesrol szol, hanem a visszafejlodesrol. En olyan rendszert akarok, ami elore fejlodik. Amivel gyorsabban, egyszerubben es kenyelmesebben lehet dolgozni. Na a win8 ebbol a harombol egyet sem tudott felmutatni. Az elottem szolo leirta reszletesen, hogy miert.
-
Reggie0
félisten
válasz
szabonagyur #97 üzenetére
Ja, ugy meg varhatod az almenut, vagy ismet egy kattintas.
-
Reggie0
félisten
válasz
szabonagyur #81 üzenetére
Nekem pl. tobb xilinx verzio van fent. Ha nem a menubol inditom, csak beirom a nevet, akkor lehet valogatni, hogy az adott tool melyik verziohoz tartozik. Inkabb a menubol inditom. Viszont a peldad ezert nem jo. A start menure szukseg van.
Lehet ket kattintas, csak meg varhato mire a jobb oldali menu felbukkan. Total felesleges, se gyorsabb, se kenyelmesebb nem lett tole a rendszer. Marpedig a fejlodesnek valami ilyesmit is kene jelentenie nem?
-
flexxx2
őstag
válasz
szabonagyur #81 üzenetére
Én a billentyűvel akarom kikapcsolni, mert sokszor már felállok mikor kikapcsolom, egeret nem akarok használni. Szóval ez engem is zavar.
Másik: windows gomb, alkalmazások, ahhoz hogy keressek egér kell, miért nem egyből egy kereső mezőn áll a kurzor? Kicsit használni kéne az eszüket az ilyen dolgokhoz.
Amúgy jó a 8.1. -
Reggie0
félisten
válasz
szabonagyur #76 üzenetére
Nem, mert menusen le van valogatva.
Az egy dolog hogy 3 helyen van, a kerdes, hogy mennyi kattintassal es idovel jutsz el oda.
Ezek pont olyan apro hulyesegek, mint hogy szemmagassagba tudod-e allitani a monitorodat. Ergonomia. Meg kene erteni, hogy elegge fontos szempont egy atlagos fehasznalonal. Ezert nem lehet ezt a kerdest informatikusokra bizni, mert a 90%-uk nem kepes felfogni a problemat sem. Aztan megy a siras, hogy senki sem veszi a szoftvert.
-
Reggie0
félisten
válasz
szabonagyur #74 üzenetére
Mindenki start menut hasznalt eddig ugye. A csempeknek semmi ertelmuk nincs, csak arra jo, hogy kevesebb program ferjen ki egy kepernyore es tobbet kelljen lapozni. Raadasul lehet megszokni egy masik elrendezest, mert egy hulye dizajnercsoport arra recskazik, hogy milyen jo lesz es az egesz procedura vege mindossze annyi, hogy ugyan ugy tudod hasznalni a win8-at, mint a win7-et. Elorebb nem jutottal. De beszeljunk arrol, hogy pl. a kikapcsolast mennyire eldugtak.
Be kell latni, hogy felesleges szivatni a felhasznalot, mert o fizet a szoftverert. A penzevel szavazni fog, es mint latjuk ez meg is tortent.A nemet dolog: [link]
-
Reggie0
félisten
válasz
szabonagyur #69 üzenetére
Boven eleg indok. Semmi ertelme nem volt kivenni. Manapsag mindenki a felhasznaloi elmennyel es hasonlo buzzwordokkel dobalozik, azaz elegge fontos lett az ergonomia. De esetleg erdemes szot ejteni arrol is, hogy biztonsagi okokbol a Win8 hasznalatat a nemet kormany nem javasolja...
-
haxiboy
veterán
válasz
szabonagyur #24 üzenetére
Családban csak 1 gép van? Ha mindenhova meg kellett volna vennem a Win-t akkor jó félmillió forint lenne csak az OS...Mint mondtam felsőoktatásban tanulok így ingyen jár, a cuccaim pedíg nem csak játékra vannak, és 2 év nyár kőkemény melózás van benne gyártósoron
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #9 üzenetére
XP-re is hogyne lenne DX10
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #2 üzenetére
DX11 hogy a viharba ne lenne 7-re? 12 a kérdéses.
-
válasz
szabonagyur #2 üzenetére
már hogyne lenne dx11 win7re!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az AMD hivatalosan is cáfolta Richard Huddy elszólását, de ez nem feltétlenül jelent jót.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xbox tulajok OFF topicja
- Macska topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest