- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Az nekem se tetszik,hogy nincs semmi bemutató videó,csak az a 3,ami a youtubeon fellelhető a demo géppel, mindenféle sajtótájékoztatón,az egyikben (slashgear-es videó) Rohan Shravan meg is bontja az Adamet, bekukucskálhatunk.Legalább van egy szép honlap (notionink.com), igaz a saját marketjükről?a genesis-ről sincs semmi info.Igaz ezért is már bocsánatot kértek, de a 18. az jövőhét szombat, akkor kikell derüljön, hogy igaz-e vagy sem.Én a youtubeon látható 35$os tabletet viszont igazán kamunak érzem.Remélem, hogy az Adam működik és hamarosan olvashatjuk teszteket róla.
Wave:mint említettem, az asztali Ubuntut támogatja,az több, mint elég munkára, igaz lehet,hogy a teljes érintőkijelző támogatásig áprilisig várni kell.Nexus one-on és valamelyik HTC-n kiválóan fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Konteó topic
- Battlefield 6
- Tudományos Pandémia Klub
- Spórolós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest