- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
-
Neurotoxin
őstag
Sorry, most telefonról írok, problémás beillesztenem opera minin a linkeket.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
#71321344 #44 üzenetére
Köszönöm az oldalt, amit linkeltél!Végig olvastam+néhány hozzászólást.Ezek alapján kicsit most szkeptikus lettem én is.Nekem is gyanús volt, hogy az előrendelési oldalon nincs kép a termékek mellett, ami ahogy a cikkben is olvasható szabályellenes az USÁban, ill megtévesztésre ad okot.A másik, amit valószínűleg más is észrevett:nem lehet a szín variánst se kiválasztani.Nagyon érdekes!A képekre visszatérve:a googleben kerestem rá "notion ink adam"név alatt.Ott azért van néhány nem renderelt kép is, viszont ami eddig nem tűnt fel, a kamera hol középre, hol enyhén a jobb oldalra került.(a nem forgatható fix kamerás lehet a prototípus, amit a videón láthatunk.) A youtubeon szintén így kerestem rá, konkrétan a találati oldal tetején lévő elsőre gondolok,a 10 hónappal ezelőtt feltöltöttre, ahol a riporterrel ülnek egy nyitott belső udvaron.Addig én sem veszek semmit, amíg meg nem tapogattam
Na de várjuk addig is nagyon a beígért 18.-ai videót.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
#71321344 #40 üzenetére
Senki nem mondott ilyesmit.Egyszerűen arról van szó,hogy volt az előrendeléssel egy kis megakadás, miszerint, aki lehagyta a címének újra megadását a fizetési oldalon, azt visszadobta az USAba telepített szerverük,de már megoldották.Továbbá Rohan a mai nap közölte,hogy a hagyományos LCDvel szerelt modellekből kitudják elégíteni a keresletet, a Pixel Qi-vel szerelt modellekből viszont egyenlőre nem(érthető,az első ilyen kijelzővel ellátott tablet), de mindenkit megnyugtat, a gyártás gőzerővel folyik.Egyenlőre a sajtóanyagokról folynak a megbeszélések, akit érdekel, a blogon elolvashatja:www.notionink.com; www.notionaddicts.com
-
Neurotoxin
őstag
Az nekem se tetszik,hogy nincs semmi bemutató videó,csak az a 3,ami a youtubeon fellelhető a demo géppel, mindenféle sajtótájékoztatón,az egyikben (slashgear-es videó) Rohan Shravan meg is bontja az Adamet, bekukucskálhatunk.Legalább van egy szép honlap (notionink.com), igaz a saját marketjükről?a genesis-ről sincs semmi info.Igaz ezért is már bocsánatot kértek, de a 18. az jövőhét szombat, akkor kikell derüljön, hogy igaz-e vagy sem.Én a youtubeon látható 35$os tabletet viszont igazán kamunak érzem.Remélem, hogy az Adam működik és hamarosan olvashatjuk teszteket róla.
Wave:mint említettem, az asztali Ubuntut támogatja,az több, mint elég munkára, igaz lehet,hogy a teljes érintőkijelző támogatásig áprilisig várni kell.Nexus one-on és valamelyik HTC-n kiválóan fut.
-
Neurotoxin
őstag
Már rég óta várom a megjelenését, mióta láttam róla egy videót a youtubeon. Én benevezek egyre, de még megvárom a teszteket.Ennyi pénzért az alap kivitel Tegra2vel nagyon jó ár szerintem. Módosított android 2.3al jön, de felmegy rá az Ubuntu és a Google chromium is.Az egér+billenyűzet támogatásról nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD HDMI I W11 jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest