- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
Szívás mindegyik gyártónál van szerintem,speciel én eddig az AMD-vel szívtam kevesebbet.Megfordult már nálam is sokféle hardver,munkámmal (másodállás) kapcsolatban,de a nagy átlag azt a tendenciát mutatja,hogy jön a júzer,hogy lassú a gép,meg nem megy rajt ez meg az. Akkor pl. egy AM2+ lapnál teszek neki bele + memót,meg esetleg jobb videókártyát+egy AM3-as procit és azért az rengeteget dob. Intelnél az utolsó ilyen foglalat a 775 volt ahol keretek között lehetett fejleszteni.
-
-
miresz
veterán
Lehet azért nem jön be nektek a link mert AMD-ről linkeltem.
Ez is poén.
-
miresz
veterán
IPON Nem is rossz olcsóbb mint az 1100T,és még ha unlockolható is akkor best buy.
-
miresz
veterán
A konzolokat ne is említsd mert hányingerem van tőlük az összes egy fos szerintem. Aki azt vesz annak úgy kell,egészségére! Ezt a kérdést nem tetted volna fel,ha nem úgy kezelnéd,hogy nem fogják az alkalmazások,ill. a játékok kihasználni a több szálat. Bekövetkezni meg szerintem a BF3-tól kezdve új mérföldkő kezdődik.
-
miresz
veterán
Okoskodni nem én szoktam,hanem a sok Intel fan a Bulldózer topicban.Erről ennyit! ' Nem vagyok idő utazó veled ellentétben mert te is már kész tény ként kezeled azt,hogy nem fogja kezelni.De ha reálisan gondolkodsz akkor nem hiszem,hogy visszafelé fejlődnének a programok,játékok,stb. Az tény,hogy a Szandi egy jól sikerült portéka,viszont játékokra jelenleg elég egy PH II-es is az meg most elég olcsó.Ha így nézzük akkor meg nincs miről beszélgetni.
(#117) Milka 78: Jövő héten elméletileg meglesz minden akkor majd kiderül minden. Legfőképp a CF-re leszek kíváncsi,hogy azzal mit művel. Ha szar lesz alágyújtok és elkezdek inkább kötögetni,vagy hímezni! Addig csak tuningold a Szandikát mert remélem meg fog izzadni a nagy szexben!
-
miresz
veterán
válasz
zolee5016 #111 üzenetére
18K-ért igencsak vérszegény alaplapot veszel egy 2600K alá,ami nem fogja kezelni az Ivy-t sem az tuti.A lap árát szorozd meg nyugodtan 2-vel úgy reális lesz.Mellesleg a bull alá sem vennék 15K deszkát az tuti.Inkább 25-30K környékén vannak életképes deszkák hozzá.Úgy néz ki,hogy jövő héten már én is használni fogom a Bull-t majd akkor kiderül az igazság!
-
miresz
veterán
Szíved joga! De majd ne sírj amikor ki kell dobni az alaplapodat amikor ki jön egy új Intel proci,és nem kezeli el a lapod,vagy fizikailag bele sem megy. Na de te tudod. Én nem mondom,hogy rossz proci a szandi,sőt igen jól sikerült ez az Intelnek,csak ha összeségében nézzük akkor egy csúcs intel konfig még mindíg sokkal drágább mint a csúcs AMD és nem tud sokkal többet vagy ugyan azt. Szerintem még mindig az AMD a Smarter Choice! Főleg szerintem lejjebb is fog menni az ára idővel mikor kicsit elcsitul a vihar.
-
miresz
veterán
Gondolom nem visszafelé fognak fejlődni a játékok és nem egy szálat fognak használni,hanem egyre többet.Ha meg mégis akkor elő kell venni mindenkinek a p4-et elég lesz az is mindenre!
(#101) zolee5016: Mindenkinek szíve joga,hogy mit választ te azt én ezt de ez így is van jól.Mi lenne,ha mindenki egyforma lenne. Az alaplap árakról meg annyit,hogy egy normális lap a szandi alá ami majd esetleg kezeli a Ivy-t is majd nem éppen olcsó,mint ahogy semmi ami az intellel kapcsolatos.
-
miresz
veterán
válasz
zolee5016 #87 üzenetére
[link] Igazából e szerint játékok szempontjából hozza kisebb Mhz-n a 2600K körüli teljesítményt ami szerintem abszolút nem mondható rossznak.
(#92) Spirit: Nem nagyon vettem észre,hogy az Intel olyan olcsó lenne,vagy lefelé menne az ára.Meg az Intel híres az olcsó prociairól nem? Nem is emlékszem de mikor kijött a szandi akkor is gondolom tök olcsó volt. Nem hiszem! "költői kérdés volt nem kell rá válaszolni"
-
miresz
veterán
Én is most tervezem egy Asrock 990FX Extreme 3 vételét,egyenlőre a mostani procimmal (PHII 965)-el,majd a későbbiekben egy Bulldózer fog érkezni bele. Mutatós kis lap szerintem és az ára is egész baráti.6870 CF lesz bele építve kíváncsi vagyok,hogy fog benn muzsikálni,csak egy dolog aggaszt még,hogy elég messze van a két sín egymástól,és szerintem nem fog elérni az egyik kártyától a másikig a CF híd amit a kártyához adtak.Olvastam az Asrock honlapján,hogy adnak hozzá egy SLI hidat ami elég hosszúnak tűnik,csak azt nem tudom,hogy azt tudom-e használni CF-hez is? Én az Asrockal mint gyártóval mostanában nagyon meg vagyok elégedve.Jó áron jó minőségű,jól felszerelt lapokat gyártanak. Jelenleg is Asrock lapom van egy 880GExtreme3 ami nagyon bejött,nem is cserélnék,ha dobtak volna ki hozzá Bios-t a bullhoz,de sajna nem tették.
(#3) Milka 78: Ezt jó,hogy leírtad,mert ez a lap is bent volt a kalapban,mert az asszony gépében behasalt a lap,és kell valami helyette,akkor ezek szerint ez nem olyan jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hardverújdonságok és érdekességek mellett erre a kérdésre keressük a választ aktuális piaci bemutatónkban.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest