Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Látom csak okoskodásra futja. Már megint a "ha". Ha kihasználja. Igen és ki fogja használni? Melyik játékban fogja kihasználni? Melyik és mennyi játék lesz 8 magra optimalizálva? Arányaiban több játék lesz 8 magra mint 4/2 magra optimalizálva? Állítottál valamit nagy mellénnyel (kullogni fog az SB) de még mindig semmi konkrétumot nem tudtál felhozni. Maradjunk annyiban, hogy egyelőre jövőbeli dolgokról vízionálsz úgy, hogy tényként kezeled őket.
-
tombar
senior tag
elméleti síkon igaz, amit mondasz, de mire odaérünk h kell a natív 4+ mag, addigra a santa clara-i cég is kidob a piacra vmi natív sokmagos procit és addigra már bull. max. csak az architekturális fejlesztésben lesz múlt idő, főleg ha ezen a mezsgyén fognak tovább haladni. persze, aki sok x időre tervez, az lehet h jól/jobban jár egy 4 modulossal, de azért meg kell hagyni, sw szinten nagyon le vannak maradva a népek.
(#112) miresz
18k-ás p67es mobo szerintem nincs is, bár nemtom, a skac biztos utána nézett. alaplapban én nem igazán spórolnék, de c45/43as msi deszkák már vannak 28-30k-ért. nem egy húhademittudnak, de alternatívát jelentenek. egyébként nekem is az a meglátásom h alaplapnál is ésszerűen kell spórolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Motoros topic
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Gamer laptopokat beszámítunk vagy felvásárolunk magas áron! bolti ár 80%-ig
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest