Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Hümm... Csak nem a kiszavazás kapcsán?
-
Vakegérke
félisten
-
darál0w
Jómunkásember
két részt áttpörgettem gyorsan...unalmas, kivétel ezalol Iza- Krisz "szerelme" és veszekedése...de ennyi...
nem érdemes nézni ugy látom, max így áttekergetve
-
dragonfx
veterán
Szerintem adamnak csak krisszel szemben ván eselye.
Nekem zsolt stilusa bejön.vagány.határozott.nem bunkobb mint a többiek.....
Aurelio szánalmas....
Krisztián egy papaucs csicska.
Iza egy penzehes egomanias ribanc. -
Vakegérke
félisten
válasz
Weeman1 #4188 üzenetére
Én őt vinném a favágó helyében, de úgy néz ki, hogy kimarad a szórásból. Kár, hiszen lenne rá a favágónak indoka, korábban már fejtegettem. Az a vád se érhetné, hogy kipécézett egy gyengét, és szerintem még esélye is lenne.
-
darál0w
Jómunkásember
na mi a szitu? jo a heti műsor?
-
King Unique
titán
válasz
Vakegérke #4181 üzenetére
Lehet...bár az én se értettem, h a 6-ban minek kellett ennyire fiatal gárda, mert azért ha vki manapság 30-40 éves, nem olyan öreg az egyáltalán, sőt. Emlékszem legutóbbi favágos beszavazónál, másik gyerek volt 32 éves, aztán sokan rávágták az már öreg ide, holott korábbi szériákban voltak szép számmal.
Aztán lehet abból indult ki retek, h mai 18-2x éves korosztály elég alpári, bunkó és bevállalós negatív dolgok terén és csak biztosra akartak menni nézettség végettMert azért Laci még ha normális is volt, nem volt meg benne az az igazi prosztó VV faktor, ami ide azért kell...pl. nem helikopterezett, mutogatta volna magát pucéran, az fix
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #4180 üzenetére
Biztos felszisszennek páran, de azt mondom, hogy Laci volt az egyetlen, akinek volt esze, és jóindulatú volt. Kiszavazták, így maradt ez a kölyökcsorda.
-
Átolvastam a topikot, amit 1-2 naponta azért megteszek, de a műsort nem nézem.
Látom írjátok is páran, hogy ez a széria egy nulla. Nekem nagyon hiányzik belőle egy "pozitív hős", akivel a többiek szembe kerülhetnének én pedig szurkolhatnék neki.
Itt nincs ilyen, egységesen nulla IQ és/vagy tömény rosszindulat, egoizmus.
Nem hiszem, hogy nagyon látnám a karakterek alakulását, mert ez egy "gyökér" banda, egy idő után már kínos volt néznem.
Őszintén sajnálom, mert ide járni szeretek, de ez a brigád a szériában annyira az ország szégyene, hogy beszélni is kár róluk.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Motion_Blur #4177 üzenetére
Egyrészt helyreállna a nemi egyensúly, másrészt nem vesztenénk vele semmit. Feltéve, hogy Teo maradna kint.
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
Zsolt szinte(!) ki van zárva, Aurelio és Krisztián benne van a pakliban. A favágó úgy fogalmazott, hogy szűkül a kör. No meg az se mindegy, hogy olyant visz párbajozni, aki ellen van esélye, vagy olyant, akit tényleg nem akar a villában látni. Lehet, hogy este meglepődünk.
Vigye ki Teot, és csókolom. -
Vakegérke
félisten
Üdv a klubban.
-
3shae
aktív tag
válasz
runner 125 #4170 üzenetére
Esküdj!
Tényleg nem látom a hozzászólásait, pedig ő egy este összehozott annyit mint én a hét év alatt
Naa de tényleg ?
-
3shae
aktív tag
Uhh ti nézitek ezt? A VV 4 nagy kedvencem volt, azóta egy percet sem néztem.. Látom van itt egykori vv4et néző kolléga (Runner 125)
Daráló hol van?
Érdemes belenézni követni az eseményeket? A vv4et nagyon bírtam
-
ERPY
őstag
Ezt a Zsolt gyereket is meglehetne küldeni azért egy collos csővel.
-
Vakegérke
félisten
Holnap is lesz poén. Zsolt és Aurelio összerúgja a port.
-
mark75
senior tag
zsofi:lehet hogy még nőni fog
zsolt paraszt lesz ismét,viszont aurélio megérdemli tényleg egy csicska bohóc
-
Def26
félisten
Zsolt elég flegma volt a végén aurelioval. Ez már nem jön be.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Motion_Blur #4161 üzenetére
majd ezutan beci a belevaloban meg a betelefonalok
-
Motion_Blur
félisten
Ez már tényleg a legalja.
-
Vakegérke
félisten
Zsófinak igényei vannak.
-
Vakegérke
félisten
Viki élvezi a műsort.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #4156 üzenetére
Mai reszt meg nem lattam de engem is qrvara idegesit.
Egyebkent ki volt az ak ugy ment be a villaba h levetkozott a kameranak? -
Motion_Blur
félisten
Szegény Krisztiánka... hülyére van véve, mondjuk nem nehéz
És még ezek után is ő fog menni puncsolni
Izát addig kéne ütni amíg mozog.
-
ERPY
őstag
Ezt az 500k-s Simonnak valót egyszerűen nem bírom elviselni. Hogy kinyílt a " picsá..a " hírtelen. Lehet erre gondolt, mikor mondta hogy ha ő megy vissza akkor felforgatja a villát.
Ez az Ádám gyerek se egy izgalmas karakter. -
Vakegérke
félisten
válasz
runner 125 #4152 üzenetére
Köszi, eldugtam a linket.
-
runner 125
nagyúr
Itt megy, a msáik nekem is megállt.
-
Vakegérke
félisten
Kimerevedett a kép. Lehet, hogy ennyi volt a mai stream?
-
Vakegérke
félisten
Aurelio mire rázza magát? Pökhendi kismókus.
-
Vakegérke
félisten
Charlotte bekeményít. Helyes.
-
Vakegérke
félisten
válasz
runner 125 #4143 üzenetére
Mocskosul sajnálgatja magát.
-
runner 125
nagyúr
Az utóbbi 4-5 napban kimaradt, gondolom sok értelme nincs viszanézni.
Most komolyan, ennek az Arujérióriónak mi kell ahhoz h felfogja a Teónak NEM fax kell, hanem pna.
-
törölt tag
Tegnapit erdemes visszanezni?
-
Vakegérke
félisten
Ki nem hagynám.
dragonfx: Krisztián eléggé egyszerű gondolkodású, de nem hinném, hogy sokadszorra is lenyeli Izának a dolgot.
No igen. Aurelio talán rápörög Izára, a favágóról kevésbé feltételezem. Aztán ha vetélkednek is, pofozkodni biztos nem fognak miatta.Új fejezet.
Szerintem Viki tényleg szövetségre gondol, szövetséget akar. Akárhogy mérlegelem, ők hárman az erősek, Krisztián kevésbé, a többi lakó csak töltelék. Hárman kigolyóznak mindenkit, a végjátékban pedig feloszlik a szövetség.
Pillanatnyilag úgy gondolom, hogy a legjobb négyesben ők hárman, és Krisztián lesznek. -
dragonfx
veterán
válasz
Vakegérke #4127 üzenetére
nem fog. azt hiszi majd kamubol mondta.egy csicska.
iza egy nulla csaj se segge se melle. a zsófi meg a nyelvtantanár 5x jobb.remélem aurelio és ádámis rámegy izára és jot röhögök majd valamelyik üt és kimegy...
várható volt viki látszat trio.t akar létrehozni...au kajak elhiszi habisztire tudja venni? akkorát fognak átesni a palánkon mint a zsák.... -
mark75
senior tag
Ma este nézze mindenki izát,olyan meghitt lesz
-
lacy86
addikt
válasz
Motion_Blur #4123 üzenetére
Mit csinalt mar a csajszi?!
-
Vakegérke
félisten
-
C4mp3r
addikt
young g az adas kezdetet koveto 1. azaz elso percben mar ketto nyelvbotlast tudhat magaenak. gratulalunk
eselyje, eseje novel, nehez szo
-
Vakegérke
félisten
Tanulságos volt az előzetes. Iza lazán Krisztián képébe vágta, hogy csak egy tárgy, amit úgy mozgat, ahogy akar. Na, ha ebből nem okul a srác, akkor csak egy nyomorult csicska papucs.
-
C4mp3r
addikt
erdekes a koncepcioja vikinek a baratsagrol, persze, hogy a villatarsa szulinapjan is neki kellett szerepelni, rohadtul irrital a no
-
Vakegérke
félisten
válasz
Motion_Blur #4123 üzenetére
Aranyos, csak meg ne szólaljon, és ne kelljen vele együtt élni.
-
Motion_Blur
félisten
Zsófika.. édes istenem...
-
mark75
senior tag
zsofi azt mondja:túl jártak az eszemen. szerintem ez Mission: Impossible
-
Vakegérke
félisten
Haaa, nyalóka? Zsófi örül.
-
Vakegérke
félisten
Zsoltot rendesen beégette a tanár úr.
-
Vakegérke
félisten
Aurelio mondta, hogy engedd magadhoz közel az ellenségedet. Ő mondta, Viki pedig csinálja. Keményen szervezkedik.
-
C4mp3r
addikt
izanak hegyes csocse es szar teste van, ma mar nyugodtan alszom
-
matyi19
őstag
Ma 23:00 kor kezdődik az összefoglaló?
-
Pörp
senior tag
Viki majd ráuszítja Izára a favágót, hogy újra szabad legyen a szerelme Krisztián. Nem volt nehéz dolga akkor sem, amikor arra kérte Izát, hogy a favágóval vacsorázzon, na persze szigorúan a kémkedés miatt, ez a butus Izus meg simán végrehajt mindent.
-
King Unique
titán
Hát ha már van vmi tipi-tapi, az nem plátói, de a lényeg, h nagy jövője nincs a dolognak, főleg kint nem lesz.
Nyilván Iza is ezzel az "álkapcsolattal" próbálja szerepeltetni magát, mert amúgy üvöltözéseit leszámítva, elég szürke ő is...iskolahéten se nagyon produkált semmi érdekeset. Még a kis Zsófi is figyelemfelkeltőbb, érdekesebb volt, aki szerintem kicsit rá is játszik a cicababa szerepre.Szerk: ja, mármint Vikire gondoltál...az plátói vmi, az lehet.
Csak hát Krisznek nagyon nem pálya a bálna olyan téren, de hát kinek az...?
-
Def26
félisten
válasz
King Unique #4100 üzenetére
Hát szerintem ezt nem lehet megjátszani.
Szerintem plátói kapcsolata van krisztiánnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ha minden igaz, ősztől újra borzolja az idegeket a sorozat legújabb része.Pillanatnyilag nincs más szándékom, minthogy...
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer laptop MSI Thin GF63 12VE -641
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H NVIDIA T1200 32GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Dell Ultrasharp U4025QW Monitor, Alza gari: 2027.11.
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest