- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 2027-re várja a bérgyártás fordulópontját az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Viki érdemelte volna meg. de azért Au is sokat tett szélsőséges nekem kicsit too much volt.de inkább ő mint zsófi.
ez a 0,25% előny egy vicc röhej.ezt ott döntötték el a számolosok kb..... -
dragonfx
veterán
Te jó ég ez attila körbe szopatja elnyomja,tapossa őket. :-D
Most látszik csak mennyire nullak...viki es au is.....
Bekuldtek volna egy alekoszt ezek sírva kimenekultek volna......:-D -
dragonfx
veterán
válasz
Motion_Blur #5661 üzenetére
+1
-
dragonfx
veterán
ez aza urelio főzése...te jó éggg...
meggyőződtem róla ujbol örülök nem nézem már egy ideje.
desszer coski kibontva és hatalmas fáradtságos tejszínhab rá.
főétel: tészta kifőzve tonhalkonzerv ráboritva és sajtot reszeljenek az emberek....
nem tudom ezt hogy lehetett volna megfejelni még...
zacskós leves? -
dragonfx
veterán
válasz
Vakegérke #5568 üzenetére
hagyjad....akármennyire írják a külseje miatt ítélik el..tudod első benyomás....
szerintem au megy vissza ez nem kérdés...ha mégse akkor krisz megnyerte.
vegyük sorba....
au= ahogy viselkedett a játék közepén az botrány...magamutogató pökhendi nagyképű ki ha én nem bunkó paraszt gizda hülyegyerek....tanuljon egy kis életet.szüksége sincs a nyereményre.
iza= szerintme nem kell véleményezni..jelenlegi mezőnyből neki adnám utoljára.paraszt ribanc.
krisz= egy falusi csicska paraszt.....nem mutatott semmit amig iza nem volt.csak égette magát.
zsófika= aranyos de egy ilyne ultranaív szeeleburdi éretlen kislány naaaa...nehogymár nyerjen. tolnám ....de azon kivül másra nem alkalmas.
egyedül Viki az aki megérdemli és rá is szolgált. a legötbb poént taktikát ármányt feszkot szolgáltatta. -
dragonfx
veterán
van video arrol hogy au pakolja teot telibe?
-
dragonfx
veterán
zsófi menjen vissza jobbaka csöcsei
-
dragonfx
veterán
válasz
Motion_Blur #5324 üzenetére
ennyi.pontosan.kap egy a patront a csíra gyerek és annyi.
én is odacsaptam volna neki egyet....
5314>>+1
-
dragonfx
veterán
csak belenéztem ebbe a vidoekba ez az iza egy féreg remélem kiesik de a krisz is megéri a sorsát
-
-
dragonfx
veterán
zsolti érdekesebb egyéniség mint a paraszt faék krisz..dehát ezért nem nézem.mert nevetséges....
-
dragonfx
veterán
én nem nézem de azért kivi vagyok
kajak cska iza állt krisz mellé? ezek szerint cska ő fogja visszavárni... -
dragonfx
veterán
tényleg nagyon jol elszorakoztatód magad
-
dragonfx
veterán
azért a krisz keményen pakolja ám az izát...
-
dragonfx
veterán
nem is nézte, 3 napja
-
dragonfx
veterán
Szanalmas már az egész.egyedül zsolt érdemli meg nyerjen.
-
dragonfx
veterán
válasz
zolikaDB #4784 üzenetére
hehe faja volt.
végre 1x a jobb ment vissza.
ideje már az auka befejezze ezt a xar dumát hogy sínen avgyok meg arturoooo mert olyna unalmas és nevetséges szánalom már.....semmi mást nem nyög ki magából.
nem is tudom egy ilyne gyökérre hogy mehetett 79%.csárli.t nagyon fényezte az rtl.meg mennyire más ott kinn...hát a színjáték megbukott hála istennek.
remélem bexarnak izától...csak teo menjen már kifelé!!!
tuti lesz kefeélés napok kérdése...
-
dragonfx
veterán
válasz
Vakegérke #4757 üzenetére
jo nem hibáztatlak de én tudom vannaka vbaloságban olyna csjaok pláne abbana korcsoportban amiben iza van akik olyanok mint ő....persze ezt te nem értheted.szerencsére.sajnos vannak ilyenek akik matt bunkok parasztok egy fiuval emrt fle kell törni őket mert sok bántást kapnak és irto nehezen szeretik emg az embert adják be a derekukat de akkor aztán mindent odaadnak.és iza ilyen szerintem.ami a mai pasikat nőket elnézve nem csodálatra méltó.
-
dragonfx
veterán
válasz
Vakegérke #4752 üzenetére
remélem izának....elég volt a 2színű színjátékos kamu sárlottykából.
én sem nézem emrt osztom az elöző kolléga véleményét kiábraándito.nem lesz 7 ez szinte tuti.
remélem zslt nyeri.
néha belesasolok.ha unom magam de már nem folyamatosan.
áttekertem elmult 3 napot ugyanaz a nulla semmi.
viki undorito volt krisztiánnál.egy színjátékos taktikus.
aurelio gázzz...neki mindent lehet ő mindenki felett van emberileg...másik egy nulla semmit nem lehet..csak neki. de gáz.tiszta ovoda viselkedés.ha sárlótt megy vissza senki nem fogja merni kihivni mert 2x győztes lesz..és nincs több ellensége ergo egyenes ut a döntőbe...és egy ilyne senki győzelméhez én nem asszisztálok.mert agyleépítő hogy ez kell a mai bamba népnek.
-
dragonfx
veterán
A szerdai alpajan szerintem iza fog visszamenni remelem.
-
dragonfx
veterán
na visszanéztem a keddit.
ez a zsófika tánca egy vicc. kezd ő is idegesítő lenne.jo a csöcse de amugy....
iza egy vicc votl smemit nem csinált.
zsoltinak jo bezsólásai voltak megintcsak.
tiszta vicc a takaritáson hogy össze tudnak baxni... -
dragonfx
veterán
válasz
Vakegérke #4614 üzenetére
ez egy akkora kamu lesz mint a xar..de most is egy helyre dobták ők döntöttek hehe
iza most öszinte remélem visszajön és a 2 tuja csárli és teo közül választ. a többi ember öngyilkosság.viki szokásosan kavar el fogja taktikázni magát ahogy aurelio is.
csak teo és csárli menjen már ki..... -
dragonfx
veterán
Iza nem eros szerintem de most csarli es teo ellen vissza fog jönni.mást öngyilkosság kivinnie.
Viki es zsolt tudja hogy eros de nem jatszak ra az eszuket mert látták az eddigi szeriakban is aki verte mágát lásd olivér,majka,beci ....kiestek mint a xar.mert a nagykepuseg senkinek nem szimpi.aurelio is ezen a ponton fog veszteni....Manapság már 10/5 csajnak tetovalt a szemoldoke.ebbe semmi ujndonsag nincs...sőt zsofinak varrt a haja is.
-
dragonfx
veterán
válasz
antikomcsi #4555 üzenetére
hát igen összefoglaltad a vv6 miért nem...
nem is tudom nézzem vagy berakjak egy filmet. -
dragonfx
veterán
én vikinek szurkolok és zsoltnak de amugy kb lexarom emrt unalmas 0
-
dragonfx
veterán
áhhh inkább ki is löktm a tegnapi adást...zsófika hisztuije te jo ég....egy légy miatt...
semmi nem történik"mutáns légyel bezárni egy rózsaszín kenelbe és valakit megölt már a légy?"
-
dragonfx
veterán
válasz
Motion_Blur #4537 üzenetére
hát igen.
épp én is akartam írni elég drasztikusan elfogytak a hsz.ek.
nibncs egyszerűen motivációm nézni.... -
dragonfx
veterán
válasz
Vakegérke #4515 üzenetére
jaja végül visszanéztem mind3at.
hát hihetetlen mit hisztizneka konzerven az is a kaja..inenn látszik mennyire elkényeztetttet szar mind....
Iza most kivételesne enm üvölt annyit egész elviselhető.
ideje volt már kiverje annaka nyomi krisznek talán még egy ilyne betequilázos este utána sexig is eljutnak avgy lecidázza.......
tényleg ugy öntötte magáűba megs e rezzent az arca a nagy alkesz....szerintme is iza lesz a kiválasztott 4 jellel.
Én is észrevettem aurelio eltünt érdekes bezsél, beforudlt lkátszik a hangján viselkedésén beteg nincs jol.remélem meggyógyul és kezdi ujra
4523>>nekem már nem nagyon megy....
-
dragonfx
veterán
érdemes az elmult 3 napot visszanézni?volt benne érdekes?
-
dragonfx
veterán
amugy mi ez arturo amit ez a szerencsétlen ordibál állandóan?
annyira szánalmas sejtettem el fog szállni.meg dikk ő nem eszi mega konzervet..mos tlátszik cska mind1ik milyen elkényeztett xar....emberek fele olyat si eszik.én is ettem régen és izlett.
na mega zsófi is finnyáskodik....
annyira azt érzem smemi motiváciom nézni ezt a xart.rakás nulla...
aurelio egyre gázabb és ez kapott 80%ot??
nekem zsolt továbbra is szinmpi, ahogy viki is rmeélem ketten kiidegelik a bandát....
teo egy tuja remélem kimegy...vagy iza -
dragonfx
veterán
Már annyira nincs motivaciom nézni max ha unom magam....mind1ik egy csira.
Remélem zsolt vágy viki nyeri.
A tobii leves. -
dragonfx
veterán
ennyivel nem jobb au. egy nagyképő bunko egomajom.
egy 60-40 reális.sajnos 40 nap hátrányt nem lehet ledolgozni.
a show.t ő csinálja rtl neki többet is engedett.
A józska 1x csak agygörcsöt kap fele ennyit lett volan aktív még benne lenne a másik szégyenfolt.... -
dragonfx
veterán
válasz
runner 125 #4364 üzenetére
igen ezért nem lenne jo ha visszamenne ennyivel.terror lesz.viki se fogja kivinni ha megmondja.tuti au megy vissza.
ez formaság unalmas.mint a mai f1.izának műsírása volt jah.
azért teo.t csak megtolta a csíra gyerek.+1 patron.
ádám bátyjái vagy naponta szlozik avgy brazília...
-
dragonfx
veterán
ez a krisz iza duo nevetséges már.szánalom mind2.
na véletlen rájött a teo.ra afaxvágy? ha már 3 mondatot nem tud kinyögni... -
dragonfx
veterán
Én tegnap csak a csutortokit néztem vissza...
Ez a krisz nem tom meddig marad csicska....
Zsolt bedumalasa az asztalnál fája volt odamondta,jól tette...
Nekem zsofika továbbra is szimpi...milyen tüdeje van már ott a lefekveskor melltartoba....:-o
Aurelio be van xarva. Sajnálnám kiesne de ádámot is sajnálnám. Talán azért ádám mert au visszajonne kb 580%.ra nőne az arca...es ezt nem akarom nézni mert kb bemasznek es szajbavernem egy lapáttal.
Teo sarlott egy csira 2szinu kamugep...be vannak xarva ezért nem álltak ádám mellé.au.nak igaza volt kikuldte őket.
Ez a sarlot saját kamu hazugsagaiba gabalyodik belé gázos.... -
dragonfx
veterán
válasz
runner 125 #4297 üzenetére
En már oda nem írók. Hogy topikhű legyek ott kutyák vannak csak.
-
dragonfx
veterán
válasz
antikomcsi #4288 üzenetére
Ezt tudta az akkori kompakt nikon.om.vorosszemeffektuscsokkentes =0.
Ennek meg az mk16 is jobb kepeket lo majdnem.
Na de majd a canon ixus.
Gyuros jozska kopasz volt.fiatalabb.alacsonyabb. -
dragonfx
veterán
Kb semmit.nem ismersz.
De aki ilyen apro dolgok miatt ítél meg/ el embereket az magara vessen.
Ez nem illemorarol szól.
Aurelio mit muvel benn??az normális?
Es ha tirpak legalább csinálja a show.t....jó fej. Nem ilyen tuja muja a stilusa.kimondja.odamondja.jolteszi.nem korlátozza be mágát.
Ádám jofej továbbra is.ezek normális emberi dolgok.Látom kezdek itt is nnépszerű lenni.ez ván.sajnos még kell birkózni ezzel a nehéz feladattal.nagy teher ez higgyetek el.nem könnyű.de meg bírom.
2014 mar nincs terminator csak T2240.es modell te porehagyma.4284- es ezek miatt te leirod zsoltot?jól tette.ez egy jatek.szineszkedesrol szol.megjatszasrol.
-
dragonfx
veterán
egyre csuszik a színvonal.már nem sok kedvem van nézni.
megnézegetgetem a videokat.de szánalom az egész.
zsolt a legnormálisabb benn.
viki maniulátor.
aurelio undorito.
nekem ádám szimpi jo lenne visszajönne de erre szinte semmi esély.. -
dragonfx
veterán
Szerintem adamnak csak krisszel szemben ván eselye.
Nekem zsolt stilusa bejön.vagány.határozott.nem bunkobb mint a többiek.....
Aurelio szánalmas....
Krisztián egy papaucs csicska.
Iza egy penzehes egomanias ribanc. -
dragonfx
veterán
válasz
Vakegérke #4127 üzenetére
nem fog. azt hiszi majd kamubol mondta.egy csicska.
iza egy nulla csaj se segge se melle. a zsófi meg a nyelvtantanár 5x jobb.remélem aurelio és ádámis rámegy izára és jot röhögök majd valamelyik üt és kimegy...
várható volt viki látszat trio.t akar létrehozni...au kajak elhiszi habisztire tudja venni? akkorát fognak átesni a palánkon mint a zsák.... -
dragonfx
veterán
válasz
King Unique #4085 üzenetére
Szerintem zsolti jofej a poenjaival dumajaval.
Viki folyamatosan erosodik mert jól látja a dolgokat.most is hogy odamondta a tuja teo.t kellett volna....
Aurelio nekem is szimpi völt de ez már too much amit csinal,viselkedik.véri magát ő átment azt 2 mondatot nem tudott kinyogni....remélem ot viszi am es kinn is hagyja.szerintem most gyenge.U.i.:ez a saprka viselès nagy blama...
-
dragonfx
veterán
szégyen ez a vv6 ezen a héten tényleg elgondolkodtam tényleg nem nézem.
ennyire szánalmas idiota segghülye embert egyszerűen irritál olyan dolgokat nem tudnak ami már fáj....
aurelio egy undorito féreg amit csinál zsófival és a többiekkel ahogy fenntartja az orát ami képzel magáról.közbe egy xaros buta takony.indits kifelé remélem valaki felbaxxa és odacsap és kiküldik....
Zsolt jófej volt bukást aurelio és krisztián érdemelt volna.
eza kiválasztás szánalmas volt...ez nem lehet indok emrt ő jött be utoljára...remélem bárkit visz ki visszajön ádám és jol beszaratja őket. leginkább aurelio és krisz van veszélyben.remélem a nézőnek felnyílik a szeme...
4077>>a favágó helyébe aurelio.t vinném.derüljön van e értelme itt lennie.aurelio most gyenge mert a butasága meg a stílusa leírta most.ahogy sokan mondták a sinus hullám alján van.ha most nem esne ki akkor soha...meg is érdemelné.
-
dragonfx
veterán
válasz
#51177472 #4021 üzenetére
tudott osztani 3mal.és még gondolkozik is rajta? és ennek van érettségije?
hol a másvilágon?
szerintme aurelio bukik meg matekból.ő meg a főiskola...jajj ne nevetessük ki magunkat
sárlótt egy nulla..sejhető volt akinek a vérébe van hogy csendes szende az nem tud megváltozni...
teo.nak kéne kimennie mert =0. -
dragonfx
veterán
megérdemli a krisz. papucs.meg így beszél az ő csaja...szegény el van tévedve.mesevilágban él.naív.
eza tesitanár halál nulla semmi.deszka.
a nyelvtan tanár az okés.
amugy uncsin volt az elmult 2 napmost néztem végig csak ülnek mint a verebek a padba viki poénjai dobják fel az adást.aurelio kianvágya már nevetséges....bárkit megdugná már akin lyuk van.....ádám lesz kiszavazva ki is fog esni kár érte van akit előbb küldenék ki.pl: teo semmit nem csinál....
-
dragonfx
veterán
Hehe látom lesz mit visszaneznem a tegnapi adásban.
Sejthető a banda 90%.a egy genetikai hulladék,IQ fighter....
Zsófi meg tanulhat de nekem bejön. :-D
Én is úgy sejtem aurelio.t ki fogjak rakni...sok már az ember oda....sírás orjonges...szerintem még fog ütni valakit...
Az érettségi manapság kb olyan minthogy valaki megtanul beszélni,levegőt vesz....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ha minden igaz, ősztől újra borzolja az idegeket a sorozat legújabb része.Pillanatnyilag nincs más szándékom, minthogy...
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest