Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt_64
senior tag
-
zsolt_64
senior tag
heh akkor nem én vagyok az egyetlen akinek ez eszébe jutott hogy egy régi mobilra telepitse az appot. Namost akkor a nagytudású IT managementnek el kéne gondolkodnia egy kicsit, mielőtt mindenkire ráerőltetik az appot. Persze értem én hiszen a rákényszerített appon keresztül lehet a pofámba nyomni a reklámjaikat....
update : nem megy...
-
zsolt_64
senior tag
Mengin Sz@r az egész android és windows kliens is

komolyan kezd elegem lenni a brigádból... -
zsolt_64
senior tag
Nem az a lényeg hgogy hány számjegy, meg pin kód hanem az hogy a hozzáférésedet viszed mindenhova. Lehet hogy paranoiás vagyok, de gondolj bele hogy kényszerítenek rá hogy belépjél, majd az összes pénzeden bitcoint vesznek...
Sokkal jobb volt a fizikai token, amit otthon hagyhattál.
Kellene valami köztes limit, vagy valamilyen korlátozás hogy a mobilappal ne lehessen 3 perc alatt lefosztani egy számlát.
"fázom", hogy a bankom rákényszerít egy applikáció használatára" na ebben egyetértünk, a tokent most pénzért adják...
Egyébként erősen gondolkodom 1 használt mobilban, amiben simm kártya sincs és arra telepítem a banki appot. és mindig otthon felejtem
-
zsolt_64
senior tag
válasz
Durci_Dorka
üzenetére
Akkor küldjék ajánlott vagy tértivevényes, vagy mittudomén milyen formában , hogy csak ÉN vehessem át. Akkor is elfogadhatatlan hogy a teljes portfólióm összege egy sima levélben szerepel.
a jogszabály meg kapja be... -
zsolt_64
senior tag
Sokra megyek a BTK-val , ha felbontja.
és megtudja . jobb esetben kölcsönkérni jön , rosszabb esetben elpetykálja... tele a lépcsőház nyuggerrel. (gondolod hogy tisztában vannak a BTK-val ?
)
A másik, meg hogy én is kaptam mellédobott levelet, amit azzal a lendülettel fel is téptem, aztán láttam hogy a szomszédé. szerencsére csak 1 gázszámla volt, de ciki volt feltépett borítékkal bedobni a címzettnek... (és megtudni hogy lóg a tigáznak...)
Azért itt emeljük ki a bank felelősségét.... az 1. számú alapszabályt sértették meg: ügyfélről nem adunk ki infot... -
zsolt_64
senior tag
"Alapvetően én elégedett vagyok a CIB Internet Bank-kal. A felhasználói felületét, funkcióit, lhetőségeit illetően a legjobb a piacon."
Jesszus ez most komoly ?
Nagyon komoly biztonsági rés az hogy egy max 6 jegyű pintkódtól van bárki a ÖSSZES pénzedtől.pl nem lehet bizonyos tranzakciókatLETILTANI
Ja és pár hónapja valami levél kapcsán , amit egyébként letiltottam, mégis elküldték, kiadtak egy full portfólió kimutataást. Magyarul hogy mennyi pénzem van a bankban, at euró még át is váltották. ÉS MINDEZT ELKÜLDTÉK EGY SIMA LEVÉLBEN
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
persze a telefonos ügyfélszolgálat elérhetetlen, megint a moratórium...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és megtudja . jobb esetben kölcsönkérni jön , rosszabb esetben elpetykálja... tele a lépcsőház nyuggerrel. (gondolod hogy tisztában vannak a BTK-val ?