Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joecity
csendes tag
válasz
anglergab #469 üzenetére
Még alaposan nem teszteltem, de szerintem az EPG-ben történő beállítás csak annyival jobb, ha időközben hivatalosan is változik a műsorrend. Néhány adást rögzítettem eddig, a kezdete pontos volt, a végén viszont még jó néhány reklámot felvett, meg persze műsor közben is.
-
Joecity
csendes tag
válasz
anglergab #467 üzenetére
Igen stand by állapotban felvette a műsort, csak a csatlakoztatott vinyót kapcsolta be. Eddig csak az EPG-ben választottam ki műsort, tehát az a korlát amíg ott megjelenek a műsorok (nem ellenőriztem, de szerintem kb.1 hét), ezen kívül emlékeim szerint lehet időpontot is megadni szabadon (+csatorna), az meg elvileg szabadon paraméterezhető.
-
-
válasz
anglergab #366 üzenetére
Nem. A link csak egy példa volt, ami higítva mutatja, de ha gondolod, hogy a hivatalos honlap leírása meggyőzőbb.
A kódolási algoritmustól(conax,nagravision,cryptoworks,...) független a CI+ szolgáltatáslistája
+1: Nem lenne diszonáns, hogy a box-al működik a timeshift, és a felvétel (még a mozicsatornákon is), és mindezt tiltja a kártyás előfizetőknek?!
bigdady
A pvr, a programozható digitáls felvevő. -
válasz
anglergab #362 üzenetére
Teljes mértékben, ugyanis a CI+ részaz URI (Usage Rules Information) 5.oldal
Ezzel elég jól behatárolhatják melyik csatornával mit "tehetsz".
Hogy ezekből a UPC mit használ/enged az jó kérdés. Itt a fórumon olvastam már olyanról akinek működött a timeshift, és a felvétel is. -
pinnacle
nagyúr
válasz
anglergab #343 üzenetére
Itt is volt egy kis sumákolás. Először csak a PaceHD-t kaptam 1000Ft-ért (azt mondták, hogy a PaceHD csak akkor jár, ha kijön a szerelő és megállapítja, hogy a Scart minősége nem jó , tehát nem is hoz ki HDMI-s STB-t hanem először megnézi
na ekkor ment le a függöny, nem az számít, hogy én mit mondok hanem az amit a szerelő) , azután 1 hét múlva kértem a HD csatornákat is, végül megkaptam azt is. Tehát lehet, hogy az a legegyszerűbb módja a HDMI STB-nek, hogy előfizetsz a HD csatornákra 1000 Ft-ért. Én úgy tudom, hogy a PaceHD a legtakarékosabb, van benne olyan funkció, hogy kikapcsol 30 perc múlva.
-
-
Gusztáv
addikt
válasz
anglergab #266 üzenetére
A vicc az, hogy amikor én rendeltem digital bronze-t csomagban, akkor meg dvr-es box-ot nem lehetett rendelni (pedig akartam), igy maradt a hd box. Kérdeztem a szerelőt is, ő azt mondta, hogy azt csak a gold csomaghoz rendelhető. Most meg nézem a upc oldalt, és a sima digital bronze csomagnál rendelhetőként van feltüntetve
.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
anglergab #257 üzenetére
Hm, akkor lehet nem teljesen értem amit írsz.
Nekünk a felállás a következő: Jön a koax a házba, ez 3 felé van osztva:
1. Analóg TV-hez, itt maradt analóg adás, mint a régi.
2. A modemhez a szobámba.
3. Az SD Set Top Box-ba csatlakozik. Ezután SCART-on megy át az LG-42LK530 LCD TV-hez az STB jele.Így volt alapfelállásban, és maga a digitális adás képe teljesen gány volt (Már az STB beállító felülete is analóg zajos), zajos, szellemképes és erősen búgott. Mondtam a fószernek, hogy ez nagyon gáz így, erre fogott egy kisebb koax kábelt, amivel összekötötte az STB-t és az LCD tv antenna bemenetét. Így megszűnt a zajosodás... DE a hullámosodás, és a szellemkép még enyhén látszik, ráadásul a búgás is hallatszik. Azt mondta erre a szerelő, hogy ez ilyen. Frankó...Átkapcsolva az analóg adásra (Tehát SCART-ról, Antennára), némileg az is rosszabb, mint volt.
Drágább kábelre most nem akarok költeni, remélem sikerül beszerezni a CI+ kártyát és kikerülhető ez az idióta analóg fos rendszer.
Műszaki teszt szerint jel rendben van amúgy. Csak érthető hogy felidegesíti az embert analóg zaj, digitális adáson... Bármitől is van. Szerintem az ócska SCART kábel miatt lehet, amit adtak hozzá. Amúgy az egész STB dolog bóvli műanyagnak tűnik amúgy, távirányítóval együtt.
Természetesen HDMI-n használva tűéles és tökéletes a kép, még egy olcsó 10méteres HDMI kábellel is, PC-ről. De D-SUB-on sincs analóg szellemkép...
-
Meglivorn
aktív tag
-
ggg666
őstag
válasz
anglergab #139 üzenetére
igazatok van persze most kapcsolok, én dvb-s-t használok ez meg dvb-c.
Azt hittem, hogy ennyire nem variálják még meg külön kódolással a kábelt meg a műholdas verziót.De mindenesetre aki szeretné rögziteni ugyanabban a minőségben annak majdnem csak ez a megoldás jut, illetve olyan crypto-s beltéri amiben merevlemez van.
Persze ez akkor helyesbítek műholdasnál van igy csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk az UPC május elején indított, mindössze egy CI+ kártyát igénylő szolgáltatását.
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Villanyszerelés
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Sorozatok
- Robot fűnyírók
- Politika
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest