Hirdetés
-
PROHARDVER!
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
tételezzük fel, hogy van
most csak elméletben érdekel, mert hallottam olyan véleményeket, hogy csak és kizárólag azokkal a tvkkel megy amelyek fel vannak tüntetve a honlapon, de ez gondolom hülyeség, inkább úgy helyes, hogy azokkal volt tesztelve, de nincs korlátozva mivel használod, ha az kompatibilis a témával - szerintem
-
Ren Hoek
veterán
Detto... Előtte nekünk a box kb 6-7 órán keresztül nem talált semmit sem m2-őn kívül, mindenre azt írta, hogy "Kérjük várjon, beállítás...stb"... úgy hagyta ott a szerelő. Ment a telefon ügyfélszolgálatra. Ígérték bentről rendbe hozzák. Aztán másnapra meg minden csatorna jött. Gondoltam is, most meg átestek a ló túloldalára
-
anglergab
addikt
Működik a mediacard (Samsung D6500: az EPG karakterkódolás defaultból nem volt jó + az időzónát és/vagy nyári időszámítást kellett állítani). Egy pillanatra az aktiválás végén kiírta, hogy lejárt a kártya, majd megjött a kép és a hang. Miért írta ki, hogy lejárt egy rövid időre?
Miért érhető el több csatorna, mint amit az előfizetett csomag tartalmaz? -
Lepetézek ettől a ci kontra ci+ témától.
ezt írta:
Az én három tv-m egyikében sincsen gyárilag ci+ foglalat, csak sima ci, mégis mindegyik szerepel a upc kompatibilitási listáján.Az általa emegetett oldal szerint meg, a dániában eladott példányokban van CI+:
Ebből nem következik, hogy a nálunk árult példányokban is van.szó volt a konkrét modellekről is:
32ld550, 47ld750 és van egy 60ld550, ami ugyan nevetséges módon (nincs a listán, de mivel teljesen ugyanaz, mint a 32-es verziója és az összes többi más méretű azonos modell, amiből mindegyik szerepel a listán, gondolom ez is jó lesz.Vagy mésem? A holland lista szerint pl. a 60LD550-el sem megy:
szintén Ő írta:
Maradjunk annyiba, hogy csak magának az univerzális ci slotnak a biztosítása bőven elegendő jelenleg.
meg ezt is:
Nekem most 5k havonta az előfizetése, ezért analóg kábel 3 tv-n, 25 megás net és telefon.
Vagyis nincs digitális előfizetése, pláne tapasztalata a mediacard-al kapcsolatban.
Akkor mégis honnan veszi ezeket a tuti infókat? -
Ren Hoek
veterán
Az kéne, hogy minél több ember megy be érte, és hozza el/próbálja ki, majd összegyűjtünk egy listát a működő készülékekről. Csak macerás egy kicsit bevinni a dobozt. Talán a UPC-t is érdekelné... Bár szerintem nem sok ilyen kártyájuk lehet, és spórolnak vele. Ezért is lehet ez a lista, hogy ne szórakozzon vele mindenki. Ahogy a HD-s boxxal is spórolnak.
-
attilav2
őstag
Amúgy valószínű nem a UPC erőlteti az erős tartalomvédelmet, hanem pár tévécsatorna.
Akkor k* egyszerűen megoldható, minden jöjjön kódolatlanul kivéve ez a pár csatorna, és aki ezeket akarja nézni az vesz kártyát, aki meg az összes többit annak meg nem kell semmi, és a régi nem CI+-os tv-jével is vígan nézhetné. A diginél is így van, minden kódolatlan még a HD is(!) kivéve a HBO-Cinemax párost.
A UPC-nek egyszerűen külön csomagba kellene tennie a tartalomvédelmet kérő csatornákat, a többi legyen kódolatlan.
De mondom, nem ez a legszemetebb megoldás amit a UPC csinál, hanem a T, ott a komplett dvb-c t le fogják kapcsolni, már csak IPTV-t értékesítenek. -
Ren Hoek
veterán
TV biztos jó szerintem, mert az analóg adás teljesen szépen jött eddig antennáról, meg DVD lejátszó SCART-ról hiba nélkül. Egyedül ez az STB ilyen. Majd kipróbálom egy másik kábellel...
A szerelő tahó paraszt volt, nagyívben szart az egészre. Tiszta zajos képpel is itt hagyta volna. Halkan motyogott valamit, hogy lehet kéne rá egy szűrő... De ennyi.
-
dezz
nagyúr
"kiküldött" = a UPC által kábelen "sugárzott" vagy szétküldött. (Szóval, nem a box által, ha ez esetleg félreérthető lett volna. Amelyiken van koax kimenet is, az csak bejövő jeleket továbbítja [amiből Mediacard nélkül a TV csak az analógokat tudja fogadni].)
(#239) STC Speed: A Mediacard csak olyan tévével használható, amiben egyrészt van DVB-C digitális tuner, másrészt tudja fogadni a Mediacardot (ami egy CI+ adapter és a hozzá tartozó kódkártya). De ez éppen előtted kettővel lett (újfent) leírva.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk az UPC május elején indított, mindössze egy CI+ kártyát igénylő szolgáltatását.
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest