Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
- Raspberry Pi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjtr
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #1199 üzenetére
Szia
Köszönöm a Válaszodat
-
SCART-al szerelt boxot adnak még mindig? Vagy lehet kérni HDMI-s típust?
Minden box-on van Scart csatlakozó. Elvileg újonnan már csak HDMI-s box-okat adnak ki mert alapból benne van minden digitális csomagban a 4 MTVA HD csatorna.Digital bronz, és Digital Gold mellett ugyanaz az analóg kínálat (csatornaszám)?
Nem, területtől függően ha van analóg Silver akkor az csak a Digital Gold mellé jár, Digital Bronz mellé analóg Bronz jár.Az analóg adásuk milyen minőségű? (csöves TV-n lenne nézve)
Szerintem elég rossz a digitálishoz képest de ez az én véleményem.LG 37LD465 a TV-ém, de ez csak C foglalatos, ebbe pedig nem jó a kártyájuk. Gondolom ez hardveres dolog, egy firmware frissítés nem segít rajta ugye?
Kicsi az esély rá, hogy firmware frissítéssel megoldható a CI+ kompatibilitás de érdeklődjél a gyártónál ez ügyben.Az ilyen telefonos ajánlatoknál mennyire lehet pofátlan az ember? Sose kerestek még ilyen témában, sajnos fogalmam sincs, hogy mit lehet kisajtolni belőlük...
Elég vegyes, hogy mit lehet elérni, próbálkozni lehet és vagy össze jön vagy nem. -
pjtr
aktív tag
sziasztok!
Lehetőségem lenne váltani Invitelről--UPC-re, nagyon kedvező árért.
Digital bronzot kináltak 53 csatornával. + 30-as net +telefont. (össze vissza lehet pakolgatni az opciókat, nagyobb net, több csatorna stb.., tisztára mint a piacon: 60-as net +1k )
Sajnos a Call Centeres Hölgy nem tudta megmondani, hogy milyen beltérit adnának.
- SCART-al szerelt boxot adnak még mindig? Vagy lehet kérni HDMI-s típust?
- Digital bronz, és Digital Gold mellett ugyanaz az analóg kínálat (csatornaszám)?
- Az analóg adásuk milyen minőségű? (csöves TV-n lenne nézve)
- LG 37LD465 a TV-ém, de ez csak C foglalatos, ebbe pedig nem jó a kártyájuk. Gondolom ez hardveres dolog, egy firmware frissítés nem segít rajta ugye?
- Az ilyen telefonos ajánlatoknál mennyire lehet pofátlan az ember? Sose kerestek még ilyen témában, sajnos fogalmam sincs, hogy mit lehet kisajtolni belőlük...
Nagyon vacillálok, a Segítsétek a döntésemet
Köszönöm
-
Csak egyféle HD csomag van amelyben a következőek vannak:
M1 HD, M2 HD, RTL Klub HD, TV2 HD, Duna HD, Duna World HD, Super TV2 HD. AXN HD, Sundance Channel HD, ATV HD, Sport1 HD, Sport2 HD, EuroSport HD, EuroSport2 HD, Spekrum HD, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, Discovery HD Showcas, Animal Planet HD, History HD, Viasat Nature/History HD, Travel HD.
Van HBO vagy FilmBox csomag előfizetésed akkor van még az HBO HD és a FilmBox HD is. -
xrvman
őstag
válasz
Gubek-Einste #1195 üzenetére
További HD csatornára voltam kiváncsi
-
-
xrvman
őstag
válasz
dgyuri0123 #1193 üzenetére
Digital Bronze csomagban melyek azok?
Köszi a választ, előre is. -
xrvman
őstag
Sziasztok!
Ha a jelenlegi mediabox helyett medacardot kérek, akkor a másik TV-n fogom tudni fogni ugyanúgy az analóg jelet?
Másik kérdésem, minek fizetek +1000Ft ot a HD csatornákért amikor alapból ingyenes?
Mediacard + HD csatorna +1000 Ft
Mediabox + HD csatorna +1000 Ft
Idézet UPC oldalán a részletekből:
"Digital Bronze
53 digitális csatorna
4 díjmentesen elérhető HD csatorna: M1 HD, M2 HD, Duna HD, Duna World HD" -
Tippmix46
senior tag
válasz
Gubek-Einste #1190 üzenetére
Ok,megvan köszi!
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Gubek-Einste #1186 üzenetére
C8-ről hallott már valaki? Állítólag egy tv adó az is és spanyol bajnoki meccs is van rajta.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni Samsung TV-m van. Rendeltünk Médiakártyát. A leírt beállításokkal nem tudtam eredményre jutni. (0 TV adó) Ha teljes hálózati keresés állítok be Elvileg a 3-as program helyen az M2-nek kellene jönni. Ehhez képest a Tv-men az M1 valahol a 86 program helyen csücsül. Édes apám TV-je szintén Samsung neki tökéletesen megy sorba az adók.
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Gubek-Einste #1186 üzenetére
digital bronze-ban gondolom akkor benne van, köszi!
-
-
solti
senior tag
hali! mostanság a tv-m kicsit akadozik pár frekin, nem tudom mi lehet vele, a net jónak tűnik. Ezek az értékek vannak a TC7200n:
Felfelé:
1 10 Zárolva 30600000 64QAM 5120000 ATDMA 48.5
2 6 Zárolva 37200000 64QAM 5120000 ATDMA 48.8
3 7 Zárolva 45000000 64QAM 5120000 ATDMA 48.0
4 8 Zárolva 52400000 64QAM 5120000 ATDMA 48.5
Lefelé:
1 11 Zárolva 418000000 256QAM 6952000 41.9 4.8
2 9 Zárolva 402000000 256QAM 6952000 42.4 5.1
3 10 Zárolva 410000000 256QAM 6952000 41.9 4.9
4 12 Zárolva 426000000 256QAM 6952000 42.5 5.6
5 25 Zárolva 434000000 256QAM 6952000 42.7 6.3
6 26 Zárolva 442000000 256QAM 6952000 42.4 5.6
7 27 Zárolva 450000000 256QAM 6952000 41.9 5.7
8 28 Zárolva 458000000 256QAM 6952000 42.5 6.0A (Samsung) TV azt írja, hogy olyan 96-98 % körül van a jelerősség, viszont pár csatornán elég magas a bithibaarány. Valami ötlet?
-
Tamás34
senior tag
-
Tamás34
senior tag
válasz
HofiZoli #1179 üzenetére
Észre vettem egy hibát, hogy hiába rendezem olyan sorrendbe a csatornákat ahogy anyámnak tetszik, mert másnap reggelre majdnem az összes csatornának a száma "-1" és össze vissza vannak a csatornák! Most úgy próbálom, hogy a Mediacard telepítése után nem variálom meg a csatornákat, hagyom úgy ahogy van!
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Csak tájékoztatásul közlöm, hogy vettem egy CI foglalatos Orion TV-t, rendeltem hozzá egy Mediacardot (próba szerencse alapon)és hála istennek jó bele a kártya! Azért írtam le, mert ez a modell abszolút nem szerepel a CI+-os TV-k listáján! Tehát nem feltétlenül kell, hogy CI+os legyen a TV! 57.000Ft volt, 81cm-es ledes és így iszonyat szép a kép! -
M1Bali
tag
Sziasztok!
Mióta a Sport2 HD-ben nézem, a műsorinfó nem működik. Azaz 95 % nem mutat semmit, van hogy néha bejön, de az nagyon ritka. Mielőtt HD-ra váltottam volna, addig hibátlanul mutatta a az adatokat. A Sport1 HD most is megy hibátlanul. Másnál is csinál ilyent vagy csak én vagyok ilyen kiváltságos?
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Gubek-Einste #1169 üzenetére
Köszi, megvannak!
-
-
Tippmix46
senior tag
válasz
HofiZoli #1165 üzenetére
Ez is benne van már a HD csomagban?
MOst nézem hogy levagyok maradva:
ezek az elmúlt hónapokban jöttek be, mint új HD adók:
Sport2 HD, Nat Geo Wild HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD
Segítsetek lécci, hogy a Nat Geo Wild HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD milyen frekin jön be Budapesten, köszönöm!
-
-
HofiZoli
senior tag
Tudja valaki a Net Geo Wild HD budapesti frekvenciáját?
-
pinnacle
nagyúr
Azt volt a gond, hogy Szlovákiánál már nincs DVD-C beállítási lehetőség. Csehországnál még van. Csak a korábban említett 112,120,128 Mhz-nél talált új csatornákat.
-
pinnacle
nagyúr
Ezt a listát kerestem, csak már nincs. Azt már el is felejtettem, hogy az Mhz után kettő 0-t kell rakni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #1155 üzenetére
Köszi! Akkor ugye a QAM256 és 6900 kS/s változatlan csak a frekvenciát kell változtatni. Régebben is a 112,120,128 Mhz-t ajánlották.
Nem tudom, hogy mi romolhatott el. Azt mondta, hogy csatornát akart váltani (Panasonic G20 LCD), de az OK helyet mást gombot nyomhatott meg, mert semmi nem jön be, csak a 170-s csatorna, ahol Téli hangulat, lobogó tűzzel van, 171, 172, 173 SID felirattal. Volt már csatorna lista frissítés, minden csatorna megvan, kártya ki-be húzása, de semmi változás. Egyébként a keretet, hogy kell kihúzni? Simán csak erőből? Neki nem ment, csak a Smart Card jött ki. -
válasz
Gubek-Einste #1155 üzenetére
Illetve ITT van egy nem túl friss részletes lista.
-
válasz
pinnacle #1154 üzenetére
A weboldalon fent van a frekvencia táblázat és a kezdeti beállítások, ezekkel kell próbálkozni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
HofiZoli #1152 üzenetére
Van olyan lista, ahol a összes csatorna, ilyen beállítási adatai szerepelnek? Ismerősömnek elmentek ma csatornák, UPC szerint egy gyári visszaállítás megoldja a problémát. Emlékszem régebben nem talált meg mindent, ilyen beállításokkal kellett bogarászni, csak nem találom azt a listát.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk az UPC május elején indított, mindössze egy CI+ kártyát igénylő szolgáltatását.
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Suzuki topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok