Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fatallerror

addikt

válasz djgeg #39 üzenetére

a jelenlegi piaci helyzet nem enged meg olyat mint akkor, néhány hetet igen de több hónapos eltérést nem :N a sonynak most európa a legfontosabb piac (japán után persze), itt imádják a ps-t és a legtöbb értelemszerűen itt fogyott ezért 100% h itt egyidőben lesz japánnal a launch.

mind2 konzol minden kontinensen megfog jelenni még idén ebben biztos vagyok, most olyan hardver van mind2ben amit előlehet állítani időben és nagy mennyiségben.

olyan éles piaci verseny van a 2005/2006oshoz képest h akármilyen veszteségesen is sikerül előállítani az elégséges mennyiséget akkor is megfog jelenni mind2 mindenhol mert muszáj megfelelni az elvárásoknak

• fatallerror

addikt

válasz Abu85 #25 üzenetére

az ue3 is csak 1 roboblitz-el nyitott, azt mondom neked h ne ítéld még meg az ue4 népszerűségét az e3 előtt :K ez az e3 a next-genről fog szólni értelemszerűen szóval ha itt nem látunk majd többet akár nagynevet akkor valóban baj van :B
    ezek felé se nagyon nézelődnek, most ne hozd fel a mass effectet akik szintén ea-sek :B

szerintem nem mind1 mert ha 50+ milliót elérik akkor az már elég sok h foglalkozzanak vele na meg olcsóbb, egyszerűbb lesz a fejlesztés ezekre. na meg ha így állna hozzá minden fejlesztő akkor nem is terjedne el a next-gen :DDD 2005/2006ban is ment a dilemma nyilván de azért csak elterjedtek.
    mint tudjuk a konzolokat az exkluzív címek adják el és így gyarapodnak, sony már szép felhozatalt kezd mutatni és feltételezem a ms is villantani fog olyat h lehet meglepődünk a karácsonyi számokon.
    azt se feledd h most nem lesz sok gebasz, már most tudni 1 megbízható forrásból h a sony annyi gépet letud majd szállítani h globális launch lesz nem csak amerika v japan :))
    nem lesz költséges és nehéz átportolni a next-gen konzolokra a játékokat szóval szerintem nagyon is számolnak a next-gennel a kezdetektől.
    most nem fogják kihúzni a régi gépek addig mint mondjuk a ps2, szerintem kb 2 évig lesznek még alternatívák, addigra eléri a 100+ milliós bázist a next-gen is :K

mindenesetre én nagyon fontolgatom h majd 1 last of us bundle ps3-at beszerzek a nyáron és a beyond:two souls-ig megtartom :B

• fatallerror

addikt

válasz Abu85 #16 üzenetére

az rendben de ettől nincsenek hátrányban, ha megnézed az eddig bejelentett next-gen játékokat amelyek nem rendelkeznek saját motorral azok ue4-el mennek. szerintem néhány hét alatt lefog pörögni vagy 20 millió next gen konzol eladás azaz hamar megjön az igény a készítőknél az ue4-re.

lehet most kapásból rosszul emlékszem de anno az ue3-as játékok is csak szállingóztak az elején, csak 2007 végén, 2008ban jöttek tömegesen és 2007 végéig még tucatnyi ue2-es játék jött :K tehát nincs itt gond, majd beindul. addig még jön a zsöci az ue 3 licencekből :K

• fatallerror

addikt

válasz Abu85 #5 üzenetére

mark rein azt mondta h megy mindenen még mobilon is csak nyilván nem olyan látványvilággal mint next-genen

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés