- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Socket AM4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
a jelenlegi piaci helyzet nem enged meg olyat mint akkor, néhány hetet igen de több hónapos eltérést nem
a sonynak most európa a legfontosabb piac (japán után persze), itt imádják a ps-t és a legtöbb értelemszerűen itt fogyott ezért 100% h itt egyidőben lesz japánnal a launch.
mind2 konzol minden kontinensen megfog jelenni még idén ebben biztos vagyok, most olyan hardver van mind2ben amit előlehet állítani időben és nagy mennyiségben.
olyan éles piaci verseny van a 2005/2006oshoz képest h akármilyen veszteségesen is sikerül előállítani az elégséges mennyiséget akkor is megfog jelenni mind2 mindenhol mert muszáj megfelelni az elvárásoknak
-
fatallerror
addikt
az ue3 is csak 1 roboblitz-el nyitott, azt mondom neked h ne ítéld még meg az ue4 népszerűségét az e3 előtt
ez az e3 a next-genről fog szólni értelemszerűen szóval ha itt nem látunk majd többet akár nagynevet akkor valóban baj van
ezek felé se nagyon nézelődnek, most ne hozd fel a mass effectet akik szintén ea-sekszerintem nem mind1 mert ha 50+ milliót elérik akkor az már elég sok h foglalkozzanak vele na meg olcsóbb, egyszerűbb lesz a fejlesztés ezekre. na meg ha így állna hozzá minden fejlesztő akkor nem is terjedne el a next-gen
2005/2006ban is ment a dilemma nyilván de azért csak elterjedtek.
mint tudjuk a konzolokat az exkluzív címek adják el és így gyarapodnak, sony már szép felhozatalt kezd mutatni és feltételezem a ms is villantani fog olyat h lehet meglepődünk a karácsonyi számokon.
azt se feledd h most nem lesz sok gebasz, már most tudni 1 megbízható forrásból h a sony annyi gépet letud majd szállítani h globális launch lesz nem csak amerika v japan
nem lesz költséges és nehéz átportolni a next-gen konzolokra a játékokat szóval szerintem nagyon is számolnak a next-gennel a kezdetektől.
most nem fogják kihúzni a régi gépek addig mint mondjuk a ps2, szerintem kb 2 évig lesznek még alternatívák, addigra eléri a 100+ milliós bázist a next-gen ismindenesetre én nagyon fontolgatom h majd 1 last of us bundle ps3-at beszerzek a nyáron és a beyond:two souls-ig megtartom
-
fatallerror
addikt
az rendben de ettől nincsenek hátrányban, ha megnézed az eddig bejelentett next-gen játékokat amelyek nem rendelkeznek saját motorral azok ue4-el mennek. szerintem néhány hét alatt lefog pörögni vagy 20 millió next gen konzol eladás azaz hamar megjön az igény a készítőknél az ue4-re.
lehet most kapásból rosszul emlékszem de anno az ue3-as játékok is csak szállingóztak az elején, csak 2007 végén, 2008ban jöttek tömegesen és 2007 végéig még tucatnyi ue2-es játék jött
tehát nincs itt gond, majd beindul. addig még jön a zsöci az ue 3 licencekből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest