Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
az ue3 is csak 1 roboblitz-el nyitott, azt mondom neked h ne ítéld még meg az ue4 népszerűségét az e3 előtt
ez az e3 a next-genről fog szólni értelemszerűen szóval ha itt nem látunk majd többet akár nagynevet akkor valóban baj van
ezek felé se nagyon nézelődnek, most ne hozd fel a mass effectet akik szintén ea-sekszerintem nem mind1 mert ha 50+ milliót elérik akkor az már elég sok h foglalkozzanak vele na meg olcsóbb, egyszerűbb lesz a fejlesztés ezekre. na meg ha így állna hozzá minden fejlesztő akkor nem is terjedne el a next-gen
2005/2006ban is ment a dilemma nyilván de azért csak elterjedtek.
mint tudjuk a konzolokat az exkluzív címek adják el és így gyarapodnak, sony már szép felhozatalt kezd mutatni és feltételezem a ms is villantani fog olyat h lehet meglepődünk a karácsonyi számokon.
azt se feledd h most nem lesz sok gebasz, már most tudni 1 megbízható forrásból h a sony annyi gépet letud majd szállítani h globális launch lesz nem csak amerika v japan
nem lesz költséges és nehéz átportolni a next-gen konzolokra a játékokat szóval szerintem nagyon is számolnak a next-gennel a kezdetektől.
most nem fogják kihúzni a régi gépek addig mint mondjuk a ps2, szerintem kb 2 évig lesznek még alternatívák, addigra eléri a 100+ milliós bázist a next-gen ismindenesetre én nagyon fontolgatom h majd 1 last of us bundle ps3-at beszerzek a nyáron és a beyond:two souls-ig megtartom
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest